3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
+18
Jandak
furyan
Trifi
Kitelon
minnie
Phobia
Marfiik
MartyCZ
Kyong
rampage
Ďasík
Zikato
bodomkes
Dejv92
NoMouse
Kolikokoli
Irwain Nornossa
clif
22 posters
Strana 11 z 17
Strana 11 z 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Kolikátého a kde chcete sraz? (všechno jsou soboty) - označte data a hospody kdy a kde se vám to hodí
Re: 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
Rozebírat vyšší dimenze jsem ani neměl v plánu.
Ale náhodou, jsou zajímavý.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Irwain Nornossa napsal:Rozebírat vyšší dimenze jsem ani neměl v plánu.
Jsou, ale nerozumim jim.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Zajímavý jsou, dokud se je snažím představit, přestanou být zajímavý, jakmile se do toho vloží matematika.Irwain Nornossa napsal:Rozebírat vyšší dimenze jsem ani neměl v plánu.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
clif: Ale tak můžeš chtít jim rozumět, ne? Já třeba vím, jak nakreslit na plochu průnik 2 ploch ve 4D prostoru.
NoMouse: Matiku na to používat nemusím.
NoMouse: Matiku na to používat nemusím.
Pohlaví :
Mě baví si spíš představovat nekonečnost vesmíru. (zábava na celej život)
clif- Znamení :
Pohlaví :
Líbí se mi ta antikuřácká agitačka Nemůžu si pomoct ale nesnáším kuřáky, hlavně proto jak šíleně pokřivené růžové brýle nosí a jaké až fantasy dokážou vymyslet jen aby se obhájili a ještě udělali děsné trapáky z těch, co tomu nepropadli... Ne, díky - až se budu chtít pomalým a zhoubným stylem zabít, raději začnu žvýkat pocukrovaný molitan, bude to větší zábava...
A pokud by chtěl někdo na srazu naši "čistou zónu" zazpíváme mu Soft Kitty a myslím že rád změní lokaci
A pokud by chtěl někdo na srazu naši "čistou zónu" zazpíváme mu Soft Kitty a myslím že rád změní lokaci
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 12
Bodů : 13
Reputace : 0
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 42
Místo : Mikulov
Clif: Tak vzhledem k nekonečnosti jo…
Trifi: Pocukrovaný molitan. Jasně že kuřáci si vymyslí spoustu keců, jen aby se obhájili a nemuseli čelit pravdě.
Trifi: Pocukrovaný molitan. Jasně že kuřáci si vymyslí spoustu keců, jen aby se obhájili a nemuseli čelit pravdě.
Pohlaví :
clif napsal:Mě baví si spíš představovat nekonečnost vesmíru. (zábava na celej život)
Tohle mi úplně připomnělo jak jsem se na základce coby nadšená sedmačka pustila s učitelkou do horlivé debaty na téma (ne)konečnosti vesmíru. Ona tvrdila, že vesmír je fakticky nekonečný v důsledku jeho rozpínání a bla bla bla... No a já jsem ve stylu "wtf?" oponovala, že prostě nic nemůže být nekonečné a že jsme zatím jenom málo vyspělí na to, abychom pronikli "dál za horizont"... Vždyť ještě před pár stovkami let si celé lidstvo myslelo že země je placka...
No abych to zkrátila... Prostě jsem ji tak na..ala, že to nakonec vyústilo až k poznámce a studené válce mezi mnou a tou matikářkou
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
Berete to moc z jednoho pohledu. Kuřáci kouří, protože to uvolňuje stres. Cigareta je jako dudlík u batolete nebo lízátko u předškolního dítěte. Není to věc dobrá, má spoustu negativních vlastností, ale FUNGUJE. A to je důležité. Kuřák nebere argumenty rizika zničených plic nebo rakoviny, protože ve stresu je NYNÍ. Teď potřebuje uklidnit a ne se starat, co bude za x desítek let. Kouření nepodporuji, vadí mi, ale kuřáci nemají růžové brýle. Kouření, jako nástroj v boji proti stresu prostě funguje. A dokud to tak bude, tak budou kouřit dál. A argumenty typu: "přestaň kouřit a budeš se cítit líp" jsou pro ně nesmysly, protože oni se cítí lépe i s cigárem.
Nesouhlasím s kuřáky a kouřením, ale tenhle bojkot se mi taky nelíbí. Ano, měli by mít omezené prostory, kde kouřit, aby neohrožovali ostatní, ale střílet je nebo vyhazovat z hospody, která prostě JE kuřácká, je naprostý nesmysl.
Nesouhlasím s kuřáky a kouřením, ale tenhle bojkot se mi taky nelíbí. Ano, měli by mít omezené prostory, kde kouřit, aby neohrožovali ostatní, ale střílet je nebo vyhazovat z hospody, která prostě JE kuřácká, je naprostý nesmysl.
Kolikokoli napsal:Berete to moc z jednoho pohledu. Kuřáci kouří, protože to uvolňuje stres. Cigareta je jako dudlík u batolete nebo lízátko u předškolního dítěte. Není to věc dobrá, má spoustu negativních vlastností, ale FUNGUJE. A to je důležité. Kuřák nebere argumenty rizika zničených plic nebo rakoviny, protože ve stresu je NYNÍ. Teď potřebuje uklidnit a ne se starat, co bude za x desítek let. Kouření nepodporuji, vadí mi, ale kuřáci nemají růžové brýle. Kouření, jako nástroj v boji proti stresu prostě funguje. A dokud to tak bude, tak budou kouřit dál. A argumenty typu: "přestaň kouřit a budeš se cítit líp" jsou pro ně nesmysly, protože oni se cítí lépe i s cigárem.
Koli nechci prudit, promiň, ale s tímhle prostě zásadně nesouhlasím. Ano, nepopírám antistresový účinek cigaret, ale nemyslím si že by to bylo to hlavní a zásadní proč by lidé kouřili... A to ani v případě, že si během dosavadního života vybudovali potřebu antistresového pomocníka - cigareta je, co se dopadů na organismus týče, přece jen něco diametrálně jiného než zmiňovaný dudlík nebo lízátko. K tomu by se člověk prostě podle mě neuchýlil z nutnosti potlačit stres.
Četla jsem na toto téma hodně výzkumů a z nich jednoznačně vychází, že největším spouštěčem kouření je pocit že je to "in" a lépe se díky tomu začlení (a tenhle obraz ve společnosti se sice už začal otáčet, ale až příliš pozdě takže to ještě potrvá...) a také fakt, že lidé NEMĚLI CO DĚLAT S RUKAMA
Takže abych to zase zkrátila... Myslím, že drtivé procento kuřáků by na začátku rádo sáhlo raději po žvýkačce než vdechování jedů, začali z jiného důvodu...
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
Kolikokoli: Jasně, že bereme. Z pohledu těch, kterým ten kouř vadí víc, než hodně a za mě z pohledu těch, co jsou na něj alergičtí, už jen prot, že mají rádi svoje tělo.
Oni si ZVOLILI kouřit. Nikdo je nenutil, dělají to dobrovolně. Uvolňuje to stres? Bullshit! Můžou si ho uvolňovat jinak, aniž by neznečišťovali vzduch. Funguje? Super, spousta jiných věcí taky funguje. Třeba se nestresovat vůbec. Hrozilo mi, že skončím na škole, ale já jsem byl v klidu. Nevím, jak jsem to udělal, ale fungovalo to. Žádn stres, a hádej co. Bez cigarety. Ne, tohle jsou výmluvy a obhajoby slabosti, to nejsou relevantní argumenty.
Super, kuřák je ve stresu, a kvůli tomu znečišťuje vzduch? WTF? Tak já budu mít blbou náladu, a vypustím jadernou střelu na nějakou Arabskou zemi. Stejná logika. Jaderný výbuch mi udělá radost, všechny ty džihádovce stejně nemám rád, tak co…
Tím, jak se nikdo nestará, co bude v budoucnu, může ta budoucnost být opravdu špatná. To je fakt vyspělý přístup, tohle. Fakt se někdy divím, že lidstvo ještě funguje, musí v tom být něco jako bůh, nebo superinteligentní mimozemšťani, nebo jako v tom filmu The Adjustment Bureau. Hm, a co takhle do cigára narvat něco explozivního, nebo kyselinu? Zapálí si, a prásk, je po nich.
Cítí se s cigárem líp, protože si nebyli schopni najít jinou cestu. Není to snadné, cigareta je jednoduchý řešení, ale není perspektivní, otravuje.
Střílet je? Proč by ne, koneckonců, lidí je dost… Zlý argument? Spíš neempatický.
Trifi: Jo, nevěděli, co dělat s rukama a chtěli být IN. No, to je teda kombinace. Mohli vymyslet třeba nějaký způsob sebevraždy, nebo třeba i něco jinýho. Stejně, proč být za každou cenu IN? Je to k smíchu.
Oni si ZVOLILI kouřit. Nikdo je nenutil, dělají to dobrovolně. Uvolňuje to stres? Bullshit! Můžou si ho uvolňovat jinak, aniž by neznečišťovali vzduch. Funguje? Super, spousta jiných věcí taky funguje. Třeba se nestresovat vůbec. Hrozilo mi, že skončím na škole, ale já jsem byl v klidu. Nevím, jak jsem to udělal, ale fungovalo to. Žádn stres, a hádej co. Bez cigarety. Ne, tohle jsou výmluvy a obhajoby slabosti, to nejsou relevantní argumenty.
Super, kuřák je ve stresu, a kvůli tomu znečišťuje vzduch? WTF? Tak já budu mít blbou náladu, a vypustím jadernou střelu na nějakou Arabskou zemi. Stejná logika. Jaderný výbuch mi udělá radost, všechny ty džihádovce stejně nemám rád, tak co…
Tím, jak se nikdo nestará, co bude v budoucnu, může ta budoucnost být opravdu špatná. To je fakt vyspělý přístup, tohle. Fakt se někdy divím, že lidstvo ještě funguje, musí v tom být něco jako bůh, nebo superinteligentní mimozemšťani, nebo jako v tom filmu The Adjustment Bureau. Hm, a co takhle do cigára narvat něco explozivního, nebo kyselinu? Zapálí si, a prásk, je po nich.
Cítí se s cigárem líp, protože si nebyli schopni najít jinou cestu. Není to snadné, cigareta je jednoduchý řešení, ale není perspektivní, otravuje.
Střílet je? Proč by ne, koneckonců, lidí je dost… Zlý argument? Spíš neempatický.
Trifi: Jo, nevěděli, co dělat s rukama a chtěli být IN. No, to je teda kombinace. Mohli vymyslet třeba nějaký způsob sebevraždy, nebo třeba i něco jinýho. Stejně, proč být za každou cenu IN? Je to k smíchu.
Pohlaví :
Právě naopak. Algebra vektorových prostorů o n dimenzích je celkem v klidu... Ale začni si něco představovat a jsi v háji.NoMouse napsal:Zajímavý jsou, dokud se je snažím představit, přestanou být zajímavý, jakmile se do toho vloží matematika.Irwain Nornossa napsal:Rozebírat vyšší dimenze jsem ani neměl v plánu.
Jo a prosím, přestaňte už s tou protikuřáckou agitačkou, už mi to celkem začíná lézt na nervy... Jsem nekuřák, takže v tom ten problém není, jen čeho je moc, toho je příliš. A navíc mi kuřáci ani moc nevadí...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jako hodně silný kuřák se taky musím ozvat. Nezačínal jsem abych byl IN, protože to slovo tenkrát nikdo neznal, ale z blbosti. Někdo mi nabídnul cigaretu, chtěl jsem to zkusit a zůstal u toho. Přestávám a začínám tak dvakrát ročně, protože mám silně vyvinutou slabou vůli. To není výmluva, ale fakt a s**e mě to taky, proto se aspoň snažím neprudit s tím kde to někomu vadí. Tož tak
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Ďasík: Aneb…papír snese všechno, ale představivost ne. I co se týče matematiky.
rampage: To Tě můj příspěvek asi moc nepotěšil, že jo? OK, zkusil jsi, a zůstal jsi u toho. Nicméně, tohle byla Tvoje vůle. Stejně jako je pokaždé Tvoje vůle s tím začít. Vidíš, obdivuhodné, že dokážeš přestat. Tak jednou přestaň doopravdy. Udělal jsi nejdůležitější krok, zjistil jsi, že to jde. Tak to udrž.
rampage: To Tě můj příspěvek asi moc nepotěšil, že jo? OK, zkusil jsi, a zůstal jsi u toho. Nicméně, tohle byla Tvoje vůle. Stejně jako je pokaždé Tvoje vůle s tím začít. Vidíš, obdivuhodné, že dokážeš přestat. Tak jednou přestaň doopravdy. Udělal jsi nejdůležitější krok, zjistil jsi, že to jde. Tak to udrž.
Pohlaví :
To ale nic nevypovídá o zajímavosti. Malá násobilka je taky v klidu a je zajímavá? Není.Ďasík napsal:Právě naopak. Algebra vektorových prostorů o n dimenzích je celkem v klidu... Ale začni si něco představovat a jsi v háji.NoMouse napsal:Zajímavý jsou, dokud se je snažím představit, přestanou být zajímavý, jakmile se do toho vloží matematika.Irwain Nornossa napsal:Rozebírat vyšší dimenze jsem ani neměl v plánu.
Mně protikuřácká agitačka nevadí, aspoň si třeba kuřáci konečně přečtou, kolik lidí je na ně nasraných...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Hlavně, aby si to přečetlo pořádně hodně kuřáků, tak by to chtělo vyvěsit hodně veřejně, aby to viděli všichni.
Pohlaví :
Irwain: potěšila nepotěšila, ale chápu to. Spíš nechápu když vidím nekuřáka obědvat v restauraci a kuřák mu to doslova valí do obličeje, to je na ránu ať kouříš nebo ne.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Já byl naštěstí jeden z těch, co si řekl, nebudu kouřit. Rvali mi to, podstrkovali mi to, ale já neviděl jedinej důvod kouřit.
Jediný k čemu se přiznám (minisrazisti vědí), že si čas od času zajdu na vodárku, někdy častěji (na FF i celou noc ), nekdy míň často (od koce prázdin jsem vodárku neviděl).
Možná je to další z debilních výmluv, jako antistres apod. , ale je to prostě chuťově mnohem lepší, než cigarety.
PS: Nevíte jak je to ted se zákazem kouření na zastávkách MHD?
Jediný k čemu se přiznám (minisrazisti vědí), že si čas od času zajdu na vodárku, někdy častěji (na FF i celou noc ), nekdy míň často (od koce prázdin jsem vodárku neviděl).
Možná je to další z debilních výmluv, jako antistres apod. , ale je to prostě chuťově mnohem lepší, než cigarety.
PS: Nevíte jak je to ted se zákazem kouření na zastávkách MHD?
clif- Znamení :
Pohlaví :
rampage: Tak nejen při obědě, kdyby mi to někdo foukal do xichtu, tak bych se pokusil mu nehezky ublížit.
clif: Vidíš, já si řekl to samý. Ale nikdo se nepokoušel mě přesvědčit.
Na zastávkách nevím, doufám, že se nesmí, ale nikoho jsem neviděl.
clif: Vidíš, já si řekl to samý. Ale nikdo se nepokoušel mě přesvědčit.
Pohlaví :
Irwain Nornossa napsal:
Dřív byl vedle každýho jízdního řádu piktogram se zákazem kouření, ale ted tam není a furt mi někdo hulí do xichtu, dřív sem je posílal do háje, ale ted nevim jestli můžu.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Myslím, že přímo na zastávce se nesmí, ale platí to jen v "obdélníku", kdybys protáhl ty žluté čáry, které vyznačují, kde stojí autobus. Pokud někdo stojí u cedule s jízdním řádem a nestojí v tom "žlutém obdélníku", tak může.
btw: husté, ono je správně "obdélník" a ne "obdelník", protože ten je červeně podtržen .
btw: husté, ono je správně "obdélník" a ne "obdelník", protože ten je červeně podtržen .
Tak jsem si konečně vyrobil visačku na sraz
clif- Znamení :
Pohlaví :
Ke kouření na zastávkách - jednu chvíli bylo zakázáno úplně, ale nedávno to bohužel zase povolili - nesmí se kouřit pouze v přístřešku, pokud se tam nachází. A štve mě to. Proč bych měl himlhergot čuhat něčí smrad když čekám na šalinu? Že si mám poodstoupit dál? Proč já? Poodstoupit by si měl ten, kdo kouří, pokud má aspoň kapku slušnosti, ideálně nekouřit v blízkosti zastávky vůbec, protože se ten kouř doslova "táhne jak smrad" .
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Je to hnus velebnosti.
Naposledy upravil clif dne Thu 13 Oct 2011, 22:24, celkově upraveno 1 krát
clif- Znamení :
Pohlaví :
Hehe, líbí se mi, jaks zachoval i tu chybnou diakritiku.clif napsal:Tak jsem si konečně vyrobil visačku na sraz
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Strana 11 z 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT