TOP 5 seriálů!
+38
dejf
Shelly-Nelly
Fello
Bizzy
luciakanky
sarhan
entry002
rampage
g.hofstadter
clif
Dr_Proximus_Centaurius
juta
Melindaaaa
minnie
Sheldon-Cooper
Isabel
NoMouse
MartyCZ
bodomkes
Irwain Nornossa
Cartman182
terminal
Amin
R&omize
BillieJean
David204
Kal-El
Programen
TedTonks
Greg
TwoR
tx
KilianD
Geser
Ďasík
baal666
Kolikokoli
happy.crazy
42 posters
Strana 3 z 9
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: TOP 5 seriálů!
Já se dokonce přestala na jeden seriál dívat, když bylo jasné, že teď to půjde do háje a moje oblíbená postava skončí totálně v pytli. Takže jsem zastavila, dokud to bylo pohádkové, a pro mě to tím pádem takhle skončilo. Akorát to nemohli přenést přes srdce všichni moji kamarádi, co to viděli.... Prý je to dětinské, pche, a co!
Kolikokoli: Jo, třeba teď jsem viděl poslední díl druhé série Doktora, kde
- Spoiler:
- Rose zůstala v paralelním vesmíru bez možnosti návratu...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Přicházíš o hodně. Je úplně šílené sledovat, jak tvého bráchu rozstřílejí na cucky, nebo naopak být šťastný z toho, že jsi měl super rande. Od toho tu právě ty příběhy jsou. Technologie jsou podružné, důležitý je zážitek...Irwain Nornossa napsal:Empatie tu moc není. Jak už asi všichni víte. Občas mě třeba zajímá příběh nějaké hry, co se stalo, a tak. Ne hra samotná. Ale nikdy se nevžívám do postav.
Je. A asi bych ti to moc brzo neodpustil, protože já prostě musím vědět, jak to skončí. A nemám rád otevřené a nedotažené konce. Ale rozesmála jsi mě, jsi jak Phoebe.bodomkes napsal:Já se dokonce přestala na jeden seriál dívat, když bylo jasné, že teď to půjde do háje a moje oblíbená postava skončí totálně v pytli. Takže jsem zastavila, dokud to bylo pohádkové, a pro mě to tím pádem takhle skončilo. Akorát to nemohli přenést přes srdce všichni moji kamarádi, co to viděli.... Prý je to dětinské, pche, a co!
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Já mám hudební sluch a odmítám si pěstovat myšky v kuchyňské lince!! A nejsem vegetarián..
Ale moje máma je hodně podobná na Moniku..
A ten konec byl naopak ukončený. Fakt to tam sedělo. To je vždycky takový ten klid před bouří, jak to vypadá, že všechno bude ok. Tam jsem to típla. A jsem ráda, že jsem Tě rozesmála.
Ale moje máma je hodně podobná na Moniku..
A ten konec byl naopak ukončený. Fakt to tam sedělo. To je vždycky takový ten klid před bouří, jak to vypadá, že všechno bude ok. Tam jsem to típla. A jsem ráda, že jsem Tě rozesmála.
bodomkes: moje mamka je taky celá Monika .
A otevřené konce taky moc nemusím (musí to být sakra dobře otevřený konec, ne "my už nevěděli, jak pokračovat")
A otevřené konce taky moc nemusím (musí to být sakra dobře otevřený konec, ne "my už nevěděli, jak pokračovat")
Já se ještě musím vyjádřit k tomu cynismu - přes něj jsem taky expert, ale to záleží na situaci. Jsou prostě vtípky nebo scény, které si o to vyloženě říkají, třeba ve vřískoťáckých vyvražďovačkách nebo v Misfitech... Ale když už tu postavu má člověk rád, nebo ještě líp - když JE tou postavou, nebo postavou, která tu druhou postavu má ráda, což se mi stává hodně často - tak je to skutečně hodně o emocích a cynismus jde stranou.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jo, asi tak . V některých hororech nebo jiných filmech jsou scény, které jsou natočeny tak, aby v nás vyvolaly nějaké emoce (strach, smutek), ale místo toho se musím jen smát. Nejlepší je na tohle nová trilogie Star Wars .
Ďasík: No vidíš, a pro mě je technologie nejdůležitější. Jako taky si často říkám, jak bych se jinak zachoval, ale to je asi všechno.
A když jsme u těch filmů, existuje jistá kategorie filmů vidět a zemřít. Na ČSFD mají pod 10%, a to jsou fakt kousky. Megapiraňa, to bylo fakt maso, dopručuju. A vlastně, proč se nepobavit rovnou: http://www.stream.cz/profil/lukyhell?video_id=531348
A když jsme u těch filmů, existuje jistá kategorie filmů vidět a zemřít. Na ČSFD mají pod 10%, a to jsou fakt kousky. Megapiraňa, to bylo fakt maso, dopručuju. A vlastně, proč se nepobavit rovnou: http://www.stream.cz/profil/lukyhell?video_id=531348
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Ale to s tím učením jsem psal později, ne?
Ne, nepsal. Jen tak jsem sem zaběhl a postnul jednu věc. Asi.
Kterou jako fakt doporučuju, pokud se chcete 20 minut z půl hodiny smát.
Ne, nepsal. Jen tak jsem sem zaběhl a postnul jednu věc. Asi.
Kterou jako fakt doporučuju, pokud se chcete 20 minut z půl hodiny smát.
Pohlaví :
Nej seriály:
Friends
The Big Bang Theory
Buffy the Vampire Slayer (kultovní seriál, těžko snáším kritiku… )
M*A*S*H
Dexter, True Blood, House M.D., Grey's Anatomy, Bones, Chuck, HIMYM, TVD, IT Crowd, Ally McBeal, Sex and the City, Angel, My So-Called Life, Futurama, Simpsons, Mr. Bean, Charmed, The Walking Dead…
Friends
The Big Bang Theory
Buffy the Vampire Slayer (kultovní seriál, těžko snáším kritiku… )
M*A*S*H
Dexter, True Blood, House M.D., Grey's Anatomy, Bones, Chuck, HIMYM, TVD, IT Crowd, Ally McBeal, Sex and the City, Angel, My So-Called Life, Futurama, Simpsons, Mr. Bean, Charmed, The Walking Dead…
Isabel- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 19
Bodů : 20
Reputace : 0
Datum registrace : 15. 12. 09
Věk : 37
Tak fajn, protože snášíš těžce kritiku, tak se k Buffy vyjadřovat nebudu...
Já jsem prve měla docela předsudek ohledně Bones, že je to jen "další kriminálka", ale teď jsem viděla dva díly a zaujalo a zabavilo mě to slušně. Hlavně mi nějak vůbec nevadí ty záběry na mrtvoly a kostry apod., tak se na to i můžu dívat. Moje babička, která mi to pustila (ona má dost dobrý vkus ), si třeba furt zakrývá oči, tak vždycky vidí tak půlku dílu...
Já jsem prve měla docela předsudek ohledně Bones, že je to jen "další kriminálka", ale teď jsem viděla dva díly a zaujalo a zabavilo mě to slušně. Hlavně mi nějak vůbec nevadí ty záběry na mrtvoly a kostry apod., tak se na to i můžu dívat. Moje babička, která mi to pustila (ona má dost dobrý vkus ), si třeba furt zakrývá oči, tak vždycky vidí tak půlku dílu...
OMG, to je seriálů! Buffy jsem někdy chtěl vidět…
Pohlaví :
Ne, klidně můžeš…já to přežiju (jinak fanouškem Buffy jsem asi od dvanácti… )bodomkes napsal:Tak fajn, protože snášíš těžce kritiku, tak se k Buffy vyjadřovat nebudu...
V Bones mi nepřijdou záběry na mrtvoly nijak strašné…to už je třeba děsivější Dexter (jestli znáš), ale zase nejsou v rozloženém stavu…
Isabel- Znamení :
Pohlaví :
Kdepak, za to, že sis neobarvila vlasy nahnědo, nebudu rýpat...
No mně nepřijdou záběry na mrtvoly nijak strašné celkem nikde... Mně by asi vadil ten smrad - mám hodně citlivý čuch - ale jinak mě to nějak nerozrušuje/nepobuřuje..
No mně nepřijdou záběry na mrtvoly nijak strašné celkem nikde... Mně by asi vadil ten smrad - mám hodně citlivý čuch - ale jinak mě to nějak nerozrušuje/nepobuřuje..
To s tím barvením vlasů nějak nechápu…
Pohlaví :
To taky nemáš. To byl inside joke na Isabel, pokud si to ještě od soboty pamatuje..
Určitě jo. Ženy si obvykle tyhle věci pamatují.
Ale nechceš mi ho vysvětlit?
Ale nechceš mi ho vysvětlit?
Pohlaví :
Protože jsme byly 4 holky a 4 barvy vlasů (blond, hnědá, červená a černá). Isabel zvažovala, že se obarví na hnědou, což pobouřilo bodomkes, jelikož na hnědou má autorský práva ona .
Aha. To přináší další otázku. Ona se s Isabel zná? Myslel jsem, že ne.
Pohlaví :
Myslím, že se k tomu raději nebudu vyjadřovat…
Isabel- Znamení :
Pohlaví :
Isabel: Teď trochu nechápu… Pokud se Tě to dotklo, tak promiň.
Pohlaví :
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Chyby v seriálu
» Úvodní song ze seriálu