Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
4 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
gratuluji k příspěvkům .
A nevím, jaký to byl díl, kdy Chris udělal ten "blesk" do vzduchu na odcházejícího Lea, tak moc dobře si to nepamatuji, ale bylo to někdy na začátku 6. řady.
A to, jak se Chris tvářil, když se k němu chovali jako k miminu bylo skvělé . A ano, myslela jsem Pheobe s tím "zjištěním", nějak jsem to popletla
A nevím, jaký to byl díl, kdy Chris udělal ten "blesk" do vzduchu na odcházejícího Lea, tak moc dobře si to nepamatuji, ale bylo to někdy na začátku 6. řady.
A to, jak se Chris tvářil, když se k němu chovali jako k miminu bylo skvělé . A ano, myslela jsem Pheobe s tím "zjištěním", nějak jsem to popletla
Charmed
Značně opožděně děkuji za gratulaci. Doufám jen, že jsi na spamování o Čarodějkách nezanevřela, když už jste si udělali ten vlastní topic na Doktora Who. Ale věřím, že snad spamu není nikdy dost.
Jo pamatuješ si díl "Witch Wars"? To byla pěkná narážka na lidi a ty šílené reality show... A Phoebe je fakt lepší, když přišla o schopnosti - víc si magie váží. A v jednom dalším dílu, kdy si Paige vytvoří vlastního "Mr. Right" - muže svých snů - tak tam má Chris honičku v autech...(to už ten příspěvek vlastně můžu přesunout do dopravy, že? ) Znáš ten díl? Mně se moc líbil, že měl Chris konečně čas být chvilku klučina a ne jenom zodpovědný starší bratr Wyatta...
Jo pamatuješ si díl "Witch Wars"? To byla pěkná narážka na lidi a ty šílené reality show... A Phoebe je fakt lepší, když přišla o schopnosti - víc si magie váží. A v jednom dalším dílu, kdy si Paige vytvoří vlastního "Mr. Right" - muže svých snů - tak tam má Chris honičku v autech...(to už ten příspěvek vlastně můžu přesunout do dopravy, že? ) Znáš ten díl? Mně se moc líbil, že měl Chris konečně čas být chvilku klučina a ne jenom zodpovědný starší bratr Wyatta...
Jo, to si pamatuju. Paige a její "hrátky s magií", ty jsou nejlepší. Taky se mi líbí to, jak "nevím kdo" si mohl něco přát a ten dotyčný si přál aby spolu Leo a Piper spali . Nepřála si to taky Paige?
Charmed
Haha, nene, to byl přímo Chris. Protože Phoebe byla džinem a Chrisovi docházel čas, aby byl počat. Tak to Phoebe vnutil a ona ho jako správný džin podvedla, že spali
Kolikokoli těch dílů bylo, kde Paige "blba" s magií, byla to sranda. (Už jsem to konečně někam vnutila! ...sice je to tu trochu křečovité, ale já jsem prostě musela! ) Jako když si s Phoebe kdysi dávno "ještě za Coleových časů" prohodila tělo.. A hlavně ona byla velká kamarádka s lepricony, co si pamatuju. Byli to pěkní prasáci, ale vždycky sestrám přinesli štěstí. Doslova.
Kolikokoli těch dílů bylo, kde Paige "blba" s magií, byla to sranda. (Už jsem to konečně někam vnutila! ...sice je to tu trochu křečovité, ale já jsem prostě musela! ) Jako když si s Phoebe kdysi dávno "ještě za Coleových časů" prohodila tělo.. A hlavně ona byla velká kamarádka s lepricony, co si pamatuju. Byli to pěkní prasáci, ale vždycky sestrám přinesli štěstí. Doslova.
No, jo vlastně! Pheobe byla džin.. už si to pamatuju .
A gratuluji k využití mého nicku v praxi .
A gratuluji k využití mého nicku v praxi .
Charmed & aj.
No a všichni se Phoebe smáli, že vypadá jako džin naprosto směšně.
A díky za gratulace & za přidání do přátel. Aspoň už tam není tak prázdno. Sranda, že jsi o tom začala včera mluvit, protože jsem o tom přemýšlela taktéž včera nebo předevčírem.
Mimochodem, nevíš v jaké sérii jsou ty dobré díly z Magické školy? Asi potom, co zastaví Gideona, že? = Po Chrisově smrti
A díky za gratulace & za přidání do přátel. Aspoň už tam není tak prázdno. Sranda, že jsi o tom začala včera mluvit, protože jsem o tom přemýšlela taktéž včera nebo předevčírem.
Mimochodem, nevíš v jaké sérii jsou ty dobré díly z Magické školy? Asi potom, co zastaví Gideona, že? = Po Chrisově smrti
Co si tak pamatuji, tak Paige tam zůstala, aby tu školu dala nějak do kopy, ne? To by sedělo k tomu, že tam byly ty dobré díly po Gideonovi, ale pamatuji si i výborné díly za Gideona, kdy tam už Paige dělala.
Charmed
No já vím tedy jenom o jednom z Magické školy za Gideona.... a to je ten díl z usekáváním hlav - Bezhlavý rytíř. To zrovna Phoebe zjistí pravdu o Chrisovi.
Jo, to usekávání hlav byl skvělý díl . Ale Gideon byl super záporák, ty díly s ním mám ráda .
Charmed
jojo, Piper s useknutou hlavou byla nejvíc funky, když hlídala třídu. XD Jak ji někdo neposlouchal, proměnila ho v žábu
Gideona nemáám vůbec ráda. Jsem odjakživa silně háklivá na pojem "greater good" a nejlepší vůbec "musíme přinést oběti ve jménu vyššího dobra". To mi ihned zapíná zvracecí reflex.
Gideona nemáám vůbec ráda. Jsem odjakživa silně háklivá na pojem "greater good" a nejlepší vůbec "musíme přinést oběti ve jménu vyššího dobra". To mi ihned zapíná zvracecí reflex.
Charmed
No mně se na Gideonovi líbilo, jak ho poznali - Bavil se s nimi, ale zapomněl, že je neviditelný XDD to bylo dobře mimózní
Ale jinak mi mnohdy přišel trochu strnulý. Ale je pravda, že měl herec charisma
Ale jinak mi mnohdy přišel trochu strnulý. Ale je pravda, že měl herec charisma
Jo, to máš pravdu. Gideon byl ale super, ale i tak jsem ráda, že je po něm .
Jo, to bylo hrozný. Hlavně mě bylo líto Lea. Ti dva spolu ušli dlouhou cestu a když se konečně našli, tak byli opět od sebe odtrženi . Ale krásný byl potom ten konec, když se Chris narodil a Leo ho držel v náručí...
Chris
To jo no... ale zas zabránili tomu, aby Piper Chrisovi zemřela v jeho patnácti, jak to zažil původní Chris, takže ten nový, lepší Chris nebude tak zakomplexovaný ^^ To je pozitivní. Ale je fakt, že ten "původní" Chris úplně zmizí.... jediní, kdo o něm budou vůbec vědět, jsou prakticky Sestry a Leo (a Derill a Starší )... To je trochu smutné. Ale na druhou stranu, jak říkám, nový Chris bude mít v pohodě dětství.
Jé, to už jsem dlouho neviděla... Ale teď jsem se konečně dostala k příslušnému dvojdílu ("It's a Bad Bad World"), tak to zkouknu. Jsi mě tou scénou úplně navnadila!
Jé, to už jsem dlouho neviděla... Ale teď jsem se konečně dostala k příslušnému dvojdílu ("It's a Bad Bad World"), tak to zkouknu. Jsi mě tou scénou úplně navnadila!
No, nebude to zakomplexovaný Chris, ale to je právě ta škoda. Zakomlexovaný Chris je nejlepší . To je jako když by Rimmer byl v minulosti úspěšný. Jako zakomplexovaný moula je Rimmer úžasný, ale jako super sexy, namachrovaný Eso už není tak super .
Chris
Ale zas pro něj bude nejspíš příjemnější a prospěšnější mít trochu "normálnější" dětství. Ale zakomplexovaný Chris je prostě dokonalost. To už vylepšit nejde. Mně se vždycky hrozně líbí, jak o něm Sestry občas mluví jako o "lehce neurotickém světlonoši/Pipeřině synovi". A Chrisovi hlavně sluší ten lehce vzdorovitý, lehce "tajemný", lehce ublížený výraz
Přesně tak. Hlavně miluju, když Chris spíchá, protože potřebuje, aby sestry něco zařídily a místo toho, aby si ho všimly a následovaly ho, tak o něm začnou mluvit a úplně nějaké nesmysly a zdržují tak a Chris se začne zlobit .
Chris
A divíš se mu?? Ony dost často řeší totální nesmysly, když jim Chris říká něco důležitého. A pak jsou strašně dotčené, když Chris udělá něco na pomezí dobra a zla (jako proti nim poslal démona tužeb a málem je přizabil a sebe též), aby se víc soustředily na magický svět a své schopnosti. Vždyť ony by furt řešily chlapy a blbosti. Chudák Chris. Hlavně bylo roztomilé, jak žárlil na svoji mámu, když si začala s Gregem hasičem. Prý, jestli něco něpodniknou jeho tety, tak nebude napůl světlonoš, ale napůl hasič....
Jo, to bylo super . Chris řešící problémy je nejlepší. Hlavně to, že přestože dítě, tak je to on, kdo se musel starat .
Jo a ještě miluju tu scénu, kde je Chris posedlý a stane se z něj pavoučí muž a mlátí Lea. Pak ale kouzlo pomine, Chris se koukne na ruku, na Lea a pokračuje v bití .
Jo a ještě miluju tu scénu, kde je Chris posedlý a stane se z něj pavoučí muž a mlátí Lea. Pak ale kouzlo pomine, Chris se koukne na ruku, na Lea a pokračuje v bití .
Chris
"dítě"..... no, zas tak malý nebyl ... Ale však také v jednom díle mu Leo říká "Jsme tvoji rodiče, Chrisi. To my tě máme chránit a starat se o tebe- ne naopak." Ale Chris byl prostě zvyklý vychovávat se sám a starat se taky sám o sebe... přece jen, jeden rodič konstatně nepřítomen (v nebi), druhý mrtev.........
jo btw tu scénu jsem taky před pár stránkami zmiňovala ...to mi taky přišlo takové ..."chrisovské"
jo btw tu scénu jsem taky před pár stránkami zmiňovala ...to mi taky přišlo takové ..."chrisovské"
Koukám, že jsem tu asi jediná, která postavu Chrise tak „nežere“. Mě si spíše získala postava Cola…velká škoda, že hrál jenom v 47 episodách. Jinak nejoblíbenější ze sester je pro mě Phoebe
Postava Billie mi nikdy nějak nepřirostla k srdci, ale ne chybou Kaley.
Postava Billie mi nikdy nějak nepřirostla k srdci, ale ne chybou Kaley.
Isabel- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 19
Bodů : 20
Reputace : 0
Datum registrace : 15. 12. 09
Věk : 37
Žejo, že je Phoebe nejlepší! Od doby, co umřela Prue, rozhodně. Akorát na to období, kdy odvrhovala Cola, i když už se vrátil na zem, aby konal dobro. Jelikož fandím Colovi, tak mě tím hrozně štvala... Ale i Piper mám moc ráda, připomíná nám s Koli naše mámy ...
A Chris byl stejně skvělý, to snad nepopíráš.
EDIT: A největší parchant z celých Charmed je pro mě Barbas.
A Chris byl stejně skvělý, to snad nepopíráš.
EDIT: A největší parchant z celých Charmed je pro mě Barbas.
Jj, Phoebe is the best…:-) Piper je až moc „domácí typ“, ale jako mámu bych ji klidně brala
Jinak jsem také fandila Colovi.
Ale když se zase na to podíváme z pohledu Phoebe (je přece ta “dobrá čarodějka, tudíž bylo od začátku jasné, že jejich vztah nevydrží věčně).
Napřed se smířila s tím, že Cole je Belthazor, protože ji přesvědčí, že dokáže být dobrý, když je napůl člověk = 1. zklamání
Potom je z něj úplný člověk, ale bez schopností nevydrží dlouho…zlo ho stále láká…stane se z něj zdroj a lže ji = 2. zklamání
Nakonec ji udělá démonské dítě, které ji ovlivní a obrátí se proti sestrám = 3. zklamání
V páté sezóně se vrátí z démonské pustiny…stále ho miluje, ale už nevěří...
A Chris? Líbil se mi jen vzhledově…
Btw, Barbas byl jednoznačně největší záporák, ale nejtěžší určitě Cole (nikdo nevydržel déle)
Jinak jsem také fandila Colovi.
Ale když se zase na to podíváme z pohledu Phoebe (je přece ta “dobrá čarodějka, tudíž bylo od začátku jasné, že jejich vztah nevydrží věčně).
Napřed se smířila s tím, že Cole je Belthazor, protože ji přesvědčí, že dokáže být dobrý, když je napůl člověk = 1. zklamání
Potom je z něj úplný člověk, ale bez schopností nevydrží dlouho…zlo ho stále láká…stane se z něj zdroj a lže ji = 2. zklamání
Nakonec ji udělá démonské dítě, které ji ovlivní a obrátí se proti sestrám = 3. zklamání
V páté sezóně se vrátí z démonské pustiny…stále ho miluje, ale už nevěří...
A Chris? Líbil se mi jen vzhledově…
Btw, Barbas byl jednoznačně největší záporák, ale nejtěžší určitě Cole (nikdo nevydržel déle)
Isabel- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 19
Bodů : 20
Reputace : 0
Datum registrace : 15. 12. 09
Věk : 37
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Kaley Cuoco - zasnoubení
» kaley cuoco / playboy
» Kaley Cuoco pro Esquire