4. sraz fanoušků TBBT
+11
deny22
bodomkes
Ďasík
Zikato
minnie
MartyCZ
Shelly-Nelly
Irwain Nornossa
clif
NoMouse
Kolikokoli
15 posters
Strana 2 z 9
Strana 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 4. sraz fanoušků TBBT
Musel jsem taky na jaro nahodit novou image.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Snad nebudete pouzivat brnenskou hantyrku, jedine asi co znam je salina :-D Jinak nevim jak je na tom Irwain, ale ja posledni dobou bidne co se komunikace tyce, leda ze bych vam mela vypravet jak jsem si vsimla ze ma Shelly pihy :-D
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Reputace : 0
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
To by bylo fajn, aspoň by se trochu ušetřilo.Kolikokoli napsal:V květnu bude teplo. Můžeme klidně zůstat venku
Nemáš na mysli náhodou 3D (a 4D) piškvorky?minnie napsal:…a taky podle reportů z minulých srazů 3D šachy
Ještě jsi zapomněla na SA. Ti jsou taky…minnie napsal:"všechny země u nás mají jen jednu ambasádu, jen peklo má jak české dráhy, tak českou poštu"
Co Tím myslíš?Kolikokoli napsal:4. Když se do konverzace zapojil i Irwain, tak u tebe to jistě nebude problém .
Já osobně ne. Jen tu šalinu. A momentálně jsem na tom fajn, díky za optání.Shelly-Nelly napsal:Snad nebudete pouzivat brnenskou hantyrku, jedine asi co znam je salina :-D Jinak nevim jak je na tom Irwain, ale ja posledni dobou bidne co se komunikace tyce…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
No rozhodne, s velkym letnim srazem to je u me blede, plany se zmenili a delam na Anglii velke oci... Takze pevne doufam ze vyjde tenhle, v kvetnu, abych vubec dostala sanci vam neco rict nez v letadle do Anglie chytnu infarkt kvuli turbulenci nebo me zatknou na letisti kvuli nelegalnimu obsahu v mobilu :-D
To Irwain: Rado se stalo :-D
To Irwain: Rado se stalo :-D
Naposledy upravil Shelly-Nelly dne Tue 20 Mar 2012, 10:58, celkově upraveno 1 krát
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Brněnská hantýrka se tu moc nepoužívá, všichni nejsou z Brna . A šaliny potřeba nebudou Mandragora je hnedka pod Hlavasem .
No já to na účast zatím nevidím, ale třeba se poštěstí. Což o to, ten vlak by mě nezabil, ale to letiště a ten čas ztrávený cestovaním, to je už horší.
Shelly-Nelly: Turbolencí si ani nevšimneš a na mobil zvysoka kašlou (možná, protože mám cihlu). Noťas jsem si tentokrát nebral, ale ostatním, co ho měli, to nikdo neprohledával. Ti lidi jsou tam rádi, že umí s tím detektorem, prohledávat pc je nad jejich kompetenci. :-D
Shelly-Nelly: Turbolencí si ani nevšimneš a na mobil zvysoka kašlou (možná, protože mám cihlu). Noťas jsem si tentokrát nebral, ale ostatním, co ho měli, to nikdo neprohledával. Ti lidi jsou tam rádi, že umí s tím detektorem, prohledávat pc je nad jejich kompetenci. :-D
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
Zikato: Fajn, tak pc mi prohledávat nebudou, ale to, že si turbulencí nevšimnu... To mě neznáš, já jsem schopna se celou cestu koukat jestli nám nechytl motor, sice je létání bezpečnější než jízda autem, ale přeci jen, havaruje jedno auto, zemřou tak 4 lidi (přinejhorším, když teda nevrazí dva do sebe)... Ale když havaruje letadlo, kolik jich zemře? Budu muset asi sedět v uličce, nebo já nevím...
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Letadlo je v klidu, turbulencí si fakt ani nevšimneš a s tim PC bych se taky nějak extra nebál.
clif- Znamení :
Pohlaví :
vždycky cestuju s laptopem a nikdy na něj nikdo ani nešáhnul, to jsou úplně paranoidní představy.. většinou je u těch rámů takový fofr že jsou rádi když je moc nezdržuješ.. je dobré si nakoukat co a jak, vyložit z tašky to co máš vyložit, nevozit s sebou to co vozit nemáš a podobně.. pak uvidí že to máš v paži a nikdo tě neřeší..
a turbulence.. ty běžné jsou asi tak na úrovni toho jako když autem skáčeš po retardéru.. háže to s tebou jen o kousíček víc než běžná jízda vlakem.. a potkat nějakou zásadní bouřku, to bys musela mít dost velké "štěstí".. stručně řečeno, létání není potřeba se bát jen ty otravné a zdlouhavé letištní procedury.. to mě pravidelně vytáčí k nepříčetnosti
a turbulence.. ty běžné jsou asi tak na úrovni toho jako když autem skáčeš po retardéru.. háže to s tebou jen o kousíček víc než běžná jízda vlakem.. a potkat nějakou zásadní bouřku, to bys musela mít dost velké "štěstí".. stručně řečeno, létání není potřeba se bát jen ty otravné a zdlouhavé letištní procedury.. to mě pravidelně vytáčí k nepříčetnosti
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Nervy byly, když nás na letišti v Káhiře 3 krát za 4 hodiny donutili vystoupit z letadla, protože z něj cosi teklo a když to startovalo, vydávalo zvuky, jako by mu měly upadnout křídla
Naposledy upravil clif dne Tue 20 Mar 2012, 21:59, celkově upraveno 1 krát
clif- Znamení :
Pohlaví :
Není nad uklidňující příběh od Clifa
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Takový letadla snad v civilizovaných zemích nelítaj.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Letěla jsem už dvakrát, respektive čtyřikrát (cesta tam a zpět)... A poprvé, když mi bylo asi sedm, chytli jsme turbulenci (asi jsme vletěli kam jsme neměli) a od té doby to jde se mnou z kopce Ani si nepamatuju jak jsem vlastně reagovala, myslím, že až na to že mi bylo zle to bylo docela v cajku... Ale když jsem letěla do Egypta podruhé (poprvé do Tunisu, podruhé do Taby) tak jsem cítila i občas to malinké... Nebo se mi to zdálo? A mě dělali hrozné problémy, jen když jsme jeli z Taby do Izraele, nechtěli mě pustit, prohledávali mě, vyptávali se furt na něco, a to jsme jeli busem
Ale jo, já jsem předtím vždycky strašně nervózní, nikdy nevím která bije, kam mám jít nebo co mám dělat... Nejvíc se mi líbí potlesk když se přistává, to je nejkrásnější část
Ale jo, já jsem předtím vždycky strašně nervózní, nikdy nevím která bije, kam mám jít nebo co mám dělat... Nejvíc se mi líbí potlesk když se přistává, to je nejkrásnější část
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Já nosim na klíčích starou rozlomenou RAMku a to se bubákům vůbec nelíbilo
clif- Znamení :
Pohlaví :
Ono se právě moc netleská při přistání, navíc mi to přijde dost divné.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Fakt? Mě to divné nepřijde, ale jak říkám, letěla jsem všehovšudy 4krát, tak nevím...
Ale zase na jednu stranu, když mě někdo někam veze, taky řidiči poděkuju, pokud mě doveze celou, bez nějakých traumat, tak proč nepoděkovat pilotovi za bezpečný let a hezké přistání?
Ale zase na jednu stranu, když mě někdo někam veze, taky řidiči poděkuju, pokud mě doveze celou, bez nějakých traumat, tak proč nepoděkovat pilotovi za bezpečný let a hezké přistání?
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Oo jde o to, že celý přistáni pro pilota znamená, že zapne přistávací režim a letadlo už se navede a dosedne samo.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Jasně, je to jeho práce, po většinou má zapnutého autopilota, ale kdyby bylo všechno jenom "bílé", tak by asi letadla nepadala
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Letadla padaj, když 2 piloti zároveň kontrolují, jestli je zasunutej podvozek a jeden z nich při tom zavadí o knipl a vypne autopilota. Tím nechci nijak podkopávat důležitost pilota (pořád je to moje povolání snů), jen říkám, že dneska jsou piloti spíš odbornej dozor a popř náhradní řidiči.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Fajn, no vidíš, já tleskám tomu, že si dávají pozor a jen tak nevypínají omylem autopilota
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
při přistání se netleská.. slušnost a vděčnost u mě končí tím, že při nástupu pozdravím palubní posádku, to je tam většinou i pilot, a při odchodu poděkuju a rozloučím se s letuškama (a naštěstí je čím dál víc letušáků). na druhou stranu, je to jejich práce, za kterou jsou celkem dobře zaplacení.. a souhlasím s clifem, dokud vše funguje jak má, nejsou piloti úplně moc důležití.. a když něco selže, tak je zapotřebí hodně talentovaného jedince aby to zachránil (viz třeba přistání na hudsonu)
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Já jsem teda letadlem nikdy neletěl (jen vrtulníkem ), ale přijde mi, že tleskat po přistání je... no nevím, to je jako by to byla nějaká vzácnost, že přistáli bez havárie... to bych pak mohl taky tleskat řidiči šaliny po příjezdu do každé zastávky.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No "letušáky" jsem potkal dva a oba vypadaly značně přihřátě.
clif- Znamení :
Pohlaví :
tak to já na ně mám asi štěstí.. dokonce jsem měla pár letů čistě s letušákama..
k téhle profesi asi patří že o sebe trochu dbáš, a to já nepovažuju za náznak homosexuality, protože znám spoustu chlapů čistě "hetero", kteří o sebe pečují víc než já..
k téhle profesi asi patří že o sebe trochu dbáš, a to já nepovažuju za náznak homosexuality, protože znám spoustu chlapů čistě "hetero", kteří o sebe pečují víc než já..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
To "y" je předpokládám záměr.clif napsal:No "letušáky" jsem potkal dva a oba vypadaly značně přihřátě.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Strana 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
Strana 2 z 9
Povolení tohoto fóra: