Doctor Who + Torchwood + SJA
+12
xegiie
Davidsoft
MartyCZ
bodomkes
Totka
Shelly-Nelly
yossarian
Ďasík
clif
rampage
Zikato
Irwain Nornossa
16 posters
Strana 7 z 27
Strana 7 z 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Re: Doctor Who + Torchwood + SJA
Já dokoukal Doomsday a bylo to psycho... Ale jak už jsem psal Kolikokoli, za daných okolností to dopadlo ještě relativně dobře. I když špatně...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
No, Doomsday končí vskutku ještě dobře, to ale nemění nic na tom, že je to smutné. Závěr 3. série je tak nějak OK, ale závěr 4. je masakr. To je psycho největšího kalibru a větší mazec už je jen konec End of Time, který je opravdu, ale opravdu dost drsný .
edit: i když.. možná ten závěr 4. série je o něco víc psychózní. A nemyslím jen úplný konec, ale hlavně to, co se dělo "tam dole", když měl "vy-víte-kdo" ty kecy a "tady-taky-víte-kdo" to nevzal moc dobře
edit: i když.. možná ten závěr 4. série je o něco víc psychózní. A nemyslím jen úplný konec, ale hlavně to, co se dělo "tam dole", když měl "vy-víte-kdo" ty kecy a "tady-taky-víte-kdo" to nevzal moc dobře
Tak jsem začal stahovat Torchwood, když už není novej Doktor a doufám, že to bude stát za to. A až zjistím co je SJA možná skouknu i to.
btw: google na SJA vyhodí St John Ambulance a druh semen konopí
btw: google na SJA vyhodí St John Ambulance a druh semen konopí
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Torchwood je hodně kvalitní a rozhodně je to dobrá volba, ale je třeba tak nějak "přečkat" první sérii, která je taková rozjezdová a ReTarD si teprve "oťukával" publikum a TV, co všecko si může dovolit. Teprve od druhé série to začne být trochu "peprnější" .
No, i když... druhý díl první série taky není úplně k zahození .
No, i když... druhý díl první série taky není úplně k zahození .
rampage: SJA jsou Sarah Jane Adventures - Sarah Jane Smith je ta ženská s robotickým psem K-9, jak byla v Doctorovi v epizodě 2x03 "School Reunion" a pak se ještě objevila ve finále čtvrté řady ("Stolen Earth"/"Journey's End"). A taky to byla společnice 3. a 4. Doktora.
Ale taky jsem to ještě neviděl.
Ale taky jsem to ještě neviděl.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Díky, už jsem se k tomu mezitím taky dopátral a Sarah si pamatuju. Oficiální stránky ale vypadají jak ze Studia kamarád tak nevím nevím no.
rampage- Pohlaví :
Též jsem ještě SJA neviděla, ale chystám se.
BTW: NoMouse - pozor na spoilery
BTW: NoMouse - pozor na spoilery
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 23 Oct 2011, 16:13, celkově upraveno 1 krát
Joj, sorry, nebral jsem to moc jako spoiler... To můžeš zrovna zamlžit i ten první výskyt.Kolikokoli napsal:BTW: NoMouse - pozor na spoilery
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ale první výskyt není překvápko, poněvadž ji nikdo nezná a kdo jo, tak ví, že tam bude, kdežto ten druhý lidi čekat nebudou a to ani ti, kteří SJ viděli až v renewed Doktorovi .
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 23 Oct 2011, 16:12, celkově upraveno 1 krát
Ale teď už ho čekat budou, když se o tom bavíme, musíš to zamlžit úplně všechno.
Naposledy upravil NoMouse dne Sun 23 Oct 2011, 16:15, celkově upraveno 1 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Pokračování rozhovoru z kantýny...
Edit:
Jinak - třetí série je supr, i když je tam Martha. Ty díly, které tam jsou, tak se opravdu povedly a i závěrečný trojdíl je bomba. Ovšem 4. série! To je teprve něco! Především díl Midnight, který je asi nejlepší ze všech, správný "psycho díl". A závěrečný dvojdíl je masakr největší. Těch 5 filmů, které následují, to už je příprava na blázinec . 5. série je skvělá, jsou tam opravdu dobré díly, ale závěrečný dvojdíl je hrozný. 6. série má pomalejší rozjezd, ale 2. část (7.-13. díl) stojí za to.
rampage napsal:Taky váš tak štve, na konci každé série odpadne jeden z hlavních hrdinů. Primeval takhle imho úplně pohřbili.
- spoiler: důvody odchodu herců z Doctora Who:
- Však, ale vždy to má svůj důvod.
9. Doktor odpadl, protože byl od začátku plánován jen na první sérii, navíc Eccleston nebyl spokojen s tím seriálem.
Rose odpadla, protože Billie je zpěvačka a chtěla se víc věnovat své hudební kariéře.
Martha odpadla, protože ji nikdo neměl rád.
10. Doktor odpadl, protože končil scénárista RTD, proto se Tennant rozhodl ukončit to s ním.
Donna odpadla, protože odpadl Tennant (věděla, že stejně bude Tennant končit a i scénáristi atd. chtěli re-organizovat celý cast).
a to je asi všecko. Rory i Amy budou v 7. sérii, takže vlastně v 5. ani 6. neodpadl nikdo.
Edit:
Jinak - třetí série je supr, i když je tam Martha. Ty díly, které tam jsou, tak se opravdu povedly a i závěrečný trojdíl je bomba. Ovšem 4. série! To je teprve něco! Především díl Midnight, který je asi nejlepší ze všech, správný "psycho díl". A závěrečný dvojdíl je masakr největší. Těch 5 filmů, které následují, to už je příprava na blázinec . 5. série je skvělá, jsou tam opravdu dobré díly, ale závěrečný dvojdíl je hrozný. 6. série má pomalejší rozjezd, ale 2. část (7.-13. díl) stojí za to.
Naposledy upravil Kolikokoli dne Tue 25 Oct 2011, 22:17, celkově upraveno 1 krát
Chápu důvody proč
btw: můžete mi někdo vysvětlit kde najdu to "rozmazávátko"
- Spoiler:
- odpadli, ale je to divný. Je to obrovskej risk, když si lidi na někoho zvyknou, nechat ho odejít.
btw: Rose je teď v Secret Diary of a Call Girl takže čas na natáčení by asi byl
btw: můžete mi někdo vysvětlit kde najdu to "rozmazávátko"
Naposledy upravil rampage dne Tue 25 Oct 2011, 22:21, celkově upraveno 1 krát
rampage- Pohlaví :
No, jenže stíhala jen jeden seriál a Tajný deník call girl jí asi sedl víc, no... .
A rozmazávátko musíš psát ručně: [ blur ] a [ /blur ].
A rozmazávátko musíš psát ručně: [ blur ] a [ /blur ].
Martha mi nevadila spíš Donna, nemám rád tak uřvaný lidi
Koli: díky za blur a co je to za filmy, našel jsem jen jeden a celkem bych to rád viděl
edit: souhlasím, že Midnight je psycho, ale moc to pro mně není, líbí se mi víc ty akčnější díly
Koli: díky za blur a co je to za filmy, našel jsem jen jeden a celkem bych to rád viděl
edit: souhlasím, že Midnight je psycho, ale moc to pro mně není, líbí se mi víc ty akčnější díly
rampage- Pohlaví :
Filmy mezi 4. a 5. sérií Doktora. Musel jsi je vidět, vždyť je tam Tennantova regenerace ve Smitha.
Jsou to:
The Next Doctor (4x14)
Planet of the Dead (4x15)
Waters of Mars (4x16)
End of time I. (4x17)
End of time II. (4x18)
Jsou to:
The Next Doctor (4x14)
Planet of the Dead (4x15)
Waters of Mars (4x16)
End of time I. (4x17)
End of time II. (4x18)
Ajo tak to už vím, stáhl jsem to jako celý balík pěti sérií, ale nevěděl jsem, že v tom jsou extra díly. Myslel jsem, že natočili něco extra, klasický celovečeráky.
rampage- Pohlaví :
- "SPOILER Doctor Who 6x01/02":
Myslel jsem, že je to jenom vtip, ale na wiki jsem se dočetl, že jejich vzhled byl tím obrazem opravdu částečně inspirován
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No, podoba tam je .
- 4x17/4x18 End of Time:
- A na wiki je napsáno něco, co RTD poslal do jedněch, kde "vykoumali", kdo je ta žena v End of Time. Docela zajímavé, ale asi ne tolik překvapující: "I like leaving it open, because then you can imagine what you want. I think the fans will say it's Romana. Or even the Rani. Some might say that it's Susan's mother, I suppose. But of course it's meant to be the Doctor's mother."
Koli: která žena?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
doktor spoiler
No, "Žena". Tahle:
A já si říkala, proč mě ta písnička Love somebody od Robbieho tak zaujala...
It'll come in your sweet time Lord
I've just got to let you in
The blind leading the blind Lord
Getting underneath your skin
I can feel you in the silence
Saying let forever be
Love and only love will set you free
- Spoiler:
A já si říkala, proč mě ta písnička Love somebody od Robbieho tak zaujala...
It'll come in your sweet time Lord
I've just got to let you in
The blind leading the blind Lord
Getting underneath your skin
I can feel you in the silence
Saying let forever be
Love and only love will set you free
Uh... koukat na Knihovnu poté, co člověk zná události 6. série, je docela masakroidní...
A co teprve koukat na Time of Angels?
- Time of Angels "Sneak Peak":
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
To jo. Ale je to hezké, že to má Moffat tak promyšlené.
- River Song:
- Doufám, že nějak udělají i to jejich poslední setkání. Prý tam Doktor přišel s novým účesem a zaklepal jí na dveře, třeba ten "nový účes" znamená dvanáctou regenaraci. Už se nemůžu dočkat . Každopádně nechápu, proč se ho ptala, na pád Byzance, když tam byla s jeho další regenerací...
- River Song:
- Právě proto řekla, že se Doktor ukazuje na přeskáčku, není to, jak hezky popisují, že jdou jakoby proti sobě. Má obrázky všech jeho regenerací, ale nemusí vědět, v jakém jdou pořadí, takže si mohla myslet, že tohle je Dvanáctka.
Že ukážou předposlední setkání taky doufám, ale co když novým účesem myslí tohle (Dvanáctku ať radši nechají ještě pár let spát)?
http://farm7.static.flickr.com/6176/6176577136_1c1026c3c9_o.jpg
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Strana 7 z 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Strana 7 z 27
Povolení tohoto fóra: