Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
+19
meanpersonleslie
Xaron
Dalicek
vetka.M
tx
KRtek™
Kyong
clif
Strix
bodomkes
MartyCZ
Ďasík
lubabe
NoMouse
rampage
Irwain Nornossa
minnie
R&omize
Kolikokoli
23 posters
Strana 4 z 13
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
prozatímní blabla
Děcka, vy mi dáváte . No, jdu to přesunout a prosím další povídání o torentech směřujte tam
Re: Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
Kolikokoli napsal:Děcka, vy mi dáváte . No, jdu to přesunout a prosím další povídání o torentech směřujte tam
Teda, trošku jsi nám tady spřeházela pořadí příspěvků a s ním návaznost, ale budiž Ti odpuštěno...
Ne, to jsem nezpřeházela já. Je to automatické, protože když se spojí dvě témata, tak se v nich příspěvky seřadí podle času, kdy byly odeslány. Tím, že jste psali tam i tady, jste si tohleto způsobili sami. Sorry
Kolikokoli napsal:Ne, to jsem nezpřeházela já. Je to automatické, protože když se spojí dvě témata, tak se v nich příspěvky seřadí podle času, kdy byly odeslány. Tím, že jste psali tam i tady, jste si tohleto způsobili sami. Sorry
Z čehož pro příště plyne, že když někde vznikne off-topic, tak by měl být i přes výzvy moderátora udržován pořád na stejném místě, dokud ho moderátor celý nepřesune...?
Z toho plyne, po upozornění moderátora hned psát další příspěvky do příslušného tématu, aby se nemuselo nic přesouvat. Opravdu by se mi nechtělo poté, až epizodu s titulky shlédnou všichni, vybírat z těch všech příspěvků ty, které tam nepatří, a které ano. Navíc by spousta lidí psala v jednom příspěvku o dílu i o torentech, a jelikož se příspěvky samotné dělit nedají, tak by ten bordel v tématu o epizodě zůstal na furt
Btw. tohle cituješ z první stránky a od té doby úspěšně používám FreeRapidDownloader na stahování z ulož.ta zároveň kolika souborů chcu.Strix napsal:Já jsem to jednu dobu zkoušel, ale za tu námahu to nestálo - strávil jsem asi půl dne hledáním cca 5 rychlých (alespoň 200-300kB/s) a stabilních anonymních proxy a sice jsem pak asi týden tahal ze všech možných hostingů bez registrace třeba 6 (se svou vlastní IP) souborů současně, ale ty proxy servery postupně přestávaly fungovat a mohl jsem hledat znova...Ďasík napsal:No, šlo by to, můžeš nastavit proxy, takže se ti mění IP adresy... Ale zatím se mi to nikdy nepovedlo tak, aby to fungovalo...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
NoMouse napsal:Btw. tohle cituješ z první stránky a od té doby úspěšně používám FreeRapidDownloader na stahování z ulož.ta zároveň kolika souborů chcu.Strix napsal:Já jsem to jednu dobu zkoušel, ale za tu námahu to nestálo - strávil jsem asi půl dne hledáním cca 5 rychlých (alespoň 200-300kB/s) a stabilních anonymních proxy a sice jsem pak asi týden tahal ze všech možných hostingů bez registrace třeba 6 (se svou vlastní IP) souborů současně, ale ty proxy servery postupně přestávaly fungovat a mohl jsem hledat znova...Ďasík napsal:No, šlo by to, můžeš nastavit proxy, takže se ti mění IP adresy... Ale zatím se mi to nikdy nepovedlo tak, aby to fungovalo...
Však jak myslíš, že jsem stahoval přes ty proxy servery? Samozřejmě přes FRD Ale jak říkám, nakonec mi to neustálý hledání a updatování nových funkčních a rychlých proxy (umíraly fakt tak po týdnu - v nejlepším případě) nestálo za ten čas, i když se tak dalo stahovat víc souborů ze všech hostingů, nejen z UložTo (kde mi to s jediným připojením, mám takovej dojem, nefungovalo vždycky a hlavně na něm zdaleka není všechno, co hledám)...
Naposledy upravil Strix dne Fri 23 Sep 2011, 22:05, celkově upraveno 1 krát
Kolikokoli napsal:Z toho plyne, po upozornění moderátora hned psát další příspěvky do příslušného tématu, aby se nemuselo nic přesouvat. Opravdu by se mi nechtělo poté, až epizodu s titulky shlédnou všichni, vybírat z těch všech příspěvků ty, které tam nepatří, a které ano. Navíc by spousta lidí psala v jednom příspěvku o dílu i o torentech, a jelikož se příspěvky samotné dělit nedají, tak by ten bordel v tématu o epizodě zůstal na furt
Já vím, to byla jen malá, neškodná provokace...
Strix: no mě to u ulož.to funguje pokaždé aniž bych nějaké proxy nastavoval.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Je to možný, já přes něj stahuju málo a většinou jen jeden soubor, tak to ani neházím do FRD... Taky je možný, že to nešlo jen dřív nebo nějakou dobu (třeba s určitou verzí ulozto plug-inu pro FRD). Nic to nemění na faktu, že už delší dobu nedám dopustit na RS Omlouvám se, že už to tady zmiňuju dnes potřetí, ale prostě mě fakt (velmi příjemně) šokovali, když ještě před půl rokem byla čekací doba na jeden soubor 5 minut, omezená rychlost a ještě 15 minut (nebo ještě víc podle velikosti - už nevím) mezi soubory - v té době jsem ho úplně přestal používat - a pak jsem si jednoho dne všimnul, že stahuje okamžitě a bez omezení (např. dnešní dva díly TBBT přes RS - 5 minut oba dva dohromady ).NoMouse napsal:Strix: no mě to u ulož.to funguje pokaždé aniž bych nějaké proxy nastavoval.
Strix: a já ti to nemám za zlé, že to opakuješ, protože jsem na něj kvůli těm omezením zanevřel a doteď jsem nevěděl, že teď takhle suprově funguje
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Rádo se stalo Sice na něm nestáhneš víc souborů najednou, ale ono k tomu ani není důvod, když třeba najdeš 2 GB dat rozdělených na 10 částí po 200 MB a jen hodíš do FRD linky a on je bere sice postupně, ale stahuje je (alespoň u mě - 10Mbit kabel) plnou rychlostí, jakou Tvoje připojení umožňuje...NoMouse napsal:Strix: a já ti to nemám za zlé, že to opakuješ, protože jsem na něj kvůli těm omezením zanevřel a doteď jsem nevěděl, že teď takhle suprově funguje
Strix: Jo, teď jsem kusil kousek stahovat a taky mi to běží maximálkou 10 Mb/s, takže super (zas u toho ulož.ta se při současném stahování 4 souborů na tu maximálku taky dostanu... )
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Heh, zajímavé. FRD se po čase ukázal jako naprosto neschopný program, nestáhl jsem s ním ani ň. Jdownloader to samé. Nepoužitelné. Takže zbyly jen moje milované torrenty, přesk které jsem za pár dní stáhl opravdu hodně, a pak si to přes FTP po netu poslal k sobě. Kdybych to stahoval tady, torrenty bych použít nemohl, takže by to trvalo věčnost. Sce bych si to pak nemusel posílat, ale to už je jedno.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Jestli one nebyla chyba spíš mezi monitorem a židlí FRD funguje na výbornou - rozhodně nejlepší download manager, co jsem zatím měl možnost vyzkoušet - a to, že občas na některém hostingu přepíšou kód a než si toho autor daného plug-inu pro FRD všimne, tak se z něj třeba 2 dny přes FRD nejde stahovat, v tom nevidím zásadnější problém - jednak toho nestahuju zase tolik, abych nezvládnul pár souborů odklikat ručně přes Firefox, jednak FRD za všech okolností nabízí stahování z odhadem přes 20 různých hostingů, na kterých funguje v pohodě... Až Tě za Tvé "milované" torrenty odstřihnou od netu nebo po Tobě bude chtít někdo nahradit "ušlý zisk" v rámci milionů (jakože podobných případů přibývá a přibývat bohužel bude), tak si o tom popovídáme...Irwain Nornossa napsal:Heh, zajímavé. FRD se po čase ukázal jako naprosto neschopný program.
tak tohle je pěkné to zase někdo myslí hlavou..
První velká žaloba kvůli pirátství: Uloz.to čeká soud
První velká žaloba kvůli pirátství: Uloz.to čeká soud
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
OMFG. Zastřelte je, prosím. Inteligence lidstva se možná nezvýší, ale o blbce míň je pokaždé dobře.
Pohlaví :
Bože, to jsou dementi... Já stejně nechápu, čeho tím vším chtějí dosáhnout. Jestli si myslí, že lidi přestanou stahovat, když zruší pár share-serverů, tak to se docela pletou. Spíš by se měli zajímat o důvod, proč lidi stahují. A navíc je to uloz.to, což není česká doména - myslel jsem, že pak jsou na to krátcí... no, asi ne, jsem zvědavý jak to dopadne.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Taky nechápu, o co jim jde. Třeba to jednou dotáhnou tak daleko, že na ně zaútočí nějaká skupina hackerů. To bych jim vlastně i přál.
A co, tak všichni sdílíme nelegální obsah. OMG! Proč neřeší důležitější věci. Všechny ty nahrávací společnosti, co si vytvářejí vlastní popový hvězdičky aby si nahrabali prachy nejsou o nic lepší… Je by měli postavit mimo zákon. Oni taky zabíjí umění, ale to je jedno, když mají prachy, že jo…
A co, tak všichni sdílíme nelegální obsah. OMG! Proč neřeší důležitější věci. Všechny ty nahrávací společnosti, co si vytvářejí vlastní popový hvězdičky aby si nahrabali prachy nejsou o nic lepší… Je by měli postavit mimo zákon. Oni taky zabíjí umění, ale to je jedno, když mají prachy, že jo…
Pohlaví :
Problém je, že právě tyhle nahrávací společnosti lobují za různé "protipirátské" zákony a cenzuru internetu (viz prodloužení autorských práv z 50 na 70 let, dohoda ACTA...), aby si udržely svůj kopírovací monopol, autoři samotní z toho mají naprosté minimum, pokud vůbec něco.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No právě, tak jde vidět, že to jsou pěkný šmejdi. Jako chápu, že nějaké nahrávací společnosti jsou potřeba, ale ať dělají jen to, co mají dělat: nahrávají. Tohle mi hodně připomíná agenta Smithe (nebo jak) z Matrixu. Původně užitečná věc, co se vymkla kontrole a…nebo vlastně mi to připomíná ještě oheň.
Pohlaví :
jde o to, že pirátství už je dnes tak rozšířené, že se s ním v podstatě nedá bojovat.. ne takhle.. piráti mají dost náskok proti tady těm regulátorům.. je to totiž globální snaha.. a pirátství je v zásadě nositel veškerého pokroku, co je na internetu dostupný.. rychlé připojení, sdílení, online platby.. (no dobře, začalo to u péčka, ale piráti to rozšířili )
myslím, že tohle je boj s větrnými mlýny a je předem prohraný.. řešení je nabízet obsah rychle, kvalitně, dostupně a levně.. tak aby pro každého bylo pirátství v zásadě nevýhodné a obtěžující.. skvělý příklad je appstore.. legální obsah za dolar nebo míň, to je podle mě jediné řešení..
myslím, že tohle je boj s větrnými mlýny a je předem prohraný.. řešení je nabízet obsah rychle, kvalitně, dostupně a levně.. tak aby pro každého bylo pirátství v zásadě nevýhodné a obtěžující.. skvělý příklad je appstore.. legální obsah za dolar nebo míň, to je podle mě jediné řešení..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
No jo, jenže problém je, že tyhle šmejdy nezajímá pokrok, ale to, aby si mohli koupit 2. soukromý letadlo…
Osobně bych jim raději koupil jednosměrnou jízdenku na Měsíc, ale to je jedno.
Osobně bych jim raději koupil jednosměrnou jízdenku na Měsíc, ale to je jedno.
Pohlaví :
dobrá hláška! (a sedí mj)Irwain Nornossa napsal:Osobně bych jim raději koupil jednosměrnou jízdenku na Měsíc, ale to je jedno.
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Genetická manipulace, ovládání myslí a další hi-tech hračky
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Něco pro zasmání...
» S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
» Stahování dílů
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Něco pro zasmání...
» S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
» Stahování dílů
Strana 4 z 13
Povolení tohoto fóra: