Sraz fanoušků TBBT v Brně
+13
Dejv92
bobosus
Editprofile
MartyCZ
lockka
R&omize
happy.crazy
Strix
minnie
KilianD
Ďasík
Kolikokoli
baal666
17 posters
Strana 4 z 8
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sraz fanoušků TBBT v Brně
Já dorazím z Opavy a budu v Brně celý den, když už jedu takovou dálku.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
No hospodu zatím nemáme...
A čas, no řekl bych, že začnem tak v 17:00 a pojedem do noci...
lidi budou postupně přicházet a odcházet, takže si každej bude moct najít čas, kdy tam přijít...
EDIT:Takže by bylo fajn, kdybyste mohli posílat nějaké návrhy na to, kde se sejít...
Hospoda by měla být:
A čas, no řekl bych, že začnem tak v 17:00 a pojedem do noci...
lidi budou postupně přicházet a odcházet, takže si každej bude moct najít čas, kdy tam přijít...
EDIT:Takže by bylo fajn, kdybyste mohli posílat nějaké návrhy na to, kde se sejít...
Hospoda by měla být:
- V centru Brna, co nejblíž hlavnímu nádraží
- Schopná nám poskytnout až 30 míst k sezení
- Příjemná
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
Příště...
Tak to bylo řečeno velice trefně, a toto je nejlepší školení za celý rok, takže tuplovaně... Kdybyste nechali minulý nebo předminulý týden, tak jsem se za vámi stavil, to jsem byl přímo v Brně... Příště... Až budete upravovat titulky posledního dílu 4. sezony v přímém přenosu, tak se snad přidám...minnie napsal:z polska je to přece co by kamenem..
fuj, školení o víkendu.. to tu práci musíš milovat víc než já tu moji
Ďasíku, tak to se ozvi, asi budu v Brně už někdy od tří, jak to tak vidím .
K té hospodě: Hlavně vybertně nějakou, kde mají Svijany, protože jinak nečekejte, že budu pít . A ten PuxPub je podle mě docela dobrý (kuřácký salonek pro 25 hostů, hlavní sál pro 55 hostů, nemají tam moc vysoké ceny, je tam příjemně atd. Sice podle těch fotek to vypadá podezřele, ale je to tam fakt super ). Jo a ještě bychom se možná vešli do Desertu. Ale to je takovej ten pravej pajzl... ale zase se dá rezevovat celá ta jedna místnost, takže tak...
K té hospodě: Hlavně vybertně nějakou, kde mají Svijany, protože jinak nečekejte, že budu pít . A ten PuxPub je podle mě docela dobrý (kuřácký salonek pro 25 hostů, hlavní sál pro 55 hostů, nemají tam moc vysoké ceny, je tam příjemně atd. Sice podle těch fotek to vypadá podezřele, ale je to tam fakt super ). Jo a ještě bychom se možná vešli do Desertu. Ale to je takovej ten pravej pajzl... ale zase se dá rezevovat celá ta jedna místnost, takže tak...
no hlavně by už bylo potřeba něco vybrat jestli si chceme sednout.. pokud nás bude opravdu kolem 20+, tak na nás nikde moc s volným místem čekat nebudou.. teda nevím jak to chodí v brně.. mimochodem.. víte jaká je nejdůležitější stavba v brně? výpadovka na prahu ne že bych byla nějaký pragocentrik
tak koli, já bych navrhovala, že dostaneš bojový úkol zjistit místo v pubxpub když to tu tak propaguješ.. a kdo má něco proti tak ať vymyslí něco lepšího
a vůbec, není tu nějaký chat nebo něco?
tak koli, já bych navrhovala, že dostaneš bojový úkol zjistit místo v pubxpub když to tu tak propaguješ.. a kdo má něco proti tak ať vymyslí něco lepšího
a vůbec, není tu nějaký chat nebo něco?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
No, to právě nevím, jestli by šlo v tom puxpubu to rezervovat jako celá místnost... jde o to, že těch 30 lidí by se vešlo jen do hlavního sálu, což by znamenalo pronajmutí celé hospody. Do desertu se vejdem určitě (rezervace onoho salónku), ale je to fakt hnusnej pajzl .
tak říkala jsi že maj salonek pro 25, to by mělo stačit.. i kdyby nás přijelo 30, tak se snad nějak vejdem.. a stejně moc nevěřím že se sejde tolik lidí...
minnie- Znamení :
Pohlaví :
no, když tam budem sami, tak tam bude jen to co si tam nakouříme.. tak nějak nečekám že budu z hospody vonět po fialkách..
nebo je tu ještě ta středověká, když nejsou tenhle týden potřeba titulky, teoreticky by se to obešlo i bez wifi.. ale ta mi osobně nepřijde jako vhodné místo na sraz, navíc v tomhle počtu už by to mohl být trochu problém jak si tak matně vybavuju ty prostory..
nebo můžete přijet za mnou do prahy, tady bych neměla problém kam jít
nebo je tu ještě ta středověká, když nejsou tenhle týden potřeba titulky, teoreticky by se to obešlo i bez wifi.. ale ta mi osobně nepřijde jako vhodné místo na sraz, navíc v tomhle počtu už by to mohl být trochu problém jak si tak matně vybavuju ty prostory..
nebo můžete přijet za mnou do prahy, tady bych neměla problém kam jít
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Já bych počkala ještě na vyjádření ostatních.. přeci jenom v tom Brně bydlím teprve tři měsíce, takže tu to nemám tak obejité
Tak to jsi na tom mnohem líp než já. Já tam byl zatím jen třikrát.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
A já v Opavě ani jednou . Nejblíž jsem byla v Olomouci a to někdy v osmé třídě v ZOO
hele, já tady z toho mám pocit, že se k tomu nikdo moc vyjadřovat nechce.. většinou je to bohužel tak jakože "jo, já přijedu, ale někdo to naplánujte, jo?"
minnie- Znamení :
Pohlaví :
No, je to na baalovi, nikom jiném... Já to nijak zařídit nemůžu.
Jinak olomoucká zoo je moc pěkná, byl jsem tam už několikrát... Zatím se mi moc nelíbila akorát zlínská, mají sice super nápad s tím, rozdělit ji na části podle světadílů, ale je strašně roztahaná a je v ní celkem málo zvířat.
Jinak olomoucká zoo je moc pěkná, byl jsem tam už několikrát... Zatím se mi moc nelíbila akorát zlínská, mají sice super nápad s tím, rozdělit ji na části podle světadílů, ale je strašně roztahaná a je v ní celkem málo zvířat.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Je to tak, s konstruktivními návrhy a aktivním přístupem se tu pytel opravdu neroztrhl. Popel na hlavu sypu samozřejmě především sobě. Ale když už se kolikokoli do toho pustila, bylo by fajn kdyby nám ten salonek zamluvila. Myslím, že 30 nás určitě nebude a neměl by být problém se tam vlézt.
KilianD- Počet příspěvků : 106
Bodů : 119
Reputace : 3
Datum registrace : 03. 10. 10
no.. spíš jsem ji do toho asi trochu natlačila, ale znám to.. co ženský nezařídí samy..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
ještě že vás máme
Volal jsem do pux pubu a salónek je rezervovanej na celej den, takže jdu zavolat do mamut-pub a jestli ani to nevyjde tak do Stáje
P.S. Desert je fakt pajzl, nic pro naši slušnou společnost...
EDIT: No tak jsem rezervoval 20 míst v mamut-pub na 18:00(můžete přijít i později, ale pokud můžete, tak přijďte na těch 6) předpokládám, že se pojede tak do půlnoci, než všichni odjedou(možná dýl pokud tam bude dost lidí přímo z Brna, kteří nebudou muset odjet). Je to velice blízko hl. nádraží (asi 3 minuty chůze) u každýho stolu(pro 4) je tam výčep, kde si člověk sám čepuje a měří mu to kolik toho vypil, takže můžou jednotlivé stoly soutěžit...
No a nikdy jsem tam nebyl, ale poradil mi to kamarád, takže doufám, že to bude v pohodě...
P.S. Desert je fakt pajzl, nic pro naši slušnou společnost...
EDIT: No tak jsem rezervoval 20 míst v mamut-pub na 18:00(můžete přijít i později, ale pokud můžete, tak přijďte na těch 6) předpokládám, že se pojede tak do půlnoci, než všichni odjedou(možná dýl pokud tam bude dost lidí přímo z Brna, kteří nebudou muset odjet). Je to velice blízko hl. nádraží (asi 3 minuty chůze) u každýho stolu(pro 4) je tam výčep, kde si člověk sám čepuje a měří mu to kolik toho vypil, takže můžou jednotlivé stoly soutěžit...
No a nikdy jsem tam nebyl, ale poradil mi to kamarád, takže doufám, že to bude v pohodě...
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Jo, mně to radila teď kamarádka a teta, ale koukám, že tam mají docela draho... No uvidíme
Párkrát jsem tam byl, a je to příjemný podnik, dobrá volba baale.
Tímto se všem omlouvám, ale bohužel se budete muset obejít bez mé maličkosti. Dostal jsem pozvánku na celovíkendovou akci, kterou si nemůžu nechat jít. Tak snad příště... Mějte se
No toto...
Muž přes palubu!Strix napsal:Tímto se všem omlouvám, ale bohužel se budete muset obejít bez mé maličkosti. Dostal jsem pozvánku na celovíkendovou akci, kterou si nemůžu nechat jít. Tak snad příště... Mějte se
zrádce! bijte ho!
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Tos mě teda zklamal...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Kacíííííííííííííííííííííř!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
Strana 4 z 8
Povolení tohoto fóra: