S08E10 - The Champagne Reflection
4 posters
Strana 1 z 1
S08E10 - The Champagne Reflection
Nevím jak Vám, ale mně se zdála tahle epizoda zatím vůbec nejslabší z celé řady. Snad jen trochu jsem se zasmál při highlightech z Fun with Flags jinak to bylo celé takové o ničem.
kebek88- Počet příspěvků : 1
Bodů : 3
Reputace : 0
Datum registrace : 21. 11. 14
Re: S08E10 - The Champagne Reflection
Díl, jako celá 8. řada, neslaný nemastný. Chybí nápady a šmrnc. Stojí to a padá se Sheldonem.
Ááááchjo, je to škoda. Je to v kopru. TBBT nyní za moc nestojí. Už na to vlastně koukám jen proto, že doufám v opravdu zábavný díl. Bohužel se mi zdá, že ten už tu dlouho nebyl. TBBT postupně popírá vše, na čem byl založen.
Ááááchjo, je to škoda. Je to v kopru. TBBT nyní za moc nestojí. Už na to vlastně koukám jen proto, že doufám v opravdu zábavný díl. Bohužel se mi zdá, že ten už tu dlouho nebyl. TBBT postupně popírá vše, na čem byl založen.
fatduck- Počet příspěvků : 2
Bodů : 5
Reputace : 3
Datum registrace : 13. 03. 12
Hodné nevyužitého potenciálu. Zlá Bernadette a existenciální úzkost nad pozůstalostí neúspěšného profesora měly na víc. Ne že bych vyloženě litoval dvaceti minut vynaloženého času, ale fakt to působilo dost odflákle. A ta závěrečná scénka byla víc než laciná.
meanpersonleslie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Reputace : 0
Datum registrace : 13. 10. 09
Věk : 35
Místo : Lyon
Pro mě rozhodně nejslabší díl série, když nepočítám vánoční speciál (to jsem se ještě nerozhodla )
Jak všichni říkají - odfláklé, nedotažené cokoliv zajímavě na tom mohlo znít. Ale já flintu do žita neházím, podle mě některé z první půlky série byly dost dobré, lepší než série minulá, takže to nevidím tak černě, že to jde od 10 k 5
Jak všichni říkají - odfláklé, nedotažené cokoliv zajímavě na tom mohlo znít. Ale já flintu do žita neházím, podle mě některé z první půlky série byly dost dobré, lepší než série minulá, takže to nevidím tak černě, že to jde od 10 k 5
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: