Naštvané kuře
+4
Kolikokoli
bodomkes
Ďasík
Hrošík97
8 posters
Strana 1 z 1
Naštvané kuře
Tak jestli tohle kuře pronásledovalo Sheldona tak se mu moc nedivím. Jestli se tento topic zdá adminům moc mimo téma TBBT tak ho smažte.
Naposledy upravil Hrošík97 dne Thu 19 May 2011, 15:31, celkově upraveno 1 krát
Hrošík97- Počet příspěvků : 10
Bodů : 14
Reputace : 0
Datum registrace : 26. 09. 10
Re: Naštvané kuře
Husté kuře.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
re: Naštvané kuře
To byla ale fuška ho setřást!! Nejpůsobivější scéna mi přišla, když kuře vyjíždělo na jezdících schodech. A Francouzi k tomu měli lepší kecy (a hlas) než Amíci, škoda že mluvili přes sebe....
Připomíná mi to jeden gif, který je strašně známý (sice to už není kuře, ale do ptactva se stále řadí ):
Připomíná mi to jeden gif, který je strašně známý (sice to už není kuře, ale do ptactva se stále řadí ):
Je to vtipné, ale úplně vidím, jak to kuřátko nebožátko mučili a nakonec beztak skončilo na pekáči .
Třeba je to CGI kuře...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Páni, Sheldon nekecal, ty kuřata jsou vážně tvrďáci. I když jako mnoho dalších tvrďáků má slepičí mozeček.
Já zase našel něco, by klidně i mohl být malý Sheldon.
bodomkes: Docela by mě zajímalo, na co tomu rackovi bylo balení křupek.
Já zase našel něco, by klidně i mohl být malý Sheldon.
bodomkes: Docela by mě zajímalo, na co tomu rackovi bylo balení křupek.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Třeba racka někdo platí. Ale tak zobákem by si to teoreticky mohl otevřít.....
A ten Tvůj gif je taky vtipný, ale nedovedu si představit Sheldona, jak předvádí své bojové umění.
Jsou to tvrďáci, měla by jít do armády a ne do MacNuggets XD
A ten Tvůj gif je taky vtipný, ale nedovedu si představit Sheldona, jak předvádí své bojové umění.
Jsou to tvrďáci, měla by jít do armády a ne do MacNuggets XD
Prosím o překlad...
Á, bodomkes ovladá francouzštinu, prosím tedy o přesnější francouzký překlad, když to bylo trefnější... Děkuji předem... Jinak mi totiž přišel vtipnější ten racek a sheldonovitější to poslední...
Dovolím si nesouhlasit, čestný člen Ligy spravedlivých musel alespoň během svých mladých let trpět utkvělou představou, že členství v takové prominentní skupině z něj automaticky dělá neporazitelného potíratele zločinu.bodomkes napsal:A ten Tvůj gif je taky vtipný, ale nedovedu si představit Sheldona, jak předvádí své bojové umění.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Marty: No já nevím.. ale asi jako malý jo. I když on si spíš představoval, že ho unesou mimozemšťani/z budoucnosti pro jeho výjimečnost.
R&omize: Že já něco říkala... No líp to okecává. Třeba na začátku: "Jsme někde v srdci města, kde je muž Sebastian pronásledován naštvaným kuřetem." No dál to vezmu trochu opisem.
"Když je kuře naštvané, zvláště inteligentní kuře, je prakticky nemožné mu uéci. Zná velmi dobře své teritorium a ví, jak se pohybujeme. Proto je tak těžké se mu postavit. Někdy ví, kde jsme, ještě dřív než my. Je samozřejmě velmi obtížné ho přelstít, zvláště v běhu. Je dokonale možné mu však uniknout, ukážeme-li se intelignentější než ono. Takže ano, je to možné."
Ale jde hlavně o to, že to sedí vtipně na scény. Takhle to zní asi dost podobně jako americká verze... A navíc říkám, Francouz komentátor má takový typicky dokumentární hlas, jako že je to totálně běžné téma, i tak staví věty, proto mě to zaujalo daleko víc. Ten Amík to popisuje jako zápas na fotbale, vzrušeně, stručně a zaujatě. Francouz naopak dost nevzrušeně. A bohužel jsem neslyšela všechno, protože přes to hlasitěji kecá Amík..
R&omize: Že já něco říkala... No líp to okecává. Třeba na začátku: "Jsme někde v srdci města, kde je muž Sebastian pronásledován naštvaným kuřetem." No dál to vezmu trochu opisem.
"Když je kuře naštvané, zvláště inteligentní kuře, je prakticky nemožné mu uéci. Zná velmi dobře své teritorium a ví, jak se pohybujeme. Proto je tak těžké se mu postavit. Někdy ví, kde jsme, ještě dřív než my. Je samozřejmě velmi obtížné ho přelstít, zvláště v běhu. Je dokonale možné mu však uniknout, ukážeme-li se intelignentější než ono. Takže ano, je to možné."
Ale jde hlavně o to, že to sedí vtipně na scény. Takhle to zní asi dost podobně jako americká verze... A navíc říkám, Francouz komentátor má takový typicky dokumentární hlas, jako že je to totálně běžné téma, i tak staví věty, proto mě to zaujalo daleko víc. Ten Amík to popisuje jako zápas na fotbale, vzrušeně, stručně a zaujatě. Francouz naopak dost nevzrušeně. A bohužel jsem neslyšela všechno, protože přes to hlasitěji kecá Amík..
Jo, tak tohle je dobrej klip. Takový kuře by bylo fakt nebezpečný.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: