Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S06E10 - The Fish Guts Displacement [EPIZODA]

+14
xegiie
yossarian
sofis
Pinny
minnie
Kolikokoli
trinx
moss
Miro
enemy of god
mike2
Ďasík
Kitelon
Strix
18 posters

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Goto down

S06E10 - The Fish Guts Displacement [EPIZODA] Empty S06E10 - The Fish Guts Displacement [EPIZODA]

Příspěvek  minnie Fri 07 Dec 2012, 09:25

hmmmmm, tak dneska nevím.. mám dost smíšené pocity.. když penny učila kluky rybařit, to jsem brečela smíchy (a taky mi bylo trochu špatně Very Happy) "oh, look, it's a female, you can see the eggs!" pale
howardova linka byla taky skvělá, táta je frajer Very Happy
co se mi však nelíbilo byla amy.. ta její potřeba lidského kontaktu byla dost otravná.. i když pochopitelná.. ale snížit se k tomu, že budu lhát že jsem nemocná.. to teda ne, to nepodporuju.. i když ten závěr byl taky boží Very Happy "you're not supposed to be enjoying this!" lol!
minnie
minnie

Znamení : Panna Drak
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE

Návrat nahoru Goto down

S06E10 - The Fish Guts Displacement [EPIZODA] Empty Re: S06E10 - The Fish Guts Displacement [EPIZODA]

Příspěvek  Kolikokoli Fri 07 Dec 2012, 12:27

Jak to dělají, že každý díl je lepší a lepší? Very Happy. U mě dneska vyhrála A+S linka Very Happy Very Happy Very Happy. Penny byla skvělá a ten zbytek byl OK.
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

S06E10 - The Fish Guts Displacement [EPIZODA] Empty Re: S06E10 - The Fish Guts Displacement [EPIZODA]

Příspěvek  Pinny Fri 07 Dec 2012, 13:18

Parádní díl a u mě vyhrála linka Wolorostenkowski Twisted Evil "I wouldn't go that far" od táty zabilo lol!

Pinny

Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Strix Fri 07 Dec 2012, 17:32

Další díl, který nemá s humorem, kterým se kdysi TBBT odlišoval od ostatních seriálů, už nic společného...

Nicméně musím říct, že jsem se i tak bavil Smile Místy poněkud přitažené za vlasy, těžko říct, jestli může vzejít něco dobrého z toho, kam směřuje vývoj vztahu Amy/Sheldon, ale raději už nad tímhle seriálem moc nepřemýšlím (jo jo, pryč jsou časy, kdy mě TBBT nutil dohledávat si reálie na Wikipedii a spoustu vtípků si člověk uvědomil/vychutnal až s opakovaným shlédnutím), díky čemuž jsem se dnes zasmál docela hodněkrát Smile

@ Pinny: Jo jo, ta hláška mě taky dostala Laughing
Strix
Strix

Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 247
Bodů : 271
Reputace : 4
Datum registrace : 13. 11. 09
Místo : Olomouc, planeta Země

http://strixcz.deviantart.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kitelon Fri 07 Dec 2012, 19:03

Jedním slovem: rozpačité.
Dneska to byly samé vztahy a třeba večeře H+B+2R mě nenadchla ani trochu.
Na druhou stranu, představitelný vývoj postav a vztahů to je a dalo by se říct, že Pennyniny otcovské rady nebo potom rozhovor rybářů u auta měl takovou zvláštní hloubku: nebyly to jen řeči na zaplnění prostoru, šlo to do nitra postav.
Když Leonard u kuchání ryby mluvil o tom náhradním otci pro Howarda, čekal jsem, že má na mysli Penny. Howard Pennysson. "Howard, I am your father." etc pirat Jo a co se vám na kuchání ryby zdálo fuj? Suspect

Strix: Já si dneska dohledával "mazel tov". Není to typicky geeky, ale to rozšiřování obzorů mám rád do všech směrů.

Jaws 4. Indiana Jones 4. Daredevil 1.
Had no idea you were the chatty one.

A samozřejmě Amy a jejich koupání, spanking atd.
Kitelon
Kitelon

Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Fri 07 Dec 2012, 19:35

Já znám Mazel tov z Šumaře na střeše. Skvělej film Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pinny Fri 07 Dec 2012, 19:38

Co je Mazel tov jsem věděl už dřív, jen jsem si začal v tu chvíli strašně lámat hlavu s tím, jak se to vlastně píše, takže jsem taky hledal Twisted Evil

Pinny

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Fri 07 Dec 2012, 20:33

Pinny napsal:Co je Mazel tov jsem věděl už dřív, jen jsem si začal v tu chvíli strašně lámat hlavu s tím, jak se to vlastně píše, takže jsem taky hledal Twisted Evil
Tak to jsme na tom podobně. Very Happy Já znám Mazel Tov co pamatuju, ale když jsem to viděl poprvé napsané, tak jsem se hodně divil Smile

Jinak díl moc líbil, všechny linie. Smile Akorát jsem nepochopil, proč byli tak zhnusení tou rybou, jikrama a tak. Asi nikdy nevařili rybí polívku. Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pinny Fri 07 Dec 2012, 22:18

Taky mi přišlo přehnaný, jak se chovali. Obzvlášť ve srovnání s Penny, která se hroutila a zvracela, když Amy krájela mozek. Uznávám, že je to o něco horší než vytahovat vnitřnosti rybám, ale i tak lol!

Pinny

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Sat 08 Dec 2012, 03:30

Další moc povedený díl prakticky bez hluchých míst, snad jen Raj už je pomalu zralý na ránu z milosti. Brblalové budou samořejmě brblat, že to není BBT atd., ale oni takhle brblají u každé epizody, takže je to vlastně jedno.
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  enemy of god Sat 08 Dec 2012, 11:57

no to je trapná diskuze,na téma jak rozebírat úplný pičoviny.... Very Happy Very Happy Very Happy

enemy of god

Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 24. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pinny Sat 08 Dec 2012, 13:25

Vždycky si říkám, jakou vnitřní frustraci musí asi tak prožívat jedinec, kterej si najde fórum, zaregistruje se, no a pak vyzvrací nějakej nesmysl a ještě si myslí, že ostatní urazí nebo snad naštve. Neboj chlape, bude líp. Věnuj čas jiným aktivitám sunny

Pinny

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Strix Sat 08 Dec 2012, 14:59

Pinny napsal:Taky mi přišlo přehnaný, jak se chovali. Obzvlášť ve srovnání s Penny, která se hroutila a zvracela, když Amy krájela mozek. Uznávám, že je to o něco horší než vytahovat vnitřnosti rybám, ale i tak lol!
To já jim docela rozuměl a přišlo mi to naopak mnohem horší než ta scénka s krájením mozku. Byť uznávám, že na tom má svůj podíl fakt, že už jsem cca 12 let vegetarián Laughing
Strix
Strix

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kitelon Sat 08 Dec 2012, 15:47

Pinny: Jen mě zaráží, že toto individuum nemá dva dny starý účet, ale založilo ho už před dvěma roky.
Kitelon
Kitelon

Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pinny Sat 08 Dec 2012, 17:34

@ Strix ... Bez masa bych nefungoval, se mnou to ani nehlo. A u toho krájení mozku bych asi neměl problém přikusovat bagetu, stejně jako Amy Laughing

@Kitelon ... Hmm, jsem si ani nevšiml. Asi čekal dva roky na správnou chvíli Shocked

Pinny

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Strix Sat 08 Dec 2012, 18:32

Pinny napsal:@ Strix ... Bez masa bych nefungoval...
To tvrdí většina lidí, kteří se bez něj nikdy nepokusili obejít Wink Ne, že bych měl potřebu v tomhle směru někomu něco vnucovat - z toho už jsem vážně vyrostl. Každopádně osobně nemám pocit, že bych jakkoli strádal - tělo funguje, jak má a nemám problém snášet ani větší zátěž (jezdím prakticky denně na jednokolce, sem tam na kole, 4 roky jsem dělal aktivně bojové umění...) = fungovat se bez masa dá v pohodě Smile
Strix
Strix

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 08 Dec 2012, 20:13

Taky mi to nepřijde nechutné. Před týdnem jsme se ládovali škeblema a v poho Very Happy. Maso mám ráda, ale nesnáším vepřový (snesu ho jen nějaký rozemletý na paštiky nebo salámy a tak, ale "kus vepřovýho" ble Very Happy)
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Miro Sat 08 Dec 2012, 20:47

Tento diel bol čo ja viem... toto bol hádam prvý diel kde nebolo skoro nič "geeky" (až na ten úvod s tými zvučkami). Tie línie so vzťahmi mi fakt lezú na nervy, to proste s TBBT nemá nič spoločné, takže linka H/B bola zbytočná. Howard s jeho svokrom trochu lepšia. Ostatok tiež nebol bohvieako oslnivý. Nechápal som čo bolo také strašné na vyberaní vnútornosti z ryby, mne to vôbec neprišlo nechutné - aspoň keď som to pozeral, možno by to bolo iné keby som to mal robiť Very Happy ale najskôr nie. Takže aby som to zhrnul, dnes taký veľmi ľahučký nadpriemer, čo vo všeobecnom ponímaní predstavuje polbodík nad stredom (5,5/10).

Miro

Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  moss Sat 08 Dec 2012, 21:10

Díl to nebyl špatný, ale moc mě nenadchnul, takový lepší průměr. Amyina lest moc mě pobavila až nakonci, "musím ti naplácat" Very Happy . Na druhou stranu linie s Howardem se mi líbila, hlavně Berniin táta je prostě skvělý. A samozřejmě scénky s chlapáckou Penny měly taky něco do sebe.
moss
moss

Znamení : Blíženci Koza
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Věk : 33

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  trinx Sun 09 Dec 2012, 19:17

tak tenhle dil mi opravdu nesedl... par dobrych vtipu tam bylo, to jo, ale jinak... no nic, snad ten pristi bude lepsi. Celkove se ale da rict, ze po prvnich deseti dilech mi sesta serie prijde podstatne povedenejsi nez treba ctvrta nebo pata po deseti dilech. Proste si v mych ocich vybrali tvurci slabsi chvilku.
trinx
trinx

Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Místo : jižní čechy olééé

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pinny Mon 10 Dec 2012, 21:57

Strix napsal:
Pinny napsal:@ Strix ... Bez masa bych nefungoval...
To tvrdí většina lidí, kteří se bez něj nikdy nepokusili obejít Wink Ne, že bych měl potřebu v tomhle směru někomu něco vnucovat - z toho už jsem vážně vyrostl. Každopádně osobně nemám pocit, že bych jakkoli strádal - tělo funguje, jak má a nemám problém snášet ani větší zátěž (jezdím prakticky denně na jednokolce, sem tam na kole, 4 roky jsem dělal aktivně bojové umění...) = fungovat se bez masa dá v pohodě Smile
Nemyslím to ani tak fyziologicky, jako spíš chuťově. Jsem prostě masovej a maso mi chutná. A to v různých podobách. Jen jsem zvláštní a z nějakýho důvodu mi tolik nejede hovězí. Záleží jak je udělaný, ale většinou mi nechutná. Něco jako McRoyal nebo jakejkoliv burger s hovězím, z toho se mi nadavuje. Si nedáš třeba ani rybu občas? Znám mnoho vegetariánů, co aspoň tu rybu občas sní. Twisted Evil

Pinny

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  minnie Mon 10 Dec 2012, 22:05

to tak zrovna u meka ty burgry neviděly krávu ani na obrázku Very Happy ale dobrý pořádný burger.. nebo kvalitní tatarák.. nebo flákota z mlaďoučkého uruguayského býčka.. pěkně do polosyrova udělaná, když řízneš a vyteče z toho ta šťáva.. no, co vám budu povídat, kam se hrabe orgasmus Very Happy
minnie
minnie

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Tue 11 Dec 2012, 10:44

No, já teda moc maso nejím, ale ani bych se ho nedokázala vzdát úplně (miluju ryby!). Každopádně mám dvě kámošky vege-, které to podle mě trochu přehánějí a tím trochu u mě vege- ztrácí smysl (jiné neznám). Jedna nejí zvířátka, protože jsou roztomilá (ale škeble, ryby atd. nevadí, protože jsou škaredý). Tohle moc nechápu. Druhá je veganka a s tou teda není moc řeč. Vegetariány občas chápu, ale vegany? To fakt ne... Jasně, beru, že nechtějí vejce ze slepice v kleci, ale jsou i volnochovy, takže tohle prostě nepobírám...
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  minnie Tue 11 Dec 2012, 12:50

já nejím nic co bydlelo pod vodou Very Happy jako ne že bych to nesnědla, když půjdu do rybí restaurace a budou tam mít vyhlášené humry, tak je ochutnám.. ale pokud mám na výběr mezi rybou a řízkem, tak si vždycky vyberu řízek Very Happy
jinak já si myslím že člověk je od přírody všežravec a podle toho by ta strava měla vypadat.. takže veganství mi přijde úplně šílené a vegetariány chápu spíš jen ze zdravotních důvodů.. (ještě možná z náboženských) ale nejíst maso jen proto že "ta zvířátka jsou přece tak roztomilá.." mi přijde trochu hloupé..
ale aspoň zbyde víc na mě Very Happy
minnie
minnie

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pinny Thu 13 Dec 2012, 14:21

minnie napsal:já nejím nic co bydlelo pod vodou Very Happy

Made my day lol!

A jinak ještě k diskuzi. Mě obecně nejvíc štve, jak někteří lidi opovrhují určitým masem a ještě říkají, jací jsou lidi prasata, že jedí takové maso. Jak kdyby byl snad nějakej rozdíl mezi koněm nebo krávou. Zvíře jako zvíře. Stejně tak mi přijde pokrytecký nadávat na Číňany, že žerou psy. Ať si jí co chtějí. Pokud tam mají hromadu psů, je to levný a chutná jim to, proč ne.

Pinny

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: