Rajesh vyléčen ?
+2
Totka
jstadler
6 posters
Strana 1 z 1
Rajesh vyléčen ?
Já nevím, uteklo mi něco ? Odkdy Rajesh mluví se ženami i za střízliva ? Už jsem si toho, myslím, všiml v E06-10, ale tehdy jsem si říkal,že asi něco vypil...
JS
JS
jstadler- Pohlaví :
Počet příspěvků : 5
Bodů : 7
Reputace : 0
Datum registrace : 26. 09. 10
Re: Rajesh vyléčen ?
Spíš už to tvůrci seriálu neberou tak vážně. Prostě když potřebují aby mluvil postaví někde poblíž něj lahev piva a tím je to pro ně vyřešený.
Totka- Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Datum registrace : 25. 03. 11
ne, opravdu se stále musí napít, aby mohl se ženami mluvit:)
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Chybí vám?
Je tu někdo, kdo ho měl radši se selektivní němotou? Já jsem za to vyléčení rád, je úžasnej a jeho komentáře jsou fakt prima. V době kdy musel všechno jen špitat Howardovi se nemoh ukázat. Tuhle změnu jsem tehdy rád uvítal.
rraol- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 12
Bodů : 14
Datum registrace : 30. 11. 12
Věk : 45
Místo : Praha 9
Ono bylo jasné víceméně od začátku, že takový nemůže být celou dobu. To se dá použít jako komický prvek tak v prvních dvou sériích, ale pak to začne být ohrané. Pak aspoň přidali, že může mluvit pod vlivem, ale i to se samozřejmě ohrálo. Obzvlášť když si ostatní chlapi našli stálé partnerky, tak už by nemohl mluvit skoro nikdy nebo být permanentně nalitý (a tudíž trapný a protivný). Takže jo, rozhodně jsem rád, že se vyléčil.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
?
A existuje vůbec taková porucha?
Wikipedie je ohledně němoty docela skoupá na slovo....
http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C4%9Bmota
No co by se taky dalo čekat na téma NĚMOTA, žejo.
Wikipedie je ohledně němoty docela skoupá na slovo....
http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C4%9Bmota
No co by se taky dalo čekat na téma NĚMOTA, žejo.
Naposledy upravil rraol dne Tue 13 May 2014, 15:58, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : žejo.)
rraol- Znamení :
Pohlaví :
Tak přes anglickou wiki jsem se nakonec proklikal i na tento český článek: Selektivní mutismus
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Mně se Rajesh nikdy nějak zvlášť nelíbil, ale se selektivní němotou se mi líbil přece jen víc. Je škoda, že ho tak "vyléčili". Mohl se raději naučit znakovou řeč a zopakovat řešení z epizody S05E04 "Relativita triviálních rozhodnutí", kde se seznamoval s jinou Emily. Třeba by si časem našel nějakou, které by vyhovoval, a domlouvání znakovou řečí v různých (podivných) situacích by mohlo působit komicky alespoň další 1,5 série. (Nemluvě o tom, že by ta žena mohla jeho znakové proslovy tlumočit, z čehož by se také dal vytěžit další komický potenciál.)
NoMouse napsal:Tak přes anglickou wiki jsem se nakonec proklikal i na tento český článek: Selektivní mutismus
Děkuju. No takhle je to vlastně velice smutné čtení. Holt v sitcomu je to prdel, ale ve skutečnosti jsem za Raje moc rád že se toho zbavil
rraol- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse napsal:...Obzvlášť když si ostatní chlapi našli stálé partnerky, tak už by nemohl mluvit skoro nikdy nebo být permanentně nalitý (a tudíž trapný a protivný)...
Trapný a protivný Tyjo sundat si uprostřed hospody kalhoty a zařvat na odcházející holku "Počkej, ještě jsi neviděla můj penis!" je docela hustý
rraol- Znamení :
Pohlaví :
Re:
to Davidsoft: No máš pravdu.... S tou poruchou se ještě jednu serii dalo pracovat. Teď když se ke konci sedmičky zasnoubili L&P bych si uměl představit scénář osmé serie, že se nakonec ožení i Rajesh a se selektivní němotou prožívá i svatbu a svatební cestu a vůbec úvod do manželství a početí potomka. Obzvláště postelové scény v novomanželské posteli, porod v přítomnosti otce a dohadování o to kdo bude doma koupat a přebalovat by mohly nabízet spoustu zajímavých situací
rraol- Znamení :
Pohlaví :
Re:
Ale stejně se to nějak moc zvrtlo... Postavy se volně přesunuly do řešení nám známých mezilidských a partnerských dilemat. Jojo kde jsou tyx časy kdy si kluci chtěli ušetřit práci tím, že psali aplikaci pro smartfony aby snáze po vyfocení psaných znaků rozpoznali typ diferenciální rovnice....
rraol- Znamení :
Pohlaví :
Tak přemýšlím, pokud se Rajova němota nevztahuje na ženy, se kterými je v příbuzenském vztahu (nebo nevím teď, jak přesně to definoval), tak třeba by v momentě uzavření manželství najednou začal s nevěstou mluvit. To by taky byla celkem vtipná scéna.rraol napsal:to Davidsoft: No máš pravdu.... S tou poruchou se ještě jednu serii dalo pracovat. Teď když se ke konci sedmičky zasnoubili L&P bych si uměl představit scénář osmé serie, že se nakonec ožení i Rajesh a se selektivní němotou prožívá i svatbu a svatební cestu a vůbec úvod do manželství a početí potomka. Obzvláště postelové scény v novomanželské posteli, porod v přítomnosti otce a dohadování o to kdo bude doma koupat a přebalovat by mohly nabízet spoustu zajímavých situací
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Mám dojem, že to definoval sexuální atraktivitou, což znamená, že z toho vypadávají ženy, se kterými strávil delší dobu v dětství (typicky sestry, matka, babička apod.) a vyloženě neatraktivní (příliš mladé, příliš staré). Manželství na to nebude mít vliv.NoMouse napsal:Tak přemýšlím, pokud se Rajova němota nevztahuje na ženy, se kterými je v příbuzenském vztahu (nebo nevím teď, jak přesně to definoval), tak třeba by v momentě uzavření manželství najednou začal s nevěstou mluvit. :DTo by taky byla celkem vtipná scéna.
Similar topics
» S03E10 - The Gorilla Experiment [EPIZODA]
» rajesh tech support
» Rajesh se nauci mluvit na zeny
» Leonard vs. Sheldon
» Rajesh jako telefonická podpora
» rajesh tech support
» Rajesh se nauci mluvit na zeny
» Leonard vs. Sheldon
» Rajesh jako telefonická podpora
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: