3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
+18
Jandak
furyan
Trifi
Kitelon
minnie
Phobia
Marfiik
MartyCZ
Kyong
rampage
Ďasík
Zikato
bodomkes
Dejv92
NoMouse
Kolikokoli
Irwain Nornossa
clif
22 posters
Strana 15 z 17
Strana 15 z 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Kolikátého a kde chcete sraz? (všechno jsou soboty) - označte data a hospody kdy a kde se vám to hodí
Re: 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
Tož sraz byl perfektní, domů jsem dorazil kolem šesté ráno, je fakt, že mandragora mě s tim kuřáctvim začíná štvát (mám načuchlý všechno oblečení), ráno u číňanů to bylo fajn, ale kapku zima, tak jsem si po cestě domů našel sedadlo s topením
No nic všem díky za perfektní sraz.
Edit: Jéé já su taky zelenej
No nic všem díky za perfektní sraz.
Edit: Jéé já su taky zelenej
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Taky jsem zjistil, že smrdim kouřem. Jenže ne tak strašně moc, ale i tak to není nepříjemný.
No, ani nemusím vykládat, jaká je pro mě pocta, že patřím mezi málo z vyvolených, co dostalo zelenou barvu.
A až se nasnídám (nechtělo se mi vstávat), udělám asi bilion věcí, co měly být hotový včera, tak se vrhnu na fotky.
No, ani nemusím vykládat, jaká je pro mě pocta, že patřím mezi málo z vyvolených, co dostalo zelenou barvu.
A až se nasnídám (nechtělo se mi vstávat), udělám asi bilion věcí, co měly být hotový včera, tak se vrhnu na fotky.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Já mám dneska a zítra a pozítří o zábavu postaráno, dělám zkoušky v autoškole.
clif- Znamení :
Pohlaví :
clif: tak hodně štěstí. Btw. to je děláš tři dny? Nebo se budeš tři sny učit?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Chtěl bych se taky učit ve snu, to jo…
Sorry, tohle jsem sice mohl nechat být, ale nechtěl jsem.
Sorry, tohle jsem sice mohl nechat být, ale nechtěl jsem.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
To musí být fajn, učit se ve snu A ne nebudu dělat zkoušky 3 dny, budu se jen učit.
clif- Znamení :
Pohlaví :
lol... už ta překlepománie přišla i na mě. Ale jo, učit se ve snu by nebylo od věci.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jé, my jsme zelení! Prvně jsem se faaakt lekla! WOW! Musím coby díky co nejvíc zespamovat příspěvek!
MOOOOC se omlouvám, že jsem nakonec nedorazila! Mrzí mě to víc než vás. :/ Achjo, přišla jsem o clifův narozeninový lembaaas!!
NoMouse: Jak víš, že jsi třetí? To jako admini vydali i oficiální seznam?
Jj, první Irwain, pak clif, teď i NoMouse. Teď abych si začala dávat bacha na typos i já.
Koli: Hej, to je fakt skvělé a obrovská čest!! Budeme takoví věční zelenáči, hihi! n__n Ha, máme nějaká spešl privilegia aspoň? Tipuji, že maximálně něco jako nosit ó velkým adminům čaj a toasty, že?
Takžeee.....kdo tady udělá zestručněný obsah večera, abych věděla, o co všechno jsem s lítostí přišla?
a moje BTW opět přichází: Koli, jupí, ta pravidla už tady byla docela potřeba! Zvlášť po tom velkém třesku zdvojených topiců a vtipných dotazů. (byla jsem mírná) Good job!
BTW2: Koli, víš, že máš zelenomodro v přátelích? Tak buď se tak vyplatí být Tvůj kámoš, anebo máš barevnou závislost.
MOOOOC se omlouvám, že jsem nakonec nedorazila! Mrzí mě to víc než vás. :/ Achjo, přišla jsem o clifův narozeninový lembaaas!!
NoMouse: Jak víš, že jsi třetí? To jako admini vydali i oficiální seznam?
Jj, první Irwain, pak clif, teď i NoMouse. Teď abych si začala dávat bacha na typos i já.
Koli: Hej, to je fakt skvělé a obrovská čest!! Budeme takoví věční zelenáči, hihi! n__n Ha, máme nějaká spešl privilegia aspoň? Tipuji, že maximálně něco jako nosit ó velkým adminům čaj a toasty, že?
Takžeee.....kdo tady udělá zestručněný obsah večera, abych věděla, o co všechno jsem s lítostí přišla?
a moje BTW opět přichází: Koli, jupí, ta pravidla už tady byla docela potřeba! Zvlášť po tom velkém třesku zdvojených topiců a vtipných dotazů. (byla jsem mírná) Good job!
BTW2: Koli, víš, že máš zelenomodro v přátelích? Tak buď se tak vyplatí být Tvůj kámoš, anebo máš barevnou závislost.
Lidi super akce, rád jsem Vás poznal
Phobia- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Reputace : 0
Datum registrace : 01. 10. 11
Věk : 33
Místo : Brno-Kohoutovice
bodomkes: nic nějak zásadního se nedělo, Irwain mlel a mlel jako vždycky, bavili jsme se o všem možným, vyměňovali data, hráli HTML 5 pexeso, a snažili se poslouchat GoT intro. V jednu jsme odešli k číňanům jedli a sledovali seriály, kolem 5 jsem odcházel, dál nevim.
clif- Znamení :
Pohlaví :
bodomkes: jediné privilegium, které jste získali, je zelená barvička . A TADY je seznam deseti nejaktivnějších lidí, kteří se stali členy té skupiny .
A je škoda, že jsi tam nepřišla . Každopádně děkuji za zprávu a snad aspoň dorazíš na nějaký minisraz .
K akci:
Začalo to kolem tři čtvrtě na čtyři, kdy jsme se postupně začali scházet před Mandragorou, která byla ještě zavřená. Mario (majitel) přijel až kolem čtvrt na pět, protože nestíhal. Tak jsme se tedy nahrnuli do putyky a zabrali ta nejlepší místa .
Postupně přicházeli další a další fanoušci, to už koloval lembas, extra pálivé tousty a normální tousty . Řešily se šaliny (ale jen jedna brožurka o nich), bakelitova veliká titulková zrada a také to, že výroba včerejších titulků byla opravdu na palici .
No, taky se hodně řešil Doctor Who, Simpsni, IT Crowd, Trpaslík, SG, SW i ST, Dat/Data atd.
Samozřejmě docházelo ke kopírování a sdílení různých seriálů atd., jelikož si téměř každý druhý člověk přinesl exterák .
Bohužel jsme byli zase tak trošku rozdělení u stolů na "nováčky" a "jádro fóra", to se ale časem zlepšilo a nakonec se to tak nějak celé prostřídalo.
Kolem půlnoci už začali lidi odcházet, až nás tam zůstalo tak osm nebo kolik. Kolem jedné už zavírali, takže jsme se přesunuli do bistra na hlavasu. Tam jsme si objednali čičiburgry a koukali se na Doctora Who.
Někdy po páté hodině jsme se kvůli veliké zimě a touze po kofeinu, znovu přesunuli - tentokrát do nonstopu Lamplota. Dali jsme si kafčo/kofču, a protože šla chytit wifi z KFC, tak jsme si pouštěli videa na videačesky.cz.
V osm zavírali, tak už jsme se my, největší fanoušci (blázni? ) - Ďasík, Marty a já, přesunuli na Zvonařku (Ďasíkovi tam přijel bus). A pak už jsme šli každý svou cestou rovnou domů.
Akce byla velmi podařená, hlavně jsme si všichni pořádně pokecali, což je super, i když možná příliš krátké . Chtělo by to jednou udělat nějaký "víkendový sraz pro jádro fóra" a ne jen někam do hospody na pivko . Hezky maraton něčeho, kecání, kecání a kecání a hlavně v teple, s jídlem, normálním pitím, bez cigaretového kouře a s možností si jít prostě zdřímnout...
A je škoda, že jsi tam nepřišla . Každopádně děkuji za zprávu a snad aspoň dorazíš na nějaký minisraz .
K akci:
Začalo to kolem tři čtvrtě na čtyři, kdy jsme se postupně začali scházet před Mandragorou, která byla ještě zavřená. Mario (majitel) přijel až kolem čtvrt na pět, protože nestíhal. Tak jsme se tedy nahrnuli do putyky a zabrali ta nejlepší místa .
Postupně přicházeli další a další fanoušci, to už koloval lembas, extra pálivé tousty a normální tousty . Řešily se šaliny (ale jen jedna brožurka o nich), bakelitova veliká titulková zrada a také to, že výroba včerejších titulků byla opravdu na palici .
No, taky se hodně řešil Doctor Who, Simpsni, IT Crowd, Trpaslík, SG, SW i ST, Dat/Data atd.
Samozřejmě docházelo ke kopírování a sdílení různých seriálů atd., jelikož si téměř každý druhý člověk přinesl exterák .
Bohužel jsme byli zase tak trošku rozdělení u stolů na "nováčky" a "jádro fóra", to se ale časem zlepšilo a nakonec se to tak nějak celé prostřídalo.
Kolem půlnoci už začali lidi odcházet, až nás tam zůstalo tak osm nebo kolik. Kolem jedné už zavírali, takže jsme se přesunuli do bistra na hlavasu. Tam jsme si objednali čičiburgry a koukali se na Doctora Who.
Někdy po páté hodině jsme se kvůli veliké zimě a touze po kofeinu, znovu přesunuli - tentokrát do nonstopu Lamplota. Dali jsme si kafčo/kofču, a protože šla chytit wifi z KFC, tak jsme si pouštěli videa na videačesky.cz.
V osm zavírali, tak už jsme se my, největší fanoušci (blázni? ) - Ďasík, Marty a já, přesunuli na Zvonařku (Ďasíkovi tam přijel bus). A pak už jsme šli každý svou cestou rovnou domů.
Akce byla velmi podařená, hlavně jsme si všichni pořádně pokecali, což je super, i když možná příliš krátké . Chtělo by to jednou udělat nějaký "víkendový sraz pro jádro fóra" a ne jen někam do hospody na pivko . Hezky maraton něčeho, kecání, kecání a kecání a hlavně v teple, s jídlem, normálním pitím, bez cigaretového kouře a s možností si jít prostě zdřímnout...
Nemáme práva.A TADY je seznam deseti nejaktivnějších lidí, kteří se stali členy té skupiny
clif- Znamení :
Pohlaví :
Nemáš právo se podívat na seznam uživatelů a seřadit je podle počtu příspěvků?
Ne
Edit: jde se jen podívat na členy štamgasts
Edit: jde se jen podívat na členy štamgasts
clif- Znamení :
Pohlaví :
Koli: Nemám. Já už jsem ten seznam uživatelů hledal kolikrát a nemohl ho najít. Teď už vím proč - můžou ho vidět jen admini...
Edit: bodomkes: viz clif: přesně tak jsem zjistil kolikátý jsem
Edit: bodomkes: viz clif: přesně tak jsem zjistil kolikátý jsem
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak to je divné . No, prostě když seřadíte prvních deset lidí podle příspěvků, tak je tam tohle:
1 Kolikokoli - 2223
2 Ďasík - 1737
3 NoMouse - 1496
4 Irwain Nornossa - 1326
5 R&omize - 971
6 minnie - 897
7 bodomkes - 669
8 clif - 475
9 MartyCZ - 466
10 baal666 - 327
+ tam byl ještě přidán Dejv92 a bakeLit
Edit by Ďasík: A taky jsem přidal Strixe. Myslím, že si to jako bývalý překladatel TBBT zaslouží.
1 Kolikokoli - 2223
2 Ďasík - 1737
3 NoMouse - 1496
4 Irwain Nornossa - 1326
5 R&omize - 971
6 minnie - 897
7 bodomkes - 669
8 clif - 475
9 MartyCZ - 466
10 baal666 - 327
+ tam byl ještě přidán Dejv92 a bakeLit
Edit by Ďasík: A taky jsem přidal Strixe. Myslím, že si to jako bývalý překladatel TBBT zaslouží.
další meta - bodomkes
clif- Znamení :
Pohlaví :
Proč chcou pořád všichni předběhnout bodomkes? Nejdřív Irwain, teď ty...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Fotky
Tak tady jsou fotky ze včerejška... :-)
http://www.uloz.to/10650357/20111015-rar
Heslo je číslo "pí" na osm desetinných míst...
Bylo to s váma super, tak zas příště... :-)
http://www.uloz.to/10650357/20111015-rar
Heslo je číslo "pí" na osm desetinných míst...
Bylo to s váma super, tak zas příště... :-)
Teda, na té jedné fotce se tvářím naprosto příšerně...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Stahuju, ani to nechcu vidět, jsu děsně nefotogenickej.
edit: mé obavy se uskutečnily, fotky pěkný, ostrý, ale ty moje "xichty".
edit: mé obavy se uskutečnily, fotky pěkný, ostrý, ale ty moje "xichty".
Naposledy upravil clif dne Sun 16 Oct 2011, 18:45, celkově upraveno 1 krát
clif- Znamení :
Pohlaví :
Dobrá připomínka, v tom hesle je desetinná čárka a ne tečka. Kdyby někdo deset minut hledal problém jako já.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Reputace : 0
Datum registrace : 11. 08. 11
Místo : Stoke-on-Trent
Zikato: já jsem chvíli váhal, ale pak jsem si řekl nejsme v Americe a napsal jsem čárku...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tak, konečně sem se dostal ze závodů dom, téměř mrtvej.
Je to opravdu čest být zelenáč, natož když nejsu mezi prvníma deseti.
Škoda že sem nemohl zůstat dýl, příště to snad vyjde.
btw: Kolikokoli: takže by sis to představovala v nějaké hale nebo chatě nebo jak? o jednom místě vím ale je to kousek od brna (30kč)
Je to opravdu čest být zelenáč, natož když nejsu mezi prvníma deseti.
Škoda že sem nemohl zůstat dýl, příště to snad vyjde.
btw: Kolikokoli: takže by sis to představovala v nějaké hale nebo chatě nebo jak? o jednom místě vím ale je to kousek od brna (30kč)
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Pro heslo jsem zvolil to pí co je v nadpisu, tak jsem doufal že to nikomu nebude dělat problém... :-)
Vy tady nadáváte na vaše ksichty a to jsem ty nepovedený fotky s nejhoršími výrazy pro jistotu vynechal... :-D
Vy tady nadáváte na vaše ksichty a to jsem ty nepovedený fotky s nejhoršími výrazy pro jistotu vynechal... :-D
Naposledy upravil Jandak dne Sun 16 Oct 2011, 19:30, celkově upraveno 1 krát
Strana 15 z 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
» 3. sraz fanoušků TBBT
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně