Hry, které hrajeme
+13
Melindaaaa
xegiie
razor1337
bodomkes
Zikato
MartyCZ
rampage
NoMouse
Ďasík
Shelly-Nelly
Irwain Nornossa
clif
Kolikokoli
17 posters
Strana 3 z 8
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hry, které hrajeme
To od tebe není hezké, měla by ses stydět.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Já vím... teď mě balí Diana... Když já prostě chci mít reputaci a nedokážu říct ne!
Edit: odmítla jsem ji! Ale jen kvůli tomu, že je to novinářka a ještě by roznesla nějakou fámu
Edit: odmítla jsem ji! Ale jen kvůli tomu, že je to novinářka a ještě by roznesla nějakou fámu
Kolikokoli napsal:Já vím... teď mě balí Diana... Když já prostě chci mít reputaci a nedokážu říct ne!
Koli ty seš ale sukničkářka (nebo kalhotářka? )
Že se nestydíš!
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Reputace : 0
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
Jak to tak čtu, tak pořád sukničkářka. (plus Garrus)
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Ale když su holka a chodím s Garrusem a vyspím se s jinou holkou, tak to není podvádění! Ne doopravdy .
Jo takže vlastně kdyby se Garrus vyspal s tou samou, tak tě vlastně nepodvádí co?
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Koli nestraš Já mám velkou fantazii a většinou to co čtu se na mé fantazii docela odráží, ale tohle vážně nechci vidět... A vůbec, ty si spala s mimozemskou rasou... Fuuuj, kdo ví jaký mají pohl. ústrojí, nějaký trojitý chapadlo
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Mordin k tomu měl nějakou oplzlou poznámku.
Koli: Velmi zajímavý systém, jak to funguje u Asariek?
Koli: Velmi zajímavý systém, jak to funguje u Asariek?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Tak z toho co mi Liara vylíčila, jsou Asarijky vesměs polygamisté ne? Tedy jestli polygamie ještě stále je to, za co ji považuji.
Takže je vlastně teoreticky nemožné, být nevěrný/á ( ? Když se při dalším sčítání lidu přihlásím k národnosti "jiné" jako Asarijka, myslíte, že můžu být taky polygamní? Mám takový pocit, že zákony ČR ale fungují na každého občana stejně, leda bych tvrdila, že nejsem ze Země, a roztrhala si občanku )
Takže je vlastně teoreticky nemožné, být nevěrný/á ( ? Když se při dalším sčítání lidu přihlásím k národnosti "jiné" jako Asarijka, myslíte, že můžu být taky polygamní? Mám takový pocit, že zákony ČR ale fungují na každého občana stejně, leda bych tvrdila, že nejsem ze Země, a roztrhala si občanku )
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Spíš jsem myslel, jak Koliin systém interpretuje vztah Shepardové nebo Garruse s Asarijkami.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
No, pokud holka podvede svého kluka s holkou (a naopak kluk s klukem), tak to přece není podvádění .
Jinak Garrus zjišťoval už od ME2, jestli je fyzicky možné, abychom mohli být spolu. Teď mi říkal, že to asi půjde, ale ještě neví, ale to už mě nebavilo, furt ty jeho výmluvy, tak jsem mu dala pusu. Zatím to byla naše první pusa. Se nedivte, že jsem se teda vyspala s Kelly a tou asistentkou z ME3 - je válka a můžu každou chvíli umřít a na Garruse taky věčně čekat nebudu . (a nějaké to odreagování je potřeba )
Shelly-Nelly: trojté chapadlo je výhoda, to vědí už i Japonci!
Jinak Garrus zjišťoval už od ME2, jestli je fyzicky možné, abychom mohli být spolu. Teď mi říkal, že to asi půjde, ale ještě neví, ale to už mě nebavilo, furt ty jeho výmluvy, tak jsem mu dala pusu. Zatím to byla naše první pusa. Se nedivte, že jsem se teda vyspala s Kelly a tou asistentkou z ME3 - je válka a můžu každou chvíli umřít a na Garruse taky věčně čekat nebudu . (a nějaké to odreagování je potřeba )
Shelly-Nelly: trojté chapadlo je výhoda, to vědí už i Japonci!
No z mýho pohledu, kdyby se třeba moje Liara vyspala s Tali, tak by to byl jen takový úlet, ale kdyby se Garus vyspal s Wrexem no to je ke zblití
clif- Znamení :
Pohlaví :
Wrex je fajn, spíš mi vadí James, to je takovej zelenej mozek.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Věřte mi, mohlo by být hůř. (A to ještě nevědeli o tom Protheanovi.)
http://0.media.dorkly.cvcdn.com/84/37/786f75458077179472e13583c0918807.jpg
http://0.media.dorkly.cvcdn.com/84/37/786f75458077179472e13583c0918807.jpg
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Asumming right control
clif- Znamení :
Pohlaví :
Štve mě, že je Ashley mrtvá
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Mě štve, že není mrtvej i Kaidan . Nemám ráda lidi ve svém týmu. Chci Legiona, je na lodi, ale v týmu ne . A Mordin, jediný člen týmu, který mi při akcích nikdy nechcíp a nikdy se nezasekával a nekempil, tak umřel pro krogany
Koli: Jste strašný spoileři fakt, nedejbože dohraju jedničku, půjdu na dvojku a už znám polovinu postav, polovina z těch který znám teď stejně beztak chcípnou a nakonec budu moct mít vztah jen s holkama, protože Garrus není zrovna hrr a mě někde Kaidan určitě chcípne
A to nemluvím o trojce!
Edit: Jo a Koli, doufám, že se do té Anglie dostaneš, já u sebe trojku (ani dvojku asi ) nerozjedu, tak doufám že máš NB a né stolní PC
A to nemluvím o trojce!
Edit: Jo a Koli, doufám, že se do té Anglie dostaneš, já u sebe trojku (ani dvojku asi ) nerozjedu, tak doufám že máš NB a né stolní PC
Naposledy upravil Shelly-Nelly dne Tue 13 Mar 2012, 23:48, celkově upraveno 1 krát
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
A thana zabije slizoun Khai Leng.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Shelly-Nelly: jo, mám noťas. A to spoilerování si uvědomuju, jenže není to tak úplně spoilerování, protože každý to má trochu jinak. Záleží, jestli hraješ za hodňouše nebo přísnáče . A taky rozhodnutí... třeba mě ve dvojce chcípla Tali, ale brácha ji tam normálně má. Taky by mě zajímalo, kdy chcípl Wrex, protože je na té listině mrtvých, ale jsem si jistá, že dvojku přežil. A ve trojce nebyl.
Koli: Třeba chtěl mervomocí tu transplantaci varlat a dostal nějakou kroganskou infekci... (Ne, vážně, ta transplantace varlat mě dostala na kolena )
Edit: Ale samo já hraju za dobráčka (jelikož všude jinde hraju za nějakou sviňuchu, ale tady jsem se rozhodla to neriskovat, přeci jen postavit se celému vesmíru ). I když jsem zaplakala, když jsem nahlédla na návod (věřili byste, že jsem musela najít návod abych se dozvěděla jak vystoupit z maka? ) a na konci bylo popsáno, jak dopadne Rada dle mého přesvědčení... Pán galaxie, páni
Edit: Ale samo já hraju za dobráčka (jelikož všude jinde hraju za nějakou sviňuchu, ale tady jsem se rozhodla to neriskovat, přeci jen postavit se celému vesmíru ). I když jsem zaplakala, když jsem nahlédla na návod (věřili byste, že jsem musela najít návod abych se dozvěděla jak vystoupit z maka? ) a na konci bylo popsáno, jak dopadne Rada dle mého přesvědčení... Pán galaxie, páni
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
No Wrexe můžeš zabít v ME1. Jinak pro info Tali mi právě popravila Legiona, su na ni pěkně nasranej (ikdyž je fakt, že Legion mě chtěl vlastně zabít, i tak su na nu nasranej)
clif- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 3 z 8
Povolení tohoto fóra: