O hudbě a filmech...
+18
Kolikokoli
NoMouse
Kitelon
Totka
Mrcek
bodomkes
Ďasík
Lukááášek :D
yossarian
xegiie
Kyong
Shelly-Nelly
Zikato
Mysh
rampage
vetka.M
R&omize
Irwain Nornossa
22 posters
Strana 18 z 28
Strana 18 z 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re: O hudbě a filmech...
Staré Nightwish s Tarjou jsem bohužel naživo nezažil Být na End of an Era v Helsinkách, to by byla pohádka!
Na Masters of Rock 2009 jsem ale viděl Nightwish s Anette a o rok později potom tamtéž Tarju tuším se zlínskou filharmonií. Dark Passion Play jsem tehdy ještě neměl naposlouchané a měli to šílené nazvučené, takže koncert NW byl dost zklamání. Ale musím říct, že co se týče obou živých vystoupení, Tarja bez NW byla větší zklamání než NW bez Tarji Letos se tam NW ukážou s Imaginaeriem (link), tak jsem zvědav! Zatím se mi to album líbí dost.
Na Masters of Rock 2009 jsem ale viděl Nightwish s Anette a o rok později potom tamtéž Tarju tuším se zlínskou filharmonií. Dark Passion Play jsem tehdy ještě neměl naposlouchané a měli to šílené nazvučené, takže koncert NW byl dost zklamání. Ale musím říct, že co se týče obou živých vystoupení, Tarja bez NW byla větší zklamání než NW bez Tarji Letos se tam NW ukážou s Imaginaeriem (link), tak jsem zvědav! Zatím se mi to album líbí dost.
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
Taky jedu na MOR a zajímá mě hlavně jaký to bude v porovnání se samostatnym koncertem.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Tak na ty avengery nakonec přeci jenom jdu
clif- Znamení :
Pohlaví :
Já Nightwish poslouchám pořád, i když už to teď není ono, tak některé nové písničky se mi taky líbí. Ale mám nejradši rád Nightwish hlavně kvůli té kombinaci opery a metalu. Samostatně nemám rád ani jedno, ale jako kombinaci to mám nejradši a je tak Nightwish i moje nejoblíbenější skupina. Jenom škoda, že teď už tyhle operní kombinace kvůli Anette dělat nebudou.
Kyong- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 80
Datum registrace : 08. 05. 11
Věk : 40
Místo : Bohumín
Asi tak pořád dělají skvělou hudbu, jen je prostě jiná.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Na YT jsem poslouchala nějaké soundtracky, až jsem se dostala k tomuhle a musela jsem se prostě podívat na ten film (The Piano). A má reakce... WOW... je to dost masakroidní...
Určitě doporučuju!
Určitě doporučuju!
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 27 May 2012, 17:58, celkově upraveno 1 krát
Avengers super i soundtrack. Jen jsem cekal vic 3D efektu. https://www.youtube.com/watch?v=D3ZNtOcY_1A&feature=youtube_gdata_player
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Jo, jo, Avengers se náramně povedli (co taky čekat od krále režisérů? ). Plánujeme repete na FFku . Kámoška na nich byla 3x .
avengers se povedli, cekal sem ze to bude dobry, ale az tak sem necekal.. hlavne Hulk a Stark tomu davali do plnych:)
jedine smutne je, ze Rodgers tam byl trosku dopoctu
pro me nejlepsi scenka kde Loki okrikne Hulka, a ten tam snim zacne trast jak s barbinkou:)
ale zarezu tam bylo fakt hodne, uz sem to videl 4x a porad mam chut koukat znovu:)
jedine smutne je, ze Rodgers tam byl trosku dopoctu
pro me nejlepsi scenka kde Loki okrikne Hulka, a ten tam snim zacne trast jak s barbinkou:)
ale zarezu tam bylo fakt hodne, uz sem to videl 4x a porad mam chut koukat znovu:)
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
To je v riti totok.... Do UK jedu nakonec až na podzim, ale prachy na FFko stejně mít nebudu! Běžte někam na soukromé fórko, ani Avengers jsem neviděla ještě... Jsem outsider, nejsem geek (
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
ja si ho musel stahnout, z kamosu se mnou nikdo nechtel, ze je to p***vina
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Shelly-Nelly napsal:To je v riti totok.... Do UK jedu nakonec až na podzim, ale prachy na FFko stejně mít nebudu! Běžte někam na soukromé fórko, ani Avengers jsem neviděla ještě... Jsem outsider, nejsem geek (
Tak dojed alespoň na víkend.
clif- Znamení :
Pohlaví :
tak jsem viděla promethea - dlouho očekávaný hit.. a nezklamal minimálně nemůže zklamat někoho, kdo očekává "nultého vetřelce".. taková hezká sci-fi, která je mnohem víc fi než sci
3D samozřejmě krásné, tohle si pan scott pohlídal, většinu času mi ani nedocházelo, že je co 3D a tak to myslím má být... i když je to pořád nedokonalé, v akčních scénách jsem se pořád trochu ztrácela, tohle podle mě ještě 3D dlouho umět nebude..
příběhu tam nějak moc nebylo, na co taky příšerky mě sice nevyděsily k smrti, ale ani nebyly k smíchu, takže taky myslím splněno..
krásná podívaná byla na charlize theron v těsném oblečku, ale na to člověk nepotřebuje 3D, protože ona je stejně celkem 2D
rozhodně ale líbilo, a to sci-fi není úplně můj žánr..
každopádně mi několikrát za film přišla na mysl space odyssey.. takže už asi vím u čeho budu dnes usínat
3D samozřejmě krásné, tohle si pan scott pohlídal, většinu času mi ani nedocházelo, že je co 3D a tak to myslím má být... i když je to pořád nedokonalé, v akčních scénách jsem se pořád trochu ztrácela, tohle podle mě ještě 3D dlouho umět nebude..
příběhu tam nějak moc nebylo, na co taky příšerky mě sice nevyděsily k smrti, ale ani nebyly k smíchu, takže taky myslím splněno..
krásná podívaná byla na charlize theron v těsném oblečku, ale na to člověk nepotřebuje 3D, protože ona je stejně celkem 2D
rozhodně ale líbilo, a to sci-fi není úplně můj žánr..
každopádně mi několikrát za film přišla na mysl space odyssey.. takže už asi vím u čeho budu dnes usínat
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Cože, ono už je to v kině?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
V Belgii, to víš, že jo.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
ted si me rozsekala:Dminnie napsal:
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
clif napsal:
Tak dojed alespoň na víkend.
No a počkat, já se v těch cenách FFka nevyznám, je tam vstupné na jeden celý den 250, na půl dne 200, tzn kdybych přijela na jeden a půl dne tak 450?
Možná, jestli budou peníze tak přijedu aspoň třeba na jeden den, akorát se motám v programu tak si pak budu muset najít den, ve kterém bych přijela. Vy tam budete všichni na celé FFko ne?
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Kdybys přijela třeba v pátek odpoledne (po 17:00) a jela v neděli odpoledne (večer) dom, tak bys platila 125+250+250 (takže... 625 kč).
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 02 Jun 2012, 15:44, celkově upraveno 1 krát
A Koli neumí počítat...
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Kolikokoli napsal: 125+250+250 (takže... 825 kč).
To jsou mi novoty
clif- Znamení :
Pohlaví :
Jako by nic Ale díky za tip!
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
tak kdo už jste viděli nového bonda(/bourna )? dojmy, názory...?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Strana 18 z 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Strana 18 z 28
Povolení tohoto fóra: