Seriály našeho dětství a mládí
+10
Shelly-Nelly
Ďasík
vetka.M
tx
NoMouse
Kolikokoli
minnie
Zikato
clif
Boy6
14 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Seriály našeho dětství a mládí
Aha, tak Dinka taky znam, ale viděl jsem jen pár dílů.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Tím myslím: "Nejsi máma!"
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Reputace : 0
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
jj, Nejsi máma! byl geniální... Některé díly znám doteď nazpaměť...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jó, to jsem taky sledovala! Seriály s dinosaury byly všeobecně skvělé. Hodně se mi líbil i ten jeden hraný o nějakých klucích, kteří se dostali do země dinosaurů.... jmenovalo se to nějak jako Dinosauria nebo Dinoland nebo tak něco.
Ok, tak mi bylo sděleno, že je to třídílný film Dinotopie . Každopádně to bylo výborné.
Ok, tak mi bylo sděleno, že je to třídílný film Dinotopie . Každopádně to bylo výborné.
A co Putování s dinosaury?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Místo toho, abych se učila, tak koukám na Desáté království . Pamatujete ten pohádkový seriál?
Veronika: "Co to je?"
Vlk(odlak): "Můj ocas."
Veronika: "Tvůj ocas?"
Vlk: "V téhle fázi Měsíce ještě není tak velký, taková malá oháňka."
Veronika: "Ty máš ocas?"
Vlk: "No a co, ty máš šťavnatá ňadra a taky se nad tím nepozastavuju. Chceš si na něj šáhnout?"
Veronika: "Ne, ne.."
Vlk: "Proč, je to úplně obyčejný ocas."
Aneb podobné narážky člověk pochopí, až vyroste .
Veronika: "Co to je?"
Vlk(odlak): "Můj ocas."
Veronika: "Tvůj ocas?"
Vlk: "V téhle fázi Měsíce ještě není tak velký, taková malá oháňka."
Veronika: "Ty máš ocas?"
Vlk: "No a co, ty máš šťavnatá ňadra a taky se nad tím nepozastavuju. Chceš si na něj šáhnout?"
Veronika: "Ne, ne.."
Vlk: "Proč, je to úplně obyčejný ocas."
Aneb podobné narážky člověk pochopí, až vyroste .
VšeDino schvaluju
Teda koukám, že až si příště nebudu moct vzpomenout na svůj oblíbený seriál, musím zajít sem... Jinak já jako malá sledovala třeba i 3krát denně na kazetě film: Země dinosaurů (Malý "Pítý", Nožička, Ostrozub) originál myslím The land before time a kromě toho taky všechno tady zmíněné týkající se dinosaurů. Z Putování s dinosaury znám nazpaměť příběh "Big Al" -a (jsem schopná odvyprávět i o půlnoci, jak si zlomil prst na noze ). Když si ostatní holky hrály s Barbienkama tak já jsem byla obklopená skupinkou býložravých dinů a útočila na ně s T-Rexem Nicméně, na dráhu paleontologie jsme se nevydala, protože bych chtěla dělat spíš v terénu než někde v českém muzeu (a jak s oblibou říkám, než to dostuduju, tak budou všechny kosti vykopané)
PS: Jo a taky si pamatuju, jak jsem žrala Mario Bros (zfilmováno - dva instalatéři někde v kanalizaci, už ani nevím pro co tam lezli ) jen kvůli tomu, že tam byli taky přerostlí ještěráci.
PS: Jo a taky si pamatuju, jak jsem žrala Mario Bros (zfilmováno - dva instalatéři někde v kanalizaci, už ani nevím pro co tam lezli ) jen kvůli tomu, že tam byli taky přerostlí ještěráci.
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
Ad Nu pagadi
Pokud jde o Nu pagadi, nechci ten seriál tak hanit, tehdy se na něj taky docela dalo dívat (i když samozřejmě Smolíkovi byli lepší, o Tom a Jerry na německý televizi nemluvě (jsem silnej ročník 70 )) ale je zajímavý, jak se do něj vplížila propaganda. Pominu-li všechny negativní vlastnosti Vlka reakcionáře, pobavilo mě, jak v prvním díle, když Vlk šplhá po laně za Zajícem, zalévajícím kytky na balkpně, si píská písničku od Vysockého - velkého to "oblíbence" soudruhů. Jinak nebyly ani některé hrané seriály úplně nanic. Odhlédnuto od klasiky, vzpomínáte na Spadla z oblakov ? Majka z Gurunu...
jstadler- Pohlaví :
Počet příspěvků : 5
Bodů : 7
Datum registrace : 26. 09. 10
Jakpak by ne Ale už si ji vybavuju jen mlhavě. Dávali ji hlavně v sobotu dopoledne v rámci Pionýrské vlaštovky. Asi bych se dnes hodně nasmála.
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno
Koukám, že ten ročník 70 asi bude fakt silnej Tenkrát jsem koukal i na Knight Ridera na ORF a dneska nechápu co se mi na tom líbilo. Zas tak moc si toho z mládí nepamatuju, je to hodně dávno , spíš až Stoupu, knížete Ignora, Rychlou rotu, nebo Rampu McKváka.
edit: snad je Fifinka, Pinďa a spol, ale ti snad ani v televizi nebyli, nebo jo?
edit: snad je Fifinka, Pinďa a spol, ale ti snad ani v televizi nebyli, nebo jo?
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Byli, udělali dva nebo tři díly se Čtyřlístkem a dávali je v Jů, Hele nebo něčem podobném. Většinou předělané díly komiksu.
edit:
https://www.youtube.com/watch?v=BJfXgYVIClI
https://www.youtube.com/watch?v=_S9eBBO0fAQ
edit:
https://www.youtube.com/watch?v=BJfXgYVIClI
https://www.youtube.com/watch?v=_S9eBBO0fAQ
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Knight Rider mě moc nebral, ale na Němcích běžel Fall Guy (Ein Colt für alle Fälle) a ten byl fakt dobrej. Ale to už je hodně off topic. Rychlá rota, Skrblík a Gumídci byli po převratu na koleji na Jarově dobrej hit :-)
jstadler- Pohlaví :
Počet příspěvků : 5
Bodů : 7
Datum registrace : 26. 09. 10
Krom těch, co už byli jmenovaný (Smolíkovi, Krteček, Tom a Jerry, Jen počkej) jsem žrala Malí poníci a jejich přátelé Ale nebyli to vůbec takoví stupidní poníci jakou jsou teď Byli taky barevní, ale byli prostě super Měli jsme nahraný na kazetě asi 4 nebo 5 dílů, na který jsem koukala pořád dokola Hledali kouzelné zlaté dukáty a jeden poník si přál, aby už nikdy nepršelo a pak už nikdy nepršelo a oni málem umřeli vedrem, ale pak byli zachráněný Prostě nádhera (dobře, zní to stupidně, ale mně se to fakt líbilo a kdyby se to dalo někde sehnat, tak se na to snad kouknu!
A určitě jsem sledovala Pokémony, ty úplně první. Jsem vždycky vstávala v 6 ráno, nebo kdy to dávali (teď už by mě k tomu nikdo nedonutil )
A "Nejsi máma" je dokonalý samozřejmě
Znělka poníků
https://www.youtube.com/watch?v=VqAicnujS9E
A určitě jsem sledovala Pokémony, ty úplně první. Jsem vždycky vstávala v 6 ráno, nebo kdy to dávali (teď už by mě k tomu nikdo nedonutil )
A "Nejsi máma" je dokonalý samozřejmě
Znělka poníků
https://www.youtube.com/watch?v=VqAicnujS9E
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Místo : Praha
Náhodou poníci jsou super teď se na ně dívám a fakt je to mazec.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Moji poníci byli nenásilní Akorát měli plavací kruhy a rukávky a koupali se v řece
Z večeníčků jsou nejlepší Bob a Bobek, Maxipes Fík a Tip a Tap Novější večerníčky stojí za prd
Z večeníčků jsou nejlepší Bob a Bobek, Maxipes Fík a Tip a Tap Novější večerníčky stojí za prd
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Začala jsem koukat na poníky Absolutně Miluju Pinky Pie!!! Je to tak skvělý :D:D Akorát nechápu, proč pořád hopsá
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: