5. sraz fanoušků TBBT
+10
MartyCZ
clif
Davidsoft
vojtamar
NoMouse
Kolikokoli
Mrcek
AlchENEMY
bodomkes
minnie
14 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 5. sraz fanoušků TBBT
Azyl není třeba a s těma záchodama to nebude o moc lepší nikde jinde. Možná tak někde na Šilingráku, ale to by byl drahý večírek...
Mrcek- Počet příspěvků : 122
Bodů : 127
Reputace : 1
Datum registrace : 18. 10. 09
No v té hale u číňanů byla ráno zima i v létě A lamplota byla fajn až na to, že mi došly prachy a musel jsem si d ukořistěnýho pullitru napouštět vodu na zachodě
PS: je možný si do klubu cestovatelů zase vzít toasty,lembas nebo prostě vlastní jídlo?
PS: je možný si do klubu cestovatelů zase vzít toasty,lembas nebo prostě vlastní jídlo?
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Paráda, že je sraz hned po hobitovi to bude chtís solidní zásobu lembasu
clif- Znamení :
Pohlaví :
Nevím, jestli si tam můžeš vzít vlastní jídlo. Lembas asi vadit nebude, tousty... nevím, nevím. Každopádně - je to i restaurace, normálně tam vaří.
Tak dobře udělám trochu lembasua jídlo už si koupim.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Takže... zítra sraz. Přihlásilo se asi 20 lidí, kapacita je prý 25. Takže snad se tam vejdeme (na tohle fakt nemám "voko" ). Máme to rezervované od 16:00, v tolik tam budu, abych zkontrolovala, jak to tam vypadá (jestli tam jsou koberce a podsedáky a stolky atd.)
Ale slibte mi, že se budete bavit i o něčem jiném než o Hobitovi, jinak nepřijdu.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Tam mi sice nebudou vadit spoilery, ale taky to není téma, do kterého bych se mohl zapojit...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Hlásím, že se nejspíš taky dostavím
vojtamar- Počet příspěvků : 32
Bodů : 34
Reputace : 0
Datum registrace : 12. 12. 11
Můžeme prodiskutovat HTML 4.01 a C++11, případně holografii. Tu teď musím umět na zkoušku.NoMouse napsal:Tam mi sice nebudou vadit spoilery, ale taky to není téma, do kterého bych se mohl zapojit...
Naposledy upravil Davidsoft dne Sun 16 Dec 2012, 09:48, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Oprava verze HTML)
Hm, moje znalosti HTML4: <audio></audio>Davidsoft napsal:Můžeme prodiskutovat HTML 4.1 a C++11, případně holografii. Tu teď musím umět na zkoušku.
A znalosti C++: i++
Holografie zní zajímavě, ale jestli na mě budeš sypat termity ke zkoušce, tak se taky nebudu chytat.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Zrovna <audio> tam ještě není. Seznam elementů: http://www.w3.org/TR/html401/index/elements.html (jen pro informaci, nemusíš se ho učit nazpaměť)NoMouse napsal:Hm, moje znalosti HTML4: <audio></audio>
Holografie zní zajímavě, ale jestli na mě budeš sypat termity ke zkoušce, tak se taky nebudu chytat.
Myslím, že termitů se nemusíš obávat. I ta přednáška, kde nám o tom přednášeli, byla docela zajímavá.
Svou přítomnost měním na náhodnou. Nevím, jestli dorazím, bude to takové překvapení pro všechny.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Já určitě dorazím, ale vůbec nevím kdy a na jak dlouho.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Sraz u konce... bylo nás tam cca 17, což bylo do té čajky tak akorát. Akorát bych zakázala tu zimu .
Příště musíš holt objednat lepší počasí.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Děkuji všem, kdo přišli, za relativně příjemnou atmosféru a možnost probrat i témata, která mě zajímají. Občas jsem se i pobavil. Asi nejvíc ve chvíli, kdy na notebooku běžel nějaký sestřih, řekl jsem: "Bolí mě z toho hlava," šel jsem pryč, praštil se o lampu visící ze stropu a řekl jsem: "Jau. A teď mě bude bolet ještě víc."
Došlo na principy holografie, jazykolam o 333 příšerně příšerných příšerách (ten o 666 strašlivě strašlivých strašidlech si nechám na příště), postavu ze Star Gate Atlantis vypadající úplně jako já, metapohádku O princezně a drakovi a dotazníkový průzkum, kterým jsem zjistil, že nikdo z (v té chvíli) přítomných neznal seriál Daria. Také jsem si zahrál pěknou šachovou partii.
Ještě pro pořádek uvádím, že druhá skupina probírala Hobita, seriál Glee a mezilidské vztahy.
Chyběl mi tam Irwain a můj vlastní notebook. Už se těším na příští sraz.
P. S.: Tramvaj linky 1 mi skutečně ujela téměř přes nosem. Informace byla správná.
Došlo na principy holografie, jazykolam o 333 příšerně příšerných příšerách (ten o 666 strašlivě strašlivých strašidlech si nechám na příště), postavu ze Star Gate Atlantis vypadající úplně jako já, metapohádku O princezně a drakovi a dotazníkový průzkum, kterým jsem zjistil, že nikdo z (v té chvíli) přítomných neznal seriál Daria. Také jsem si zahrál pěknou šachovou partii.
Ještě pro pořádek uvádím, že druhá skupina probírala Hobita, seriál Glee a mezilidské vztahy.
Chyběl mi tam Irwain a můj vlastní notebook. Už se těším na příští sraz.
P. S.: Tramvaj linky 1 mi skutečně ujela téměř přes nosem. Informace byla správná.
A teď vážně, WTF?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
jen takovej dodatek k rušení šalin v Brně, si ce ohrané, ale třeba se to někomu bude líbit Hitler a šaliny
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Tak já taky moc děkuju za uspořádání srazu, před pár minutama jsem vstal.
A omlouvám se Ďasíkovi s Martym, že jsem s nima tentokrát nevydržel až do příjezdu vlaku, ale ta kosa byla fakt hrozná.
Dejv92: Ohrané, ale překvapivě ještě pořád docela pobaví. Nejvíc mě dostalo když řval "... Stalin" a v titulkách "... ŠALIN".
A omlouvám se Ďasíkovi s Martym, že jsem s nima tentokrát nevydržel až do příjezdu vlaku, ale ta kosa byla fakt hrozná.
Dejv92: Ohrané, ale překvapivě ještě pořád docela pobaví. Nejvíc mě dostalo když řval "... Stalin" a v titulkách "... ŠALIN".
Jojo, na Gandalfa si tam zahrálo víc lidí.Davidsoft napsal: praštil se o lampu visící ze stropu
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Davidsoft: Však jsem tam na nějakou dobu byl…
Jsem to říkal. ;-) Měl jsi počkat.
Jsem to říkal. ;-) Měl jsi počkat.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Irwain Nornossa: Mám problémy s rodiči. Příště se je pokusím přemluvit, aby mi dovolili zůstat tam ještě tak o hodinu déle. Snad to bude stačit.
s rodiči? a kolik ti jako je? 95% lidí v tvym věku je běžně skoro celej víkend pryč, u takových jako jsme my, si většinou rodiče váží toho, že vůbec někam vypadneme...
jako jo, nevidím do tvé situace ale zatím tu s tím myslím nikdo neměl nějakej extra velkej problém, i baal, kterýmu tehdy bylo myslím že něco kolem 15ti, tak přijel...
jako jo, nevidím do tvé situace ale zatím tu s tím myslím nikdo neměl nějakej extra velkej problém, i baal, kterýmu tehdy bylo myslím že něco kolem 15ti, tak přijel...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Předběžně to vypadá, že na takových akcích budu moci zůstávat do 22.00. Ona je stejně otázka, jak se po těch šesti hodinách budu cítit.
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: