TOP 5 seriálů!
+38
dejf
Shelly-Nelly
Fello
Bizzy
luciakanky
sarhan
entry002
rampage
g.hofstadter
clif
Dr_Proximus_Centaurius
juta
Melindaaaa
minnie
Sheldon-Cooper
Isabel
NoMouse
MartyCZ
bodomkes
Irwain Nornossa
Cartman182
terminal
Amin
R&omize
BillieJean
David204
Kal-El
Programen
TedTonks
Greg
TwoR
tx
KilianD
Geser
Ďasík
baal666
Kolikokoli
happy.crazy
42 posters
Strana 6 z 9
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: TOP 5 seriálů!
na to jak mě seriály nebaví, dneska jsem začla koukat na "the new girl" a je to fajn bezva relax.. a zooey deschanel je prostě k sežrání..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
The Big Bang Theory
How I Met Your Mother
The IT Crowd
FlashForward
Dexter
New Girl
Black Books
How I Met Your Mother
The IT Crowd
FlashForward
Dexter
New Girl
Black Books
Naposledy upravil sarhan dne Tue 21 Feb 2012, 18:32, celkově upraveno 1 krát
sarhan- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Reputace : 0
Datum registrace : 10. 10. 11
moje oblubene serialy bez poradia : samozrejme the big bang theory, friends ( tak povediac vyrastala som na tom ), step by step ( dalsi serial mojho detstva ), alf ( moj serialovy hrdina ), supernatural ( aj ked uz si zelam aby skoncil lebo to co s nim robia v poslednych dvoch seriach je hroza miestami ), two broke girls ( vydareny sitcom, snad ho nezrusia po dvoch seriach ), a najnovsie ma zaujal one tree hill z teen serialu sa stal celkom slusny serial aj pre starsich, aj ked zatial som len na piatej serii, uvidim ako to pojde dalej.
Tak u mě je to následovně
1. Red Dwarf
2. TBBT
3. Suits
4. Himym
5. Las vegas
Možná Vám přijde divné to Las Vegas, ale to je taková osobní záležitost :-). Jinak Suits, i když je to úplně nový seriál, tak si mě doslova získal a rozhodně se těším na jeho pokračování. A himym zachvilku vystřídá Homeland, který je taky naprosto dokonalý, ale nejdřív chci vidět, kam budou vyvíjet 2. sérii. Na himym už koukám jenom z nouze, že když už mám shlédnuto 7 sérií, tak už to chce dokoukat celé.
Ale jinak to pořadí je těžké srovnat.
1. Red Dwarf
2. TBBT
3. Suits
4. Himym
5. Las vegas
Možná Vám přijde divné to Las Vegas, ale to je taková osobní záležitost :-). Jinak Suits, i když je to úplně nový seriál, tak si mě doslova získal a rozhodně se těším na jeho pokračování. A himym zachvilku vystřídá Homeland, který je taky naprosto dokonalý, ale nejdřív chci vidět, kam budou vyvíjet 2. sérii. Na himym už koukám jenom z nouze, že když už mám shlédnuto 7 sérií, tak už to chce dokoukat celé.
Ale jinak to pořadí je těžké srovnat.
Bizzy- Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 23. 05. 11
1. Friends
2. The Big Bang Theory
3.The Simpsons
4.Red Dwarf
5.Two and half man
2. The Big Bang Theory
3.The Simpsons
4.Red Dwarf
5.Two and half man
Fello- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 03. 02. 12
Věk : 34
Říkám si, že bych měla provést aktualizaci
1. MASH (navždy na první příčce) - stále
2. Sherlock
3. TBBT / Friends
4. Ghost Whisperer / Charmed / Pride and Prejudice
5.Dva a půl chlapa, Star Trek: Nová generace / The Simpsons (starší série) /Bones
Friends teď víc a víc doceňuji. Už mám díl po dílu shlédnutých 7 sérií a jedu dál. A taky jsem loni viděla poctivě poslední dvě sezony.
1. MASH (navždy na první příčce) - stále
2. Sherlock
3. TBBT / Friends
4. Ghost Whisperer / Charmed / Pride and Prejudice
5.
Friends teď víc a víc doceňuji. Už mám díl po dílu shlédnutých 7 sérií a jedu dál. A taky jsem loni viděla poctivě poslední dvě sezony.
Dobrý nápad, také bych to měla aktualizovat
Aktuální pořadí:
1. Doctor Who - zůstává
2. Torchwood - zůstává
3.The Big Bang Theory Star Gate (SG-1)
4.How I Met Your Mother Game of Thrones
5.Star Gate Sherlock
Stálice (naprosto skvělé seriály, které miluji a jsou nad Top 5):
Červený Trpaslík - tohle je prostě nejvíc nejlepší seriál
Simpsonovi
Friends
Aktuální pořadí:
1. Doctor Who - zůstává
2. Torchwood - zůstává
3.
4.
5.
Stálice (naprosto skvělé seriály, které miluji a jsou nad Top 5):
Červený Trpaslík - tohle je prostě nejvíc nejlepší seriál
Simpsonovi
Friends
Ha, a já tady svou topku ještě nemám jo? No tak to se musí napravit..
1. Game of Thrones
2. The Big Bang Theory
3. Doctor Who
4. Star Gate (pouze SG-1, bez "universe" nebo "atlantis"), Charmed
5. MASH, The Simpsons, Futurama, HIMYM a MISFITS (to jsou seriály, které nevyhledávám, ale ráda se na ně podívám)
Zbytek, jako Torchwood, Sherlock, Červený Trpaslík jsou seriály ke kterým jsme se nedostala, občas koukám ještě na StarTrek v telce, když se k tomu dostanu Ale začala jsme koukat Doctora a strašně rychle leze nahoru a to nejsem ani v půlce první série, takže uvidíme jaký bude stav po "druhé třetině"
1. Game of Thrones
2. The Big Bang Theory
3. Doctor Who
4. Star Gate (pouze SG-1, bez "universe" nebo "atlantis"), Charmed
5. MASH, The Simpsons, Futurama, HIMYM a MISFITS (to jsou seriály, které nevyhledávám, ale ráda se na ně podívám)
Zbytek, jako Torchwood, Sherlock, Červený Trpaslík jsou seriály ke kterým jsme se nedostala, občas koukám ještě na StarTrek v telce, když se k tomu dostanu Ale začala jsme koukat Doctora a strašně rychle leze nahoru a to nejsem ani v půlce první série, takže uvidíme jaký bude stav po "druhé třetině"
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
Shelly-Nelly napsal:...Červený Trpaslík jsou seriály ke kterým jsme se nedostala...
PS: Na Torchwood koukat až po konci 3. série Doktora!!!
Koli:
To mě teď rozsekalo, ale úplně
RD jsem nikdy moc nekoukala, protože běžel někdy nějak v noci a jednou nebo dvakrát jsem to měla puštěné a přišlo mi to jako hovadina, divný humor, možná protože to bylo někde uprostřed, ale slibuju, že až dokoukám letošní TBBT a doženu zpoždění v GoT, tak toho RD alespoň zkusím
To mě teď rozsekalo, ale úplně
RD jsem nikdy moc nekoukala, protože běžel někdy nějak v noci a jednou nebo dvakrát jsem to měla puštěné a přišlo mi to jako hovadina, divný humor, možná protože to bylo někde uprostřed, ale slibuju, že až dokoukám letošní TBBT a doženu zpoždění v GoT, tak toho RD alespoň zkusím
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Shelly-Nelly: doporučuji vidět díl Karanténa a hned poté začít od 1. dílu . BTW - 1. série je nejlepší .
NEdoporučuji vidět díl Karanténa, pokud absolutně netušíš, o co go...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
A tím pátým je teda NoMouse Tak se dohodněte nebo já nevím, plánuju si pustit tu Karanténu ještě dnes a během zítřka dokoukat pátou sérii TBBT, pět dílů GoT a při čekání na další díly budu střídat Doctora a RD, pokud mě ovšem RD chytne!
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Pusť si Karanténu . Ale musíš myslet na to, že je to seriál z minulého století . Nebo můžeš zkusit rovnou 1. díl, ale hned po něm raději mrkni na ten 2.
Koli: já nevím, mně přijde, že když člověk neví takové základy, jako že Rimmer je hologram (samozřejmě nevím, jak je na tom se základní znalostí RD Shelly-Nelly), tak si to prostě neužije...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Víte co, já začnu hnedka prvním dílem, dneska večer, pak hned teda druhý a uvidím jak to bude, podle chuti... A dám vám vědět
NoMouse: Mám kamarádku, co RD žere, akorát už s ní nejsem třetím rokem moc ve styku, dělí nás totiž 200km Ale občas si něco z vyprávění pamatuju
NoMouse: Mám kamarádku, co RD žere, akorát už s ní nejsem třetím rokem moc ve styku, dělí nás totiž 200km Ale občas si něco z vyprávění pamatuju
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Náhodou 1. díl je dokonalej.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
HEj Karanténu jsi mi pouštěla na martonu, Koli, a já jsem teda taky 4. z 5. Nudnéé
Nejlepší je začít koukat od 1. dílu první série! První série je totiž nejlepší a určitě si díky ní RD zamiluješ navždycky! BTW. Rimmmer je nejlepší!
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Místo : Praha
Souhlasím s tím, že 1. série je nejlepší (ale došlo mi to až po sto padesátém zkouknutí ). Rimmer a Lister jsou úžasní, ale jeden bez druhého jsou na prd .
To je taky pravda Pro mě je první série srdcová od samého začátku. Speciálně první dva díly jsem viděla tak 90x A nemám ráda Eso Rimmera a Kochanskou, takže u posledních sérií jsem jak bez duše
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Místo : Praha
Jo, Kochanská nic moc. Eso je na pěst, ale je to frajer . A ty dva díly kde se objevil, jsou fakt skvělé. (ale nejlepší díl je stejně Návrat do reality... žeru ten Sebastianův copánek )
Koli: tak karanténu, pokaždé když ji chci koukat tak se nerozjede, špatný odkaz nebo tak něco, ale už jsem viděla 1x1 a 1x2 a musím říct, Kocour se mi začíná líbit
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Chyby v seriálu
» Úvodní song ze seriálu
» Kantýna (všeobecný pokec) I