Star Trek filmy
2 posters
Strana 1 z 1
Nejlepší ST film?
Star Trek filmy
Tak jsem se právě dokoukala na 2x08 (The Lizard-Spock Expansion) a zaujala mě debata/hádka Sheldona a Raje o Star Treku.
Shelly považuje za nejlepší ST IV - Cesta domů a za nejhorší ST I. Raj za nejlepší ST II - Khanův hněv a za nejhorší ST V -
Nejzazší hranici.
Během tohoto týdne jsem znovu viděla všecky Star Trekovský filmy a musím říct, že mám krapet odlišný názor (Nejlepší - ST VI - Neobjevená země, nejhorší již zmíněná ST V) a pak jsem začala přemýšlet "co na to asi ostatní?"
Star Trek k TBBT nepochybně patří, takže by mě docela zajímalo, jestli souhlasíte spíš s Rajem nebo se Sheldonem .
Do hlasování o nejlepší ST film, se mi nevešel poslední Star Trek, tak pokud se vám líbil, tak názor dyžtak napište do diskuze . Jinak mě se líbil .
Shelly považuje za nejlepší ST IV - Cesta domů a za nejhorší ST I. Raj za nejlepší ST II - Khanův hněv a za nejhorší ST V -
Nejzazší hranici.
Během tohoto týdne jsem znovu viděla všecky Star Trekovský filmy a musím říct, že mám krapet odlišný názor (Nejlepší - ST VI - Neobjevená země, nejhorší již zmíněná ST V) a pak jsem začala přemýšlet "co na to asi ostatní?"
Star Trek k TBBT nepochybně patří, takže by mě docela zajímalo, jestli souhlasíte spíš s Rajem nebo se Sheldonem .
Do hlasování o nejlepší ST film, se mi nevešel poslední Star Trek, tak pokud se vám líbil, tak názor dyžtak napište do diskuze . Jinak mě se líbil .
Re: Star Trek filmy
Ja mam nejradsi Wrath of Khan - skvely zaporak, Spockova smrt a vubec atmosfera puvodniho serialu. S nejhorsim to bude horsi, v podstate vsechny Next Generation sracky plus DS9, z puvodnich nemusim Final Frontier. 11ku nehodnotim, ta je podle me skvela, ale stoji uplne nekde jinde.
Ufimcef- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 38
Bodů : 41
Reputace : 0
Datum registrace : 27. 09. 09
Věk : 35
Místo : Praha
Similar topics
» Star Trek - serial + titulky
» Zemřel Leonard Nimoy, Spock z kultovního seriálu Star Trek
» Stephen King, jeho knihy a filmy podle nich... a taky jedna parodie. :)
» Zemřel Leonard Nimoy, Spock z kultovního seriálu Star Trek
» Stephen King, jeho knihy a filmy podle nich... a taky jedna parodie. :)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: