Doctor Who + Torchwood + SJA
+12
xegiie
Davidsoft
MartyCZ
bodomkes
Totka
Shelly-Nelly
yossarian
Ďasík
clif
rampage
Zikato
Irwain Nornossa
16 posters
Strana 18 z 27
Strana 18 z 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Re: Doctor Who + Torchwood + SJA
- Otázky, spekulace k finále 7. řady:
MoffatoviNoMouse napsal:ale já už si zvykl ničemu okolo tohoto seriálu nevěřit (a hlavně neDoktorovi).
- Spoilers!:
- Ale vlastně je fakt, že River Song to jméno zná. Nebo to aspoň tvrdila.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
jj zná je
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Nemůžu uvěřit, jak moc změna společnice DW pomohla. Zatím tři díly a to tři díly nejlepší někdy od začátku 5. série. Dnešní díl se opravdu povedl, hlavně takové ty drobnůstky jako pohledy mezi Clarou a Doctorem - hlavně to jejich H5 a "Doctor What?" .
PS: Kdyby udělali klon z buněk Rose, Donny a špetkou Marthy, tak by vytvořili Claru .
PS: Kdyby udělali klon z buněk Rose, Donny a špetkou Marthy, tak by vytvořili Claru .
Jen by mě opravdu zajímalo, když měl Doktor takovou radost, že si mohl s TARDIS promluvit, tak co jí brání vytvořit hologram Idris (nebo Rose, Susan, Jacka, pro mě za mě klidně Radka Zelenky) a zase si spolu promluvit?
Jen jestli si na to nekápla.
Jen jestli si na to nekápla.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
aaa jjá uplně zapoměl, že je další díl a už čtu spoilery
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Přesně to samé se mi teď stalo. Ale vůbec jsem nerozuměl tomu, co čtu, takže v pohodě.
Edit: aha, ono totiž na doctorwho.cz nějak muselo selhat RSS, takže mě Opera neupozornila.
Edit: aha, ono totiž na doctorwho.cz nějak muselo selhat RSS, takže mě Opera neupozornila.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
já nevím proč myslel, že to bude v nedělu
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
... a teď jsem si uvědomila, že Clara říká, že "whiskey is the eleventh most disgusting thing ever invented"
hodně sem se nasmál jak Clara "řídila" tardis, takovej chaos:D:D
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
jj:D a jak si povídala s tardis taky nemělo chybu .. jak to bylo ? " all i hear is m, m, m, m, m "Kolikokoli napsal:Jo, to byla sranda . Úplný opak oproti třeba River .
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
xegiie a NoMouse: Už byste si mohli zvyknout, že tady píšeme o blbostech naprosto nepodstatných pro příběh.
River je očividně nejlepší pilot TARDIS ve vesmíru, protože i Zlý vlk, Master nebo kterýkoli jiný Pán času nechává zataženou ruční brzdu.
River je očividně nejlepší pilot TARDIS ve vesmíru, protože i Zlý vlk, Master nebo kterýkoli jiný Pán času nechává zataženou ruční brzdu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Zatlačíme slzu...
http://davytennant.tumblr.com/post/46756668734/2x07-7x07
http://davytennant.tumblr.com/post/46756668734/2x07-7x07
Dlouho jsem se nedíval sem a vida co tam zrovna je:
http://pisudiplomku.tumblr.com/post/48508668239/kdyz-mam-komisi-vysvetlit-v-cem-byla-moje-prace
http://pisudiplomku.tumblr.com/post/48508668239/kdyz-mam-komisi-vysvetlit-v-cem-byla-moje-prace
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Myslím, že mám lepší odpověď:NoMouse napsal:Dlouho jsem se nedíval sem a vida co tam zrovna je:
Podle Heisenbergova principu neurčitosti aplikovaného na diplomovou práci nemůžete mít současně představu o obsahu práce i jejím přínosu. Nejvíce toho o přínosu práce pochopíte po prvním přečtení anotace, při dalším čtení se vám vize přínosu práce čím dál víc zamlžuje, až vám po přečtení celé práce zmizí docela. Z toho je zřejmé, že vám nemohu její přínos vysvětlit, zejména proto, že jsem ji sám četl, její přínos je tedy pro mě zcela nepochopitelný.
To řeknu na obhajoběDavidsoft napsal:Myslím, že mám lepší odpověď:NoMouse napsal:Dlouho jsem se nedíval sem a vida co tam zrovna je:
http://pisudiplomku.tumblr.com/post/48508668239/kdyz-mam-komisi-vysvetlit-v-cem-byla-moje-pracePodle Heisenbergova principu neurčitosti aplikovaného na diplomovou práci nemůžete mít současně představu o obsahu práce i jejím přínosu. Nejvíce toho o přínosu práce pochopíte po prvním přečtení anotace, při dalším čtení se vám vize přínosu práce čím dál víc zamlžuje, až vám po přečtení celé práce zmizí docela. Z toho je zřejmé, že vám nemohu její přínos vysvětlit, zejména proto, že jsem ji sám četl, její přínos je tedy pro mě zcela nepochopitelný.
koukám znovu na nového doktora od první série, Rose je k sežarání, Ricky-Micky na zabití.
ale potřebuju se zeptat, neviděl jsem myslím, že to byl vánoční speciál, a nevím jako kolíkátý díl to je, nebo po čem mám kouknout.
No a ta samá otázka na Torchwood, zapadá aspoň trochu do děje doctora, nebo je jedno kdy se na něj podívám?
ale potřebuju se zeptat, neviděl jsem myslím, že to byl vánoční speciál, a nevím jako kolíkátý díl to je, nebo po čem mám kouknout.
No a ta samá otázka na Torchwood, zapadá aspoň trochu do děje doctora, nebo je jedno kdy se na něj podívám?
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
1. série DW
Miniepizoda - Born again
Vánoční speciál - The Christmas Invasion
2. série DW
Vánoční speciál - The Runaway Bride
3. série DW - 1. až 10. díl
1. série Torchwoodu
3. série DW - 11. až 13. díl
Vánoční speciál - Voyage of the Damned
2. série Torchwoodu
4. série DW
Speciál - The Next Doctor
Speciál - Planet of the Dead
Speciál - Waters of Mars
3. série Torchwoodu
Speciál - End of Time I a II
4. série Torchwoodu - ta už s DW nesouvisí, takže je jedno, kdy se na ni podíváš
5. série DW
Vánoční speciál - A Christmas Carol
Miniepizody - Space & Time
6. série DW
Vánoční speciál - The Doctor, the Widow and Wardrobe
Miniepizoda - Good as Gold
7. série DW - 1. až 5. díl
Vánoční speciál - The Snowmen (7x06)
7. série DW - 7. až ... díl
Miniepizoda - Born again
Vánoční speciál - The Christmas Invasion
2. série DW
Vánoční speciál - The Runaway Bride
3. série DW - 1. až 10. díl
1. série Torchwoodu
3. série DW - 11. až 13. díl
Vánoční speciál - Voyage of the Damned
2. série Torchwoodu
4. série DW
Speciál - The Next Doctor
Speciál - Planet of the Dead
Speciál - Waters of Mars
3. série Torchwoodu
Speciál - End of Time I a II
4. série Torchwoodu - ta už s DW nesouvisí, takže je jedno, kdy se na ni podíváš
5. série DW
Vánoční speciál - A Christmas Carol
Miniepizody - Space & Time
6. série DW
Vánoční speciál - The Doctor, the Widow and Wardrobe
Miniepizoda - Good as Gold
7. série DW - 1. až 5. díl
Vánoční speciál - The Snowmen (7x06)
7. série DW - 7. až ... díl
jen doufám, že to nemáš z paměti:D, paráda, přesně tohle jsem potřeboval, moc díky:)
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
U toho Torchwoodu myslím nevadí, když se na něj podíváš trochu později. Ta provázanost je stejně minimální, ale je to samozřejmě místy trochu výhoda se na to dívat ve "správný čas".
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tam jde o to, jak v posledním díle 1. série TW Jack vyběhne a v 11. díle 3. série DW Jack přibíhá k Tardis .
Jinak když už jsou tam i ty minizody, tak počínaje koncem šesté série se s nimi docela roztrhl pytel, ale když je člověk vynechá, tak se nic neděje (na rozdíl od toho, když někdo vynechá vánoční speciály, obzvlášť ten první ).
Takže po 6x13 tu mám ještě krátký speciál "River Song Her Story", pak minizody "Night and The Doctor" 01-04 a "Up All Night", ale nejsou to nijak důležité věci.
Pak před vánočním speciálem je kraťoučký "Prequel to The Doctor, The Widow and The Wardrobe".
Před začátkem 7. série je pětidílná minizoda Pond Life (dohromady to má 5 minut).
Pak je opět krátký prequel k 7x01 Asylum of the Daleks.
K 7x03 A Town Called Mercy patří minizoda "The Making of Gunslinger".
Po 7x05 The Angles Take Manhatten je minizoda "The Angles Take Manhatten - P.S." (to pro ty, kterým konec té epizody přišel ještě málo dojemný ).
Před vánočním speciálem "The Snowmen" jsou hned dva prequely "The Great Detective" a "Vastra Investigates".
Tak takhle to mám na disku, je to už slušný guláš. A teď mi ho dělají ještě větší tím, že každý čísluje druhou půlku 7. série jinak.
Takže po 6x13 tu mám ještě krátký speciál "River Song Her Story", pak minizody "Night and The Doctor" 01-04 a "Up All Night", ale nejsou to nijak důležité věci.
Pak před vánočním speciálem je kraťoučký "Prequel to The Doctor, The Widow and The Wardrobe".
Před začátkem 7. série je pětidílná minizoda Pond Life (dohromady to má 5 minut).
Pak je opět krátký prequel k 7x01 Asylum of the Daleks.
K 7x03 A Town Called Mercy patří minizoda "The Making of Gunslinger".
Po 7x05 The Angles Take Manhatten je minizoda "The Angles Take Manhatten - P.S." (to pro ty, kterým konec té epizody přišel ještě málo dojemný ).
Před vánočním speciálem "The Snowmen" jsou hned dva prequely "The Great Detective" a "Vastra Investigates".
Tak takhle to mám na disku, je to už slušný guláš. A teď mi ho dělají ještě větší tím, že každý čísluje druhou půlku 7. série jinak.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo, na ty jsem zapomněla, protože miniepizody moc neřeším a nebyly v seznamu titulků na edně .
já vím, vynechal sem to nechtěně, stahoval sem to po sériích a tam to měl někdo ty speciály vynechané a něco mi tak chybělo:D vím, že s tím Jackem mě to tam právě taky přišlo divné a až pak jsem se dozvěděl o torchwoodu..
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Strana 18 z 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Strana 18 z 27
Povolení tohoto fóra: