3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
+18
Jandak
furyan
Trifi
Kitelon
minnie
Phobia
Marfiik
MartyCZ
Kyong
rampage
Ďasík
Zikato
bodomkes
Dejv92
NoMouse
Kolikokoli
Irwain Nornossa
clif
22 posters
Strana 10 z 17
Strana 10 z 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Kolikátého a kde chcete sraz? (všechno jsou soboty) - označte data a hospody kdy a kde se vám to hodí
Re: 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
Jak to myslíš, něco co je technologie a vypadá jako kouzlo?
PS: ještě mám dělo, ale mam na něm připevněnou směrovou anténu od wifi.
PS: ještě mám dělo, ale mam na něm připevněnou směrovou anténu od wifi.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Tak třeba vezmi si zbraň, jak jsem popsal. Prostřelím několik budov najednou. Tanky to může krájet jako máslo nažhavený nůž. A to je to nejmenší. Co takhle taková prizma? Z oběžné dráhy by se s tím dala doslova rozkrojit planeta, kdyby ses doopravdy snažil, dal tam pořádný výkon a nějakou (asi dlouhou, ale i tak) dobu počkal. Ale když jsme u toho kouzlení, tak co takhle kdybych měl někde, je jedno kde, umístěnou nějakou zbraň, co střílí do teleportu. A já ovládal, kde je druhý konec. Takže bych třeba z prstů udělal pistoli, namířil na někoho, a 2. konec teleportu bych umístil kousek za prst, pak by to vypadalo, jako že doopravdy střílím z prstu. A nebo se prostě na někoho kouknu, zároveň ho označím, což nepůjde vidět, a vzápětí člověk zmizí. Každý mm3 se objeví na jiném místě planety. Kouzla? Ne, jen vyspělá technologie, ale usvědčte mě pak někdo z vraždy, když člověk prostě najednou zmizí.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Kolikokoli napsal:Jenže my nebudeme mít pro sebe celou hospodu. A nemůžu cizím lidem, kteří tam přijdou (ne na sraz, ale vedle), zakázat kouření. Takže se mimo kóji prostě kouřit bude, ať už se nám to líbí nebo ne.
Taky mě v hospodách a všude kde se kouří děsně řežou oči takže i pokud budou kouřit cizí tak za nima pudu a pohrozím jim takto
Phobia- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Reputace : 0
Datum registrace : 01. 10. 11
Věk : 33
Místo : Brno-Kohoutovice
Jaaaj, kdybych tušila co způsobí moje písmo za paseku... Tak ho stejně použiju... Já vůbec netušila že zrovna CSans se těší takové obecné nelibosti Já ho mám ráda (asi proto, že se důsledně vyhýbám všem blogům s květinkovým designem a nadpisy o velikosti dvou palců ) asi proto že nepůsobí tak "strojově" ale OK, dost už o tomhle fontu
Jinak na ten sraz se mnou teda určitě pocestuje můj netbook a když jsem z toho Mikulova...tak bych mohla vzít místo flashky nějakou dobrou flašku...
Jinak na ten sraz se mnou teda určitě pocestuje můj netbook a když jsem z toho Mikulova...tak bych mohla vzít místo flashky nějakou dobrou flašku...
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 12
Bodů : 13
Reputace : 0
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 42
Místo : Mikulov
Irwain: To zní zajímavě, začínáš mi připomínat jistou parazitickou rasu.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Oni nebyli takhle vyspělí. Vlastně jejich technologie sestávala z toho, že měli lodě a energetický zbraně. Proti tomu, co tu popisuju, by neměli absolutně žádnou šanci, proto by ani nemělo smysl s nimi bojovat, stejně tak jako s lidma.
Pohlaví :
Oni byli prostě jenom dobří zloději.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Rozesílala jsem upomínkové zprávy na sraz. Pokud někomu nepřišla, tak se omlouvám, bude to jistě chyba mezi klávesnicí a židlí. Proto připomínám ještě tady:
Ahoj,
předem chci poděkovat, že jste se všichni poctivě ozvali a nahlásili jste se na sraz, hodně nám to pomohlo k rezervaci. Někteří si budou brát doprovod, což je jen dobře, protože čím víc lidí, tím větší šance, že najdeme někoho/skupinku lidí, se kterými máme stejné zájmy (nejen TBBT). Určitě se nemusí nikdo bát, že nezapadne, nebo že si nebude mít s nikým co říct a prosedí celou dobu v koutě. To se určitě nestane (zkušenosti z minulého setkání ).
Pro lepší přehlednost "kdo je kdo" a pro omezení situací typu, že vám někdo řekne jméno a vy si ho za chvilku nebudete pamatovat, tak dostanete kartičku, na kterou se podepíšete a přiděláte si to na viditelné místo (může to být i přezdívka ).
Pokud se budete chtít na cokoli zeptat, tak mi napište a já se pokusím co nejdříve odpovědět.
Budu se tedy těšit v sobotu ve čtyři hodiny v Mandragoře a doufám, že tam teprve naše "známost" začíná a někteří začnou třeba navštěvovat a přispívat do TBBT fóra, kde se nemusíte bát šikany ani nadávek
Tak zatím ahoj .
Kristýna alias Kolikokoli
PS: Nezletilým - v Mandragoře kontrolují občanky, takže budete muset vydržet na nealkoholických nápojích, ale nebojte, nebude se tam tolik chlastat (minule se taky nikdo neopil).
PPS: V Mandragoře zavírají o půlnoci, pokud nás tam však zůstane větší počet (víc jak 10), tak nechají otevřeno déle .
PPPS: Celá hospoda je kuřácká, ale máme domluveno, že v tom našem výklenku se kouřit NEBUDE. Proto zpráva pro kuřáky - budete holt muset jít za roh nebo ven .
Ještě ke všemu… Jenže moje technologie se neopírá o krádeže. Vše poctivě vymyšleno paralelním lidstvem. A nepoužívá se na hraní si na bohy, což by s její vyspělostí šlo doopravdy kvalitně.clif napsal:Oni byli prostě jenom dobří zloději.
Pohlaví :
Je ti jasný, že chceme jenom vyhodit kuřáky V podstatě by stačilo nasytit Mandragoru kyslíkem.Irwain Nornossa napsal:Ještě ke všemu… Jenže moje technologie se neopírá o krádeže. Vše poctivě vymyšleno paralelním lidstvem. A nepoužívá se na hraní si na bohy, což by s její vyspělostí šlo doopravdy kvalitně.clif napsal:Oni byli prostě jenom dobří zloději.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Nebo okolo ich vytvořit silový pole, aby ty zplodiny museli dýchat sami, a ne my. A takhle nechat všechny kuřáky na světě, dokud by nepřestali kouřit nebo nezemřeli na otravu tím smradem.
Pohlaví :
Irwain: mě zase nedávno napadla reálnější varianta - kouření ve všech veřejných prostorech by se zakázalo a postavily by se místo telefonních budek budky pro kuřáky (ty by se mohly i příznačně jmenovat smrtibudky, jako ty sebevražedné ve Futuramě... ), kde by si mohli kuřáci kouřit a dýchat ten svůj smrad jak dlouho chtějí...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Spíš bich udělal něco ve formě osobní zorbové koule, tím pádem by si mohli kouřit, kdy chcou a kde chcou (teda pokud zvládnou projít futrama).
clif- Znamení :
Pohlaví :
clif napsal:Spíš bich udělal něco ve formě osobní zorbové koule, tím pádem by si mohli kouřit, kdy chcou a kde chcou (teda pokud zvládnou projít futrama).
jejda, za to určitě může klávesnice
clif- Znamení :
Pohlaví :
Mrcha jedna . Ale jo, zrovna nedávno, jsem taky napsala podobnou botu, takže tak .
Super hromadná zpráva, Koli. Hlavně se mi líbilo to výrazné NEBUDE v informacích pro kuřáky
A teď ta (potenciální) horší zpráva: uvidíme, jak budu stíhat...rozhodně přijdu, ale teď se objevila možnost, že přijdu až třeba v 7, nedejbože. Snad to je jen planý poplach :/ ale asi pojedu brigádničit na chatu v Jeseníkách, tak nevím, jak rychle to tam stihneme "odbýt" a přijet.
Koli+clif: Typos jsou největší zlo!!
A teď ta (potenciální) horší zpráva: uvidíme, jak budu stíhat...rozhodně přijdu, ale teď se objevila možnost, že přijdu až třeba v 7, nedejbože. Snad to je jen planý poplach :/ ale asi pojedu brigádničit na chatu v Jeseníkách, tak nevím, jak rychle to tam stihneme "odbýt" a přijet.
Koli+clif: Typos jsou největší zlo!!
Koli prosimtě v kolik že to vlastně začíná? nějak mi to vypadlo
clif- Znamení :
Pohlaví :
Tak si máš přečíst první příspěvek v tomto tématu nebo tu zprávu, co jsem ti poslala . Začíná to ve čtyři .
Ale tyhle budky by se hlavně nesměly větrat, ať ty zplodiny neunikají volně do atmosféry. Nasadit tam nějaký filtr, to je možné, nechat to sedimentovat.NoMouse napsal:Irwain: mě zase nedávno napadla reálnější varianta - kouření ve všech veřejných prostorech by se zakázalo a postavily by se místo telefonních budek budky pro kuřáky (ty by se mohly i příznačně jmenovat smrtibudky, jako ty sebevražedné ve Futuramě... ), kde by si mohli kuřáci kouřit a dýchat ten svůj smrad jak dlouho chtějí...
Pohlaví :
Udělat tam něco jako přechodovou komoru.
clif- Znamení :
Pohlaví :
clif: buď anebo to vždycky odsát předtím než kuřák vyleze ven, ale jakmile vejde dovnitř, tak to zase vypustit zpátky.
edit: ke srazu: já přijdu nejdřív tak v 5 a odcházet nejpozději o půlnoci...
edit: ke srazu: já přijdu nejdřív tak v 5 a odcházet nejpozději o půlnoci...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Takže v podstatě zjednodušená podoba přechodové komory.Buď anebo to vždycky odsát předtím než kuřák vyleze ven, ale jakmile vejde dovnitř, tak to zase vypustit zpátky.
Jinak na sraz dojdu ve 4 a odejdu, až mě začnete s..t (takže asi někdy ponadránem, až začne Irwain rozebírat pohledy na vyšší dimenze).
clif- Znamení :
Pohlaví :
jenom aby s tím nezačal hned...clif napsal:(takže asi někdy ponadránem, až začne Irwain rozebírat pohledy na vyšší dimenze).
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
To tam bude ještě hodně lidí, takže ho nebudu muset poslouchat, ale ponadránem už to bude horší V nejhoršim to vyřeší pivo
clif- Znamení :
Pohlaví :
Strana 10 z 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Similar topics
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT