O upírech a zombících
+2
Ďasík
Kolikokoli
6 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: O upírech a zombících
Toho si ani nepamatuju.
Každopádně, možná by to přitahovalo pohledy, který třeba i chci.
Tyjo, nejde to fakt nějak zařídit? Jak by se to dalo obarvit?
Každopádně, možná by to přitahovalo pohledy, který třeba i chci.
Tyjo, nejde to fakt nějak zařídit? Jak by se to dalo obarvit?
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Aha. Takovou barvu jsem přímo nemyslel, spíš v jednom díle Fringe byla taková zvláštní slečna, a ta měla oči krásně modré.
Čočky? Kolik taková sranda stojí? Kde se to dá sehnat? A tak dále…
Čočky? Kolik taková sranda stojí? Kde se to dá sehnat? A tak dále…
Pohlaví :
čočky
Nevím, asi dost. Já jsem zrovna člověk s vynikajícím zrakem, tak vím o čočkách hodně málo. Ale na googlu mi vylezlo podstatné info hned na první stránce. http://www.cockovnik.cz/
Jo, čočky. Používají se dneska docela běžně právě ve filmech a seriálech, dokonce byly i v Misfits. Ale kolik stojí, ti fakt nepovím, nosím brýle. No a souhlasím, že Bill Nighy to už s tou modrou přehnal (ani jsem si nepamatoval, že je měl takové), ale on byl přece jen upír, no. Skvělý herec. A konec s ním je v tom filmu naprosto dokonalý.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
A já jsem člověk s mizerným zrakem a o čočkách vím taky kulové. Prostě představa, že si něco dávám přímo do oka... Brýle si můžu kdykoliv sundat, což se třeba na blízku hodí.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Konec s ním rozhodně není dokonalý! Dodnes z toho mám noční můry . I když to, jak skončila jeho drahá dcerka je taky dost drsné - asi takový, jako konec naší malé Kirsten v Interview
Konec s ním JE dokonalý. Je to jediná scéna, kterou si z toho filmu živě pamatuju (viděl jsem ho jen jednou a kdysi dávno).
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Taky by mi vadila představa, že mám něco v oku. Však vidíme, jak skončil Leonard, když mu Prya dala kontakty.
Můj oblíbený způsob, genetická manipulace, tu je asi stejně vhodný, jako zabíjení komára jadernou střelou…
Můj oblíbený způsob, genetická manipulace, tu je asi stejně vhodný, jako zabíjení komára jadernou střelou…
Pohlaví :
Když jsem ten díl viděl, tak jsem si říkal, že bych určitě dopadl stejně...Irwain Nornossa napsal:Taky by mi vadila představa, že mám něco v oku. Však vidíme, jak skončil Leonard, když mu Prya dala kontakty.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No já právě taky. Navíc by mi to asi bylo děsně nepříjemné. Podle ceny můžu někdy vyzkoušet, ale prostě…bude to nezvyk.
Pohlaví :
čočky2
Nemůžu posloužit vlastními zkušenostmi, protože jsem nikdy čočky neměla, ale kolem mne jsou "nasleplí" (bez urážky) skoro všichni a většina si na čočky hned zvykla, že je to prý pohodlnější. Ale jsou tací, které to v oku řeže a dráždí, že to nemůžou vystát, no. To asi záleží...
Já se právě obávám, že by mě to dráždilo. Tělo je citlivý na tyhle věci. Ale sakra, bylo by to strašně super mít sytě modrý oči. A ještě…pár věcí k tomu, wow.
Pohlaví :
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: