Glee a podobné [SPOILERY!!!]
+4
minnie
xegiie
Ďasík
clif
8 posters
Strana 10 z 16
Strana 10 z 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Glee a podobné [SPOILERY!!!]
This is the cutest video ever!
https://www.youtube.com/watch?v=RXivz0FTHv4&list=FLfgG9aXMhV9N0dmf0nTmXdQ&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=RXivz0FTHv4&list=FLfgG9aXMhV9N0dmf0nTmXdQ&index=2
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 99
Bodů : 101
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 05. 12
Věk : 33
Místo : Brno
Jako Matt je naprosto nejdokonalejší, nejroztomilejší a nejvíc sexy člověk na planetě....
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
a oni spolu fakt chodi nebo to je jenom shot? predtim jste se bavili o nejakych parech, ale nejak jsem to moc neregistrovala
bodomkes napsal:a oni spolu fakt chodi nebo to je jenom shot? predtim jste se bavili o nejakych parech, ale nejak jsem to moc neregistrovala
Koho teď myslíš kdo s kým chodí? :-D
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
no ti dva v tom klipu,. nevím, jak se jmenujou.
jinak mám tenhle semestr novou latinářku a je totální Emma!!! Až na to, že není rezatá teda, má světle hnědé vlasy, ale stejný střih, stejná mimika, stejná mluva, názory, povaha, VŠECHNO!
Ale asi nemá OCD, ale kdoví
Je to až creepy.
jinak mám tenhle semestr novou latinářku a je totální Emma!!! Až na to, že není rezatá teda, má světle hnědé vlasy, ale stejný střih, stejná mimika, stejná mluva, názory, povaha, VŠECHNO!
Ale asi nemá OCD, ale kdoví
Je to až creepy.
bodomkes napsal:no ti dva v tom klipu,. nevím, jak se jmenujou.
Nene, Matt je sice gay, ale jeho manžel je někdo jinej :-D Ten druhý má ženu a dvě děti :-D
Oni spolu jen hrají ve White Collaru...
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Zhlédnul jsem epizodu S04E10 seriálu Glee (Glee, Actually) a líbí se mi tam Brittany Pierce (naivitou, hláškami a chováním) a Sue Sylverster (názory - z určitého úhlu; chováním). Podle popisu na Wikipedii by se mi ještě měla líbit Santana Lopez, ale ta se v uvedené epizodě asi nevyskytuje. Ještě jsem zaregistroval Kurta (podle hlasu) a Artieho (podle invalidního vozíku).
Seriál jako takový mě nezaujal (zejm. hudba, taneční produkce a děj). Pouze některé hlášky se mi líbí, např. tato:
Seriál jako takový mě nezaujal (zejm. hudba, taneční produkce a děj). Pouze některé hlášky se mi líbí, např. tato:
- Spoiler:
- Sam Evans: Ahoj, Brittany. Můžu se tě na něco zeptat?
Brittany Pierce: Ne, pokud mi budeš tvrdit, že žádná apokalypsa nepřijde. Protože ten dokument běžel na History Channel a byli v něm skuteční herci, co hráli skutečné události.
4. série NIC MOC. Nejlepší je podle mě 2. a 3. série. Bohužel, v té čtvrté už moc nejsou ty nejlepší postavy - Santana, Quinn atd.
Každopádně nejlepší díl: 2x05 (Rocky horror glee show)!
Každopádně nejlepší díl: 2x05 (Rocky horror glee show)!
Kolikokoli: Děkuji. Líbil se mi. Dokonce i všechny písně s výjimkou jedné (té o rock'n'rollu). Sue Sylvester byla skvělá a Brittany se Santanou se mi líbily obě. Jediné, co se mi moc nelíbilo, byla ta část "Touch Me" - Will tvrdil, že si to potřebuje vyzkoušet, ale zřejmě měl jen postranní motivaci erotického charakteru. Pochybuji, že by pro něj byla scéna, na kterou se musel naučit čtyři(!) slova ("creature of the night"), tak náročná.
Jinak, hned některá z těch prvních písní mi připomněla jednu úžasnou scénu ze seriálu Daria (S02E10 Potrhlý trh) - Quinn je Dariina sestra a nemají se moc rády, Helen je jejich matka:
Jinak, hned některá z těch prvních písní mi připomněla jednu úžasnou scénu ze seriálu Daria (S02E10 Potrhlý trh) - Quinn je Dariina sestra a nemají se moc rády, Helen je jejich matka:
- PŘÍPRAVA NA ROLI:
- (Jedou autem.)
Quinn (zpívá): Uviji si líbezný věnec na hlavu a zapěji: uviji si líbezný věnec na hlavu a zapěji: uviji si líbezný...
Daria: A já tě asi ubiji a líbezný věnec na hrob dám. Nechceš toho nechat?
Quinn: Dario, musím zkoušet. A nemůžu za to, že tě tam máma nutí jít. Vždyť já tě tam přece nechci.
Daria: Díky.
Helen: Nechte toho, vy dvě. Quinn, Daria je moc šťastná, že tě uvidí v té roli. Viď, Dario.
Daria: Uviji si líbezný věnec okolo krku a uškrtím se.
To jsem taky nechápala, co tam chce Will cvičit na téhle písničce, ale zároveň je to asi druhá nejlepší píseň z Rocky Horror Picture Show (nejlepšího filmu ever!)
Dariu znám z 9gagu, zatím se na ni nechystám (teď mě chytlo Community )
Dariu znám z 9gagu, zatím se na ni nechystám (teď mě chytlo Community )
Dobře. Community vypadá na první pohled také zajímavě, třeba se mi zalíbí.Kolikokoli napsal:Dariu znám z 9gagu, zatím se na ni nechystám (teď mě chytlo Community )
Tak rozhodně nejlepší série Glee je ta první. A pokud se ti líbí Sue, tak tam má ty nejlepší hlášky a je prostě geniální...
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
To jo, ale však víš... když má někdo nejraději Pucka, Blaina a Roryho, tak jasně bude dávat přednost 2. sérii a 3. sérii . + je tam víc Brittany a Emmy a taky je tam Sam a není tam ohnivou silou obdařená matka nezranitelné Claire... sorry, špatnej seriál... Terri.
Bte: začala jsem sledovat Community a ty odkazy na Glee nemají chybu .
Bte: začala jsem sledovat Community a ty odkazy na Glee nemají chybu .
Rory byla super postava, ale teď tam prostě na ni není místo.... už tak tam mají momentálně moc postav a neví, co s nimi Ale pamatovat návaznosti by si teda mohli scénáristi, když nic
No o tom mi vykládej! Se vůbec divím, že si pamatovali, že Kurt záměrně prohrál v Defying Gravity s Rachel...bodomkes napsal: Ale pamatovat návaznosti by si teda mohli scénáristi, když nic
kemamar- Znamení :
Pohlaví :
Jo, to je šok, když si vzpomenou na věc, co udělali před miliony lety, ale že v minulým díle Santana Sama chválila, a pak ho zase nesnášela, si nepamatují... děs!
Jo, v tomhle by se měli inspirovat u Community, kde nikdo nezapomíná . Věci, které někdo řekl před třemi sériemi, tam řeší ještě teď .
Jako když někdy v 1. a kousku 2. série byla postava učitelky Slaterové, která zničeho nic zmizela (prostě se přestala v seriálu objevovat) a ve 3. sérii tam natáčí "školní OSN radu" a ve zprávách, jak dole vždycky běží takové ty upoutávky na pozdní zprávy atd., tam psali "Profesorka Slaterová stále nezvěstná. Více ve zprávách v 12"
Jako když někdy v 1. a kousku 2. série byla postava učitelky Slaterové, která zničeho nic zmizela (prostě se přestala v seriálu objevovat) a ve 3. sérii tam natáčí "školní OSN radu" a ve zprávách, jak dole vždycky běží takové ty upoutávky na pozdní zprávy atd., tam psali "Profesorka Slaterová stále nezvěstná. Více ve zprávách v 12"
Nový díl... meh... nejlepší byla samozřejmě MR scéna. Jinak s tou upřímností se nějak roztrhl pytel .
to teda! a will se teda tvářil na finna hrozně ... totálně "you're dead to me". .... to si fakt nezasloužil přece jen mu to finn zachránil, zkazil si to shue sám, když to cleý hodil na ni.
a jj, dneska potvrdili, že je brody gigolo
jo ta scéna z ducha mě dostala, i když to bylo zbytečné, musí tam zas a znova motat rydera? taková useless postava!!!
a jj, dneska potvrdili, že je brody gigolo
jo ta scéna z ducha mě dostala, i když to bylo zbytečné, musí tam zas a znova motat rydera? taková useless postava!!!
Naprostý souhlas. Jsi fakt dobrá, žes to hned poznala (to s Kenem). Líbí se mi, že Santana o něm smýšlí stejně jako my .
nevím, asi jak ho nemám ráda, tak jsem čekala to nejhorší
jojo, ten Ken fakt sedí. jsem zvědavá, co bude Rach dělat s mimi a jednou jsem i byla Santaně vděčná, že tak příhodně strká nos kam nemá konečně se odhalí Brody, bude se řešit bun in the owen a tak
jinak krásná Klaine linie jsem ráda, že je ještě nezatratili, vypadá to skoro slibně
jojo, ten Ken fakt sedí. jsem zvědavá, co bude Rach dělat s mimi a jednou jsem i byla Santaně vděčná, že tak příhodně strká nos kam nemá konečně se odhalí Brody, bude se řešit bun in the owen a tak
jinak krásná Klaine linie jsem ráda, že je ještě nezatratili, vypadá to skoro slibně
Strana 10 z 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» StarKids - The Very Potter Musical/Sequel, Me & My Dick atd.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» SPOILERY - sezóna 5
» Howardova matka
» O hudbě a filmech...
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
Strana 10 z 16
Povolení tohoto fóra: