The Big Bang Theory 5th season
+8
Miro
yossarian
Dejv92
Ďasík
Kolikokoli
bakeLit
Sheldon-Cooper
Berserkerus
12 posters
Strana 1 z 1
The Big Bang Theory 5th season
Nějak jsem to na netu nemohl najít...Kdy vyjde 5 serie?
Berserkerus- Počet příspěvků : 2
Bodů : 4
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 05. 11
Re: The Big Bang Theory 5th season
Nové epizody se začnou natáčet na konci srpna a premiérová epizoda 5. série by měla být v druhé půlce (pravděpodobně asi až konec) září - opět na americké televizi CBS.
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
Nejlepší by bylo, kdyby zase přesunuli vysílací čas dejme tomu na úterý (Nebylo to vlastně kvůli přesunu pod jinou televizi?), tohle strašně žralo páteční večery...
Myslím si to stejné.... ale to co ti teď řeknu pro tebe asi nebude úplně nejlepší zpráva.. 5. sezóna TBBT bude pokračovat ve stejném vysílacím slotu jako sezóna čtvrtá..!! tedy opět čtvrtek! Nevím co v CBS dělají, ale tím že je TBBT v takto kratastrofickém time-slotu klesá i rating a sledovanost .. Kde jsou ty časy kdy epizodu sledovalo v ponděli 17 miliónu diváků?!
Hm... nejlepší by bylo, kdyby TBBT vysílali ve středu ráno. To bych měla krásný seriálový plán po celý týden s volnem ve čtvrtek a v pátek pro nějaký ten "společenský život" nebo jak se tomu nadává .
Já si nemyslím, že vysílání v prime-timu ve ČTVRTEK by mělo nějaký vliv na sledovanost... Kdyby to byl pátek, je to jasné, ale pátek je to jen u nás.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Nesouhlasím.. Myslím, že přesun z pondělka na čtvrtek sledovanost ovlivnit může.Ďasík napsal:Já si nemyslím, že vysílání v prime-timu ve ČTVRTEK by mělo nějaký vliv na sledovanost... Kdyby to byl pátek, je to jasné, ale pátek je to jen u nás.
TBBT opět startuje v prime-timu ve čtvrtek a já si myslím, ze 5. série začne hodně silně (s rozhodně větší sledovaností než závěrečné epizody 4. série). Asi do poloviny série by se to mělo držet vysoko a cca. od 14. epizody opět začne sledovanost klesat.. to si úplně nejsem jistý, ale mám pocit, že 5. série opět v tomto slotu bude co se týče sledovanosti dost silná..! (Přeju jim to!)
Doufejme, že to neklesne po 7 mil. diváku.. to by se CBS takový slot moc nevyplatil..
rejp
Kolikokoli: ne ve středu mám na sedmou to bych se na to ráno nestihl podívat... ikdyž příští rok bude už jinej rozvrh tak uvidíme...
a v celé Evropě (to je myslím docela solidní část)Ďasík napsal: ale pátek je to jen u nás.
Kolikokoli: ne ve středu mám na sedmou to bych se na to ráno nestihl podívat... ikdyž příští rok bude už jinej rozvrh tak uvidíme...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Dejv92: No, v Evropě by mohl být i jiný rok a bylo by to jedno. TBBT se vysílá v Americe, nikde jinde... A i kdybys to chytal přes satelit, tak zahraniční diváci stejně nejsou do sledovanosti započítáváni. Problém sledovanosti je v tom, že konkurence v tu samou dobu dává hudební reality show - příští rok, pokud si pamatuju příspěvek, co tu někdo napsal, to bude X-Factor...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
bakeLit napsal:Nejlepší by bylo, kdyby zase přesunuli vysílací čas dejme tomu na úterý (Nebylo to vlastně kvůli přesunu pod jinou televizi?), tohle strašně žralo páteční večery...
Amici maji ctvrtecni vecer jako "TOP CAS"
serialy vysilane ve ctvrtek vecer jsou nejvetsi kone staje a podle soucasneho uspechu TBBT tam asi zustane :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
mne sa práveže páči že to vysielajú tak ako teraz. Mal som rád časy, keď som si ku sobotnému obedu stiahol novú časť už aj s titulkami a sledoval, takže vítam že to ostane tak aj naďalej
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
sakra, víš jak dlouho jsem přemýšlela co znamená zkratka CAS?yossarian napsal:Amici maji ctvrtecni vecer jako "TOP CAS"
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Takhle mě naposled zboural spolužák, když vyslovil Jungmann jako "Džangmen".
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
jj, john mi taky dokáže pěkně zamotat hlavu.. hlavně ze začátku když jsem to viděla někde v textu, tak mi trvalo než jsem si to srovnala v hlavě o kom je řeč..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
přesně, jak ho může napadnout se tak blbě jmenovat... To je jak kdybych se jmenoval Cooper a mělo se to číst [cóper]
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Ja neviem ako vy, ale ved uz len podla tohto prehladu:
- kód:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Big_Bang_Theory
Xaron- Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Datum registrace : 22. 10. 10
pokud třetí série měla víc než čtvrtá, tak je to jasná definice klesající tendence čistě matematicky
navíc je to průměrná sledovanost, někde tu byl graf se sledovaností jednotlivých dílů.. a pak je to wiki, tedy naprosto nerelevantní zdroj
navíc je to průměrná sledovanost, někde tu byl graf se sledovaností jednotlivých dílů.. a pak je to wiki, tedy naprosto nerelevantní zdroj
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Třeba tady je ta klesající tendence krásně vidět...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Tak nehovorim ze verim vsetkemu co je na wiki (ale tej EN teda verim vyhradne najviac v mnohych smeroch;)
Ten graf som videl, ale ako nan pozeram tak viacmenej sedi stou wiki, kedze tam to asi zhruba spriemerovali a vysledok bol teda pozitivnejsi v konecnom dosledku.
Ale stale lepsie ako prva a druha serka, takze zatial sa nebojim.
Ten graf som videl, ale ako nan pozeram tak viacmenej sedi stou wiki, kedze tam to asi zhruba spriemerovali a vysledok bol teda pozitivnejsi v konecnom dosledku.
Ale stale lepsie ako prva a druha serka, takze zatial sa nebojim.
Xaron- Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Datum registrace : 22. 10. 10
Similar topics
» Sig Big Bang Theory
» big-bang-theory.cz
» S06E17 - The Monster Isolation [EPIZODA]
» billboard big bang theory!!!
» The Big Bang Theory Song
» big-bang-theory.cz
» S06E17 - The Monster Isolation [EPIZODA]