3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
+18
Jandak
furyan
Trifi
Kitelon
minnie
Phobia
Marfiik
MartyCZ
Kyong
rampage
Ďasík
Zikato
bodomkes
Dejv92
NoMouse
Kolikokoli
Irwain Nornossa
clif
22 posters
Strana 8 z 17
Strana 8 z 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Kolikátého a kde chcete sraz? (všechno jsou soboty) - označte data a hospody kdy a kde se vám to hodí
Re: 3. sraz fanoušků TBBT (3,14159265. sraz)
Trifi napsal:
Zdravím vespolek,
ehm, chtěla bych se tak nenápadně pozeptat... jestli jste už spíš "uzavřená komunita" nebo má tenhle sraz smysl i pro "newcomera" který sice TBBT bytostně miluje ale jeho existence na tomhle fóru se datuje na hodiny...
No prostě bych moc ráda přijela a poznala stejně "postižené" lidi ale než a/dělat křoví nebo nedejbože za b/ vám to tam kazit... to bych vážně nerada...
Proto jsem si řekla že bude nejlepší se na rovinu zeptat
Ahoj, z toho si nic nedělej, jsem taky newcomer a na sraz chci taky přijít. Prostě rád poznám ty lidi tady, vyměním data a věřím, že toho litovat nebudu stejně jako jsem nelitoval srazu ze hry Diablo, před kterým jsem ty lidi taky neznal osobně...
Phobia- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Reputace : 0
Datum registrace : 01. 10. 11
Věk : 33
Místo : Brno-Kohoutovice
Trifi napsal:
Zdravím vespolek,
ehm, chtěla bych se tak nenápadně pozeptat... jestli jste už spíš "uzavřená komunita" nebo má tenhle sraz smysl i pro "newcomera" který sice TBBT bytostně miluje ale jeho existence na tomhle fóru se datuje na hodiny...
No prostě bych moc ráda přijela a poznala stejně "postižené" lidi ale než a/dělat křoví nebo nedejbože za b/ vám to tam kazit... to bych vážně nerada...
Když jsem byl na srazu poprvé, měl jsem na foru jeden příspěvek.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Tak se přidám v říkání toho, co tu už bylo řečeno, rozhodně přijď, jsi vítána, jako všichni nováčci.Trifi napsal:
Zdravím vespolek,
Osobně, když jsem šel na 2. sraz, sice jsem tu byl jen asi týden, nebo tak nějak, ale už jsem byl vyhlášený spammer.
Btw, na té ikonce jsi Ty s Avril?
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Tak sem to narychlo hodil ještě sem
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Koli: v "sem" je odkaz
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Koli!! Jakže? Já se hlásila uplně na počátku (asi na 8. stránce), že přijdu! Tak žádné výroky, že jsem se neozvala, prosím!
Mám dělat zase toasty, když už budeš zas dělat lembas? Achjo, ale do dalšího srazu si musím pořídit toastovač s Vaderem!!
Všichni noví přiďte, pokud nehodláte v hospodě kouřit. Koho Koli najde, toho pověsí za paty! xD Kuřte si klidně venku, protože minule to byla hrůza, jak jsem byla z Mandragory načuchlá; to fakt nechci opakovat. :[
Mám dělat zase toasty, když už budeš zas dělat lembas? Achjo, ale do dalšího srazu si musím pořídit toastovač s Vaderem!!
Všichni noví přiďte, pokud nehodláte v hospodě kouřit. Koho Koli najde, toho pověsí za paty! xD Kuřte si klidně venku, protože minule to byla hrůza, jak jsem byla z Mandragory načuchlá; to fakt nechci opakovat. :[
Jaj, bodomkes, ten tvůj příspěvek mi nějak unikl, tak promiň a už jsi na seznamu .
Kouřit se nebude, ještě ve středu pošlu všem přihlášeným zprávu a napíšu to do ní .
A jestli někdo kouřit bude, tak...
Kouřit se nebude, ještě ve středu pošlu všem přihlášeným zprávu a napíšu to do ní .
A jestli někdo kouřit bude, tak...
Omluva přijata. Fajn fajn, díky.
Hohoho, přesně tak!!!!!!! Ty máš na to i pravomoce, chochochohoho ...
Hohoho, přesně tak!!!!!!! Ty máš na to i pravomoce, chochochohoho ...
Ona na to má hlavně i toho Daleka
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Už se nám to blíží
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Ďasík, Kolikokoli: Díky za milé přivítání a ujištění že sraz bude i pro takového rookieho jako já Ale platí to naštěstí samozřejmě jen ohledně tohodle fóra, TBBT jsem začala sledovat když v USA běžel čtvrtý díl první řady a od té doby je to moje droga (jedna z více televizních...)
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 12
Bodů : 13
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 42
Místo : Mikulov
Phobia napsal:
Ahoj, z toho si nic nedělej, jsem taky newcomer a na sraz chci taky přijít. Prostě rád poznám ty lidi tady, vyměním data a věřím, že toho litovat nebudu stejně jako jsem nelitoval srazu ze hry Diablo, před kterým jsem ty lidi taky neznal osobně...
Super, aspoň tam v tom nebudu sama Sice nevím co přesně myslíš tou "výměnou dat" ale prostě si myslím že když je člověk něčeho tak velký fanda, má potřebu to dát nějak najevo a družit se Prostě pokecat v nadšeneckém stylu ve kterém to jde jen s dalšími fans...
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
"Výměnou dat" myslí to, že si tam skoro každý bude brát HDD a budou se měnit a kopčit seriály .
Trifi: a prosím, používej "normální" defaultní písmo.
Trifi: a prosím, používej "normální" defaultní písmo.
clif napsal:
Když jsem byl na srazu poprvé, měl jsem na foru jeden příspěvek.
Tak to je dobrý A bylo to tím, žes byl nováček, nebo jsi jednoduše nepřispíval? Každopádně, už budu lepší
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
Jaj, třeba se nám tu po srazu zrodí další spammer, jako Irwain .
Irwain Nornossa napsal:
Tak se přidám v říkání toho, co tu už bylo řečeno, rozhodně přijď, jsi vítána, jako všichni nováčci.
Osobně, když jsem šel na 2. sraz, sice jsem tu byl jen asi týden, nebo tak nějak, ale už jsem byl vyhlášený spammer.
Btw, na té ikonce jsi Ty s Avril?
A já jenom zopakuji: díky, díky
Heh, budeš se možná divit ale to moc dobře znám... Prostě jsi někde nový a máš tu neuhasitelnou touhu ke všemu se vyjádřit a na všechno zareagovat... viď?
Nj, tipls to přesně Jsem to já a má nejoblíbenější zahraniční zpěvačka
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
Kolikokoli napsal:Jaj, třeba se nám tu po srazu zrodí další spammer, jako Irwain .
Nene kdepak, neboj... Prostě jsem jenom cítila potřebu zareagovat na všechno co se týkalo mého dotazu, ale určitě jinak nebudu tohle fórum zbytečně zasypávat...
PS: Díky za objasnění těch dat Popřemýšlím že bych to využila/zneužila
PS2: Písmo znormalizováno, nevěděla jsem že to máte takhle sjednocené záměrně, omlouvám se...
Trifi- Znamení :
Pohlaví :
No, nějak sjednocené to není, ale je to trochu rušivé, když je to jinou barvou (tou se většinou odlišují různá oznámení a tak) + comic sans ( ). Takhle je to mnohem lepší .
Klidně taky přines nějaký HDD nebo "flešku" (). Asi vezmu noťas (teda, spíš asi netbook, ale možná i normální noťas, uvidíme ) ať to máme přes co "kopčit" .
Klidně taky přines nějaký HDD nebo "flešku" (). Asi vezmu noťas (teda, spíš asi netbook, ale možná i normální noťas, uvidíme ) ať to máme přes co "kopčit" .
Mně se naopak to Trifino písmo líbí. Dokud používá jen "decentní" barvu a font, tak to jde. Kdyby psala dvojnásobně velkým písmem, bylo by to na Daleka.Kolikokoli napsal:Trifi: a prosím, používej "normální" defaultní písmo.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ale ten Comic Sans je neodpustitelný. To je tak profláklé a protivné písmo, že bych posílal Daleka na každého, kdo ho použije. Jenom jsem nechtěl být na nováčka škaredý, od toho tu máme R&yho.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Ďasík napsal:Mně se naopak to Trifino písmo líbí. Dokud používá jen "decentní" barvu a font, tak to jde. Kdyby psala dvojnásobně velkým písmem, bylo by to na Daleka.Kolikokoli napsal:Trifi: a prosím, používej "normální" defaultní písmo.
No, to barevné písmo je prostě až moc rušivé, stačí mi ten chaos v Downloadech . A comic sans... jo, to je možná jen má soukromá válka . Ale ani dvojnásobné písmo by nebylo na Daleka, na Daleka by bylo KdYbY NeKdO PsAl aSi tAkTo :-***
Mně se líbí. Ten Arial (nebo co to tu používáme defaultně) snad profláklý není?NoMouse napsal:Ale ten Comic Sans je neodpustitelný. To je tak profláklé a protivné písmo, že bych posílal Daleka na každého, kdo ho použije. Jenom jsem nechtěl být na nováčka škaredý, od toho tu máme R&yho.
Ty do té sekce chodíš?Kolikokoli napsal:barevné písmo je prostě až moc rušivé, stačí mi ten chaos v Downloadech
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
A kde mám jinde najít díly ke stáhnutí? .
No, pokud tam nechodíš, tak to vysvětluje, proč tam neustále musím mazat ta duplicitní témata, o která se jinak nikdo nestará .
A arial není zas tak hrozné písmo. Ale comic sans... děs běs, nejhorší písmo ze všech. Je na každém druhém blogu a pokaždé když někdo dělal prezentaci ve škole, tak v 99 % použil comic sans... grrr
A tohle je arial? To bych nepoznala, vypadá to jako verdana
edit: ha, je to verdana
No, pokud tam nechodíš, tak to vysvětluje, proč tam neustále musím mazat ta duplicitní témata, o která se jinak nikdo nestará .
A arial není zas tak hrozné písmo. Ale comic sans... děs běs, nejhorší písmo ze všech. Je na každém druhém blogu a pokaždé když někdo dělal prezentaci ve škole, tak v 99 % použil comic sans... grrr
A tohle je arial? To bych nepoznala, vypadá to jako verdana
edit: ha, je to verdana
Strana 8 z 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» 6. sraz fanoušků TBBT
» 3. sraz fanoušků TBBT
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT
» Sraz fanoušků TBBT v Brně
» 3. sraz fanoušků TBBT
» 4. sraz fanoušků TBBT
» 5. sraz fanoušků TBBT