Přišli byste na sraz fanoušků TBBT v Praze?
+2
Deckard
baal666
6 posters
Strana 1 z 1
přišli byste na sraz do nějaké pražské hospody, abyste se seznámili s ostatními lidmi, kteří tento seriál sledují?
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
Re: Přišli byste na sraz fanoušků TBBT v Praze?
Měl bys počítat s tím, že na hlasování "přišli byste" budeš mít většinu ano, na otázku "kdo by to zorganizoval" dlouhé ticho. Pokud stojíš o výsledky předchozích 3 pokusů toto zkoumat, určitě někde najdu archiv minulého fóra.
Pouze chci říct, že zatím nikdy nenašel nikdo kdo by měl chuť nebo schopnost tento sraz zorganizovat a podle mě byste u toho měli začít....
Pouze chci říct, že zatím nikdy nenašel nikdo kdo by měl chuť nebo schopnost tento sraz zorganizovat a podle mě byste u toho měli začít....
Deckard- Admin
- Počet příspěvků : 16
Bodů : 33
Reputace : 0
Datum registrace : 26. 09. 09
Tak nemá cenu z toho hrotit oficiální akci, k organizaci toho se asi nikdo nedokope. Ale třeba někdo může nadhodit svoji oblíbenou hospodu a den, pověsí se to týden předem na stránky a kdo bude chtít dorazí. Pokud se sejdem tři, tak dáme pivko a můžeme podebatovat o budoucím organizovanějším srazu. Pokud nás bude víc, tak tím líp... Jinak já tu sice mám kolej, ale nerad bych v Praze zůstával zbytečně na víkend. A přes týden se to asi nehodí ostatním, co?
karlos89- Počet příspěvků : 39
Bodů : 43
Reputace : 3
Datum registrace : 29. 09. 09
přesně... já nemluvím o nějaké super akci na letenské pláni, kam by se sešlo 800 000 lidí, ale o tom, že by se nás třeba pár sešlo v hospodě (tak cca 10) a k tomu ani není třeba žádné organizace... stačí, když někdo navrhne dobrou hospodu, kam se dá jednoduše dostat a kde není moc draho a tam se nás pak pár sejde...karlos89 napsal:Tak nemá cenu z toho hrotit oficiální akci, k organizaci toho se asi nikdo nedokope. Ale třeba někdo může nadhodit svoji oblíbenou hospodu a den, pověsí se to týden předem na stránky a kdo bude chtít dorazí. Pokud se sejdem tři, tak dáme pivko a můžeme podebatovat o budoucím organizovanějším srazu. Pokud nás bude víc, tak tím líp... Jinak já tu sice mám kolej, ale nerad bych v Praze zůstával zbytečně na víkend. A přes týden se to asi nehodí ostatním, co?
baal666- Znamení :
Pohlaví :
baal666 napsal:přesně... já nemluvím o nějaké super akci na letenské pláni, kam by se sešlo 800 000 lidí, ale o tom, že by se nás třeba pár sešlo v hospodě (tak cca 10) a k tomu ani není třeba žádné organizace... stačí, když někdo navrhne dobrou hospodu, kam se dá jednoduše dostat a kde není moc draho a tam se nás pak pár sejde...karlos89 napsal:
to zní jako bezva nápad.. pátek nebo svátek.. neřeším.. a co se týče hospůdky..
http://tlustakoala.cz/
tahle je na podobné akce super.. taky kousek od hlaváku a masarykova nádraží, přímo na žlutém metru a několika tramvajích.. 10 druhů piva, ceny přiměřené..
Naposledy upravil minnie dne Mon 11 Oct 2010, 21:45, celkově upraveno 1 krát
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
OK, a byla by to ryze chlastačka nebo mají povolený vstup i čajíčkáři?
hlavne to nedavejte na ten svatek jak bude, vetsina lidi uz na to bude mit nejaky program a bude vtahu. jinak ja jsem prazak (fuuuuj ukazte si na nej) a neni problem vybrat nejakou hospodu :-)
a jak rika baal sejdem se tri, dame pivko pokecame :-)
a jak rika baal sejdem se tri, dame pivko pokecame :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
No řekl bych, že čím víc lidí příjde tím to bude lepší... Takže pokud se dohodnem, bylo by dobrý dát to na hlavní stránku...
Sejít se můžem prakticky v jakékoliv příjemné hospodě poblíž hlavního nádraží, kterejkoliv víkend, nejlíp asi v sobotu, o uspořádání nějakýho velkýho srazu jako ten, co se chystal kdysi dávno, bych uvažoval až pozděj...
Takže já bych navrhoval sobotu 23. nebo 30. října, třeba u té Koaly, podle fotek se mi to tam docela líbí...
Sejít se můžem prakticky v jakékoliv příjemné hospodě poblíž hlavního nádraží, kterejkoliv víkend, nejlíp asi v sobotu, o uspořádání nějakýho velkýho srazu jako ten, co se chystal kdysi dávno, bych uvažoval až pozděj...
Takže já bych navrhoval sobotu 23. nebo 30. října, třeba u té Koaly, podle fotek se mi to tam docela líbí...
baal666- Znamení :
Pohlaví :
V sobotu? Nedáme to někdy v týdnu, třeba ve středu? Přes víkend tu moc studentů nebývá...
karlos89- Počet příspěvků : 39
Bodů : 43
Reputace : 3
Datum registrace : 29. 09. 09
No, já se v týdnu do Prahy nedostanu, leda v pátek, když bude mít BBT pauzu...karlos89 napsal:V sobotu? Nedáme to někdy v týdnu, třeba ve středu? Přes víkend tu moc studentů nebývá...
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Similar topics
» 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: