Doctor Who + Torchwood + SJA
+12
xegiie
Davidsoft
MartyCZ
bodomkes
Totka
Shelly-Nelly
yossarian
Ďasík
clif
rampage
Zikato
Irwain Nornossa
16 posters
Strana 23 z 27
Strana 23 z 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Re: Doctor Who + Torchwood + SJA
Haha, včera jsem koukala na Journey's End a tady u toho dílu jsem si na tuhle scénu hned vzpomněla .
BTW - opravdu doufám, že Tennant a Rose budou mít nějakou větší roli a ne, že se objeví na konci na pět minut, jako součást nějaké "scény z minulosti" - že si třeba ani 11. a Clary nevšimnou (jako když Jack říkal, že občas chodil na Rose dohlížet).
BTW - opravdu doufám, že Tennant a Rose budou mít nějakou větší roli a ne, že se objeví na konci na pět minut, jako součást nějaké "scény z minulosti" - že si třeba ani 11. a Clary nevšimnou (jako když Jack říkal, že občas chodil na Rose dohlížet).
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 19 May 2013, 01:50, celkově upraveno 1 krát
a co ta věta, co řekla River " if she (Clara) is really dead, how can i still be here....... spoilers"... explain, explain EXPLAAIIIIN!
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
taky doufám, ale mám obavy ...Kolikokoli napsal:Haha, včera jsem koukala na Journey's End a tady u toho dílu jsem si na tuhle scénu hned vzpomněla .
ještě že jsem právě dokoukal 1. serii Torchwoodu a vím o čem mluvíš, jinak bych byl zasse ztracenej:D.. vlastně on to říkal v DW když se vrátil, tak nic:D
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Tak to nemusí nutně znamenat, že je to Clara... I když... část Clary zůstala... ale pak... a když Rory a Amy... že se dostala z Tardis do Amy? OMG!
já netuším :D já ty díly s River projel a moc si z nich nepamatuju.. ale jak jsem psal koukám postupně znovuKolikokoli napsal:Tak to nemusí nutně znamenat, že je to Clara... I když... část Clary zůstala... ale pak... a když Rory a Amy... že se dostala z Tardis do Amy? OMG!
btw
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
No, jako... když nad tím člověk přemýšlí, tak to dává smysl. Melody by se narodila jako úplně normální děcko, ale Tardis do ní poslala nějakou "část Clary", která si jen tak poletovala v čase - proto taky na ni ten výplach mozku až tolik nefungoval.
A líbí se mi, že tam konečně byl skutečně romantický moment mezi Doktorem a River, přičemž oba "věděli (skoro) stejně". Z předchozích dílů jsem jim totiž tu slavnou lásku nevěřila (protože se stejně většinou neznali - buď on ji nebo ona jeho).
A jestli uhádneš, na jaký film je tohle parodie
A líbí se mi, že tam konečně byl skutečně romantický moment mezi Doktorem a River, přičemž oba "věděli (skoro) stejně". Z předchozích dílů jsem jim totiž tu slavnou lásku nevěřila (protože se stejně většinou neznali - buď on ji nebo ona jeho).
A jestli uhádneš, na jaký film je tohle parodie
- Spoiler:
aaaaa..... něco mi to připomíná ale nevzpomenu si.
další teorie
další teorie
- Spoiler:
For those who are confused - the doctors greatest secret is not his name... It's the fact there is a regeneration we don't know about, one who did not up hold the code of his "name" - What it means to be a Doctor. Meaning, Matt Smith isn't the 11th.... He's the 12th, and for those who know Who history, a Time Lord can only regenerate 12 times!
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
No, i kdyby byl Matt 12. Doktor - znamená to, že regeneroval 11x, takže ještě jednoho Doktora minimálně uvidíme. A někde říkali i jinačí čísla (myslím, že se to tu i řešilo - že to bylo nějak 507 nebo tak nějak).
- Spoiler:
:D:D:D joo... to už je dávno co jsem to viděl.
Jednu reinkarnaci prý dal River... ale taky jsem četl, že někde řekl že může mít klidně 800 regenerací... neo tak nějak
Jednu reinkarnaci prý dal River... ale taky jsem četl, že někde řekl že může mít klidně 800 regenerací... neo tak nějak
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Mluvíte oba o tom samém, Doktor v SJA: Death of the Doctor prohlásil, že může regenerovat 507x. Ale pravidlo první, Doktor lže. Nebo v tomhle případě machruje, stejně jako s 27 mozky.
- Spoiler:
To by byl můj první tip. Osmý je jediný Doktor, kterého jsme neviděli regenerovat, takže Hurt může být zestárlý Doktor v Časové válce. Což by taky mohlo znamenat, že Eccleston kecal a uvidíme regeneraci z 8. na 9. Doktora.xegiie napsal:Hurtův Doktor .. mě přijde, že to je ten co zničil dáleky(téměř)a pány času
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
tak teď už to každý správný fanoušek musel vidět, tak konec spoilerování
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Až na to, že tenhle záběr v Silence in the Library ani Forest of the Dead není. Ani v New Earth a Gridlock. Ale rozhodně to vypadá jako Knihovna nebo New New York. Teď je otázka, je to skutečně Tennant a je to možná ochutnávka na listopad, nebo jen někdo, kdo je za něj převlečený, jako ostatní Doktoři v tomhle dílu?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Řekla bych, že je to "Tennant" (ať už vystřižený z minulých dílů nebo někdo v oblečení - i když mi to připomíná nějakou scénu, ale nemůžu si vzpomenout jakou) v knihovně - pro záběr pozadí (knihovny) mohli vybrat třeba nějakou vystřiženou scénu nebo dokonce jen nějaký nasimulovaný vzhled knihovny z pohledu, který se do Lesa a Knihovny nedostaly.
Docela by mě zajímalo, ze kterých scén jsou ti staří Doktoři (mám na mysli hlavně 1., 4., 7., 3. a 5.)
edit: tak jsem našla tohle
The Seventh Doctor is clearly the inexplicable Dragonfire cliffhanger, while the Second Doctor is the footage from his colour return in The Five Doctors.
Docela by mě zajímalo, ze kterých scén jsou ti staří Doktoři (mám na mysli hlavně 1., 4., 7., 3. a 5.)
edit: tak jsem našla tohle
The Seventh Doctor is clearly the inexplicable Dragonfire cliffhanger, while the Second Doctor is the footage from his colour return in The Five Doctors.
http://tardis.wikia.com/wiki/The_Name_of_the_Doctor_(TV_story)#Story_notes
Je to New New York.
Je to New New York.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Aha, tak je to jasný .
Jinak ještě malá teorie - co když je Vládce Doktor? Prostě nějaká paralelní verze nebo tak něco. A John bude právě ta část, která se oddělila a stala se z něho Vládce. I když zase... trochu to harpuje s tím, že se znali jako děti.
Jinak ještě malá teorie - co když je Vládce Doktor? Prostě nějaká paralelní verze nebo tak něco. A John bude právě ta část, která se oddělila a stala se z něho Vládce. I když zase... trochu to harpuje s tím, že se znali jako děti.
tohle bylo dobré
"Clara informs him the children will be at the cinema, and in reply the Doctor calls them 'little Daleks'. "
"Clara informs him the children will be at the cinema, and in reply the Doctor calls them 'little Daleks'. "
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Věcná: Tohle byl "the fall of the Eleventh"?
https://imgur.com/a/l5522
https://imgur.com/a/l5522
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
(ano, já vím, že je téměř nemožné)
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Tohle jsem vážně vidět nepotřeboval.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jako pes, kterému chybí pánova noha.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Bože. Srovnávat Listyho s Doctorem... no jo, oba poslední svého druhu, oba osamělí bohové, co ztratili svou planetu...
Strana 23 z 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Strana 23 z 27
Povolení tohoto fóra: