Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
+19
meanpersonleslie
Xaron
Dalicek
vetka.M
tx
KRtek™
Kyong
clif
Strix
bodomkes
MartyCZ
Ďasík
lubabe
NoMouse
rampage
Irwain Nornossa
minnie
R&omize
Kolikokoli
23 posters
Strana 8 z 13
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
Supééér, mamka podepsala petici ACTA a šla to říct i babičce .
Pardon, já se o tom protestu nějak dozvěděla až teď, což je trochu pozdě ... Koli, super. Půjdete příští sobotu? Na Svoboďák?? =)
https://www.facebook.com/events/128013237319600/
Jinak doufám, že to tu ještě nikdo nedával, protože tady bylo hodně linků, tak nevím....kdyžtak mě neukamenujte http://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/acta-10-duvodu-proc-se-pripojit-k-protestum
Docela dobré shrnutí, řekla bych.
https://www.facebook.com/events/128013237319600/
Jinak doufám, že to tu ještě nikdo nedával, protože tady bylo hodně linků, tak nevím....kdyžtak mě neukamenujte http://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/acta-10-duvodu-proc-se-pripojit-k-protestum
Docela dobré shrnutí, řekla bych.
Naposledy upravil bodomkes dne Sun 05 Feb 2012, 14:11, celkově upraveno 1 krát
Nevím, asi ne. Na víkend jsem chtěla jet domů.
Jo…a zase facebook event. Bože.
Chtěl jsem jít, ale nebylo s kým a bylo moc práce. Takže jestli někdo půjde…
Jen jsem nevěděl, že se to bude opakovat.
Chtěl jsem jít, ale nebylo s kým a bylo moc práce. Takže jestli někdo půjde…
Jen jsem nevěděl, že se to bude opakovat.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
hele buď v klidu. není to původně fb event a dala jsem tenhle link, protože jsem ho našla jako upřesnění eventu ze stránek access https://www.accessnow.org/policy-activism/press-blog/acta-protest-feb-11
nebuď tak směšně zaujatý...
já bych možná šla, ale škoda, že koli nepůjde nechcete někdo ještě jít? takový demonstrační sraz by mohl být fun
nebuď tak směšně zaujatý...
já bych možná šla, ale škoda, že koli nepůjde nechcete někdo ještě jít? takový demonstrační sraz by mohl být fun
Já bych možná šel... ale nic neslibuji.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
bodomkes: Tak víš, co, tohle definuje mou osobnost. :-D :-D
Šel bych, pokud bych nešel sám. :-) A jako sraz to fakt není špatný nápad.
Šel bych, pokud bych nešel sám. :-) A jako sraz to fakt není špatný nápad.
Pohlaví :
asi už to nebude potřeba.. někdo na vládě se probudil
nedivím se, když pověsili na net jejich osobní údaje
nedivím se, když pověsili na net jejich osobní údaje
Vláda se rozhodla pozastavit ratifikaci dohody ACTA. Podle slov Petra Nečase je nutné obsah smlouvy hlouběji analyzovat.
Podle serveru iHned.cz vláda slovy premiéra „nechce v žádném případě připustit situaci, kdy by nějakým způsobem byly ohroženy občanské svobody a svobodný přístup k informacím“. „Opravdu se musíme podívat na to, co by to obnášelo v reálném životě,“ vysvětlil Petr Nečas.
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
taky jsem to zrovna četla....
no !! to jim trvalo, pch!!
no !! to jim trvalo, pch!!
http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-54628280-rekneme-anonymum-ne
tohle je slovo do pranice.. podepisuju v plném znění..
tohle je slovo do pranice.. podepisuju v plném znění..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Češi to možná trochu přehání, ale to mají koneckonců v povaze. S článkem ale nějak moc souhlasit nechci. OK, uznávám, že tohle možná bylo moc, ale na hrubý pytel hrubá záplata, abych citoval Sarumana.
OK, tak s kým se v sobotu (pravděpodobně) potkám?
OK, tak s kým se v sobotu (pravděpodobně) potkám?
Pohlaví :
Přesně tak! Pod tohle se podepisuju já .Irwain Nornossa napsal:Češi to možná trochu přehání, ale to mají koneckonců v povaze. S článkem ale nějak moc souhlasit nechci. OK, uznávám, že tohle možná bylo moc, ale na hrubý pytel hrubá záplata, abych citoval Sarumana.
Jé, a právě jsi mi ještě vylepšila už tak dobrý den.Kolikokoli napsal:Přesně tak! Pod tohle se podepisuju já .
Pohlaví :
Koli, Irwain: Souhlas s vámi! Rozhodně nesouhlasím s článkem. Překrucování a prvoplánové stranění médii, to fakt miluju...
Ad sobota: prý má být -40°C, nikam nejdu ..
Ad sobota: prý má být -40°C, nikam nejdu ..
-40? Wtf? Kde to bereš?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Staci otevrit hlavni stranku "zprav, kterym muzete verit": http://zpravy.idnes.cz/o-vikendu-mozna-az-minus-40-pristi-tyden-nad-nulou-rika-predpoved-p8k-/domaci.aspx?c=A120208_150312_domaci_abrNoMouse napsal:-40? Wtf? Kde to bereš?
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
Jo, no to jsou jistě velmi spolehlivé zprávy.
Lákající pouze na senzaci, na nic jiného. Slova možná, nebylo ani řečeno, kde by tak mělo být, atd. Navíc přes den. Jo, tomu bych věřil.
Hej, lidi, tyjo… Nebuďte líní. Máte rádi net, používáte ho? Přijďte vzkázat korporacím, ať se přestanou snažit ho zlikvidovat kvůli jejich zastaralému obchodnímu modelu.
Lákající pouze na senzaci, na nic jiného. Slova možná, nebylo ani řečeno, kde by tak mělo být, atd. Navíc přes den. Jo, tomu bych věřil.
Hej, lidi, tyjo… Nebuďte líní. Máte rádi net, používáte ho? Přijďte vzkázat korporacím, ať se přestanou snažit ho zlikvidovat kvůli jejich zastaralému obchodnímu modelu.
Pohlaví :
moment, to mi chcete říct že schvalujete když někdo v rámci nějakého pseudoboje zveřejní osobní údaje obyčejných lidí? tobě, irwaine? při tom jak máš hrůzu z toho že tvoje fotky dá někdo na facebook?
takže anonymové to "trochu přehánějí"? no, tak na tohle nevím co říct..
takže anonymové to "trochu přehánějí"? no, tak na tohle nevím co říct..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Jak řekl Irwain - na hrubý pytel hrubá záplata. Měli by zveřejnit všechny údaje o rodinách těch hajzlů. A čím víc budou zveřejňovat, tím lepší to bude. Možná si pak konečně "ti nahoře" uvědomí, že takhle prostě NE.
prosímtě, čteš noviny? něco jiného než pirátské listy?
tohle vůbec nebylo o "těch nahoře", a i kdyby bylo, stejně to není možné schvalovat! co přijde příště? nebude se jim líbit že mají malou výplatu? nebo že je venku zima? tak se prostě někomu pro legraci nabourám do účtu aby s tím něco udělal? nevím, jestli si úplně přesně uvědomuješ kam až to může dojít.. proti tomu je nějaká acta, která nota bene nepřináší žádnou revoluci, úplný máček..
tohle vůbec nebylo o "těch nahoře", a i kdyby bylo, stejně to není možné schvalovat! co přijde příště? nebude se jim líbit že mají malou výplatu? nebo že je venku zima? tak se prostě někomu pro legraci nabourám do účtu aby s tím něco udělal? nevím, jestli si úplně přesně uvědomuješ kam až to může dojít.. proti tomu je nějaká acta, která nota bene nepřináší žádnou revoluci, úplný máček..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Nečtu noviny ani nesleduji bulvár. ACTA je zlo. SOPA je zlo. PIPA je zlo. Pokud vím, tak byly zveřejněny údaje členů stran a to jen adresy, e-maily a nějaká data. Žádné čísla kreditek a podobně. Navíc to byly údaje politiků, je to jejich problém, nemají lézt do politiky, když nechtějí, aby lidi věděli, kdy do strany vstoupili. Ve stejném duchu si můžu stěžovat, že se zveřejňují jména těch, kdo byli v komunistické straně před revolucí.
Tento boj ZATÍM podporuji. Stejně tak jako WikiLeaks, která taky obsahuje citlivé údaje. Nechápu, co tě tak žere. Když lezeš do politiky, tak prostě musíš počítat s takovými věcmi, prostě je to riziko povolání.
Navíc, když si politici nebudou jistí, kdo bude příští obětí, tak je pravděpodobnější, že vystoupí proti ACTA...
Tento boj ZATÍM podporuji. Stejně tak jako WikiLeaks, která taky obsahuje citlivé údaje. Nechápu, co tě tak žere. Když lezeš do politiky, tak prostě musíš počítat s takovými věcmi, prostě je to riziko povolání.
Navíc, když si politici nebudou jistí, kdo bude příští obětí, tak je pravděpodobnější, že vystoupí proti ACTA...
snad jen pár poznámek
- SOPA a PIPA je dost jiný příběh než ACTA - to vypovídá něco o informovanosti
- "Nečtu noviny ani nesleduji bulvár" - nechci říct, že potom nemůžeš mít názor, to samozřejmě můžeš, ale pokud nemáš informace a argumenty všech protistran, dá se předpokládat, že je ten názor založený na tom, že sis někde přečetla, že tato smlouva je špatná a přišlo ti to jako hezké moto
- "Tento boj ZATÍM podporuji" - problém je, že to zatím se těžko definuje.. zejména takovýmhle lidem, kteří takto získávají pocit hrozné moci.. četla jsi válku s mloky? ti byli taky ze začátku dobří..
na závěr snad jen - každá totalita vždycky začínala s ušlechtilým úmyslem..
- SOPA a PIPA je dost jiný příběh než ACTA - to vypovídá něco o informovanosti
- "Nečtu noviny ani nesleduji bulvár" - nechci říct, že potom nemůžeš mít názor, to samozřejmě můžeš, ale pokud nemáš informace a argumenty všech protistran, dá se předpokládat, že je ten názor založený na tom, že sis někde přečetla, že tato smlouva je špatná a přišlo ti to jako hezké moto
- "Tento boj ZATÍM podporuji" - problém je, že to zatím se těžko definuje.. zejména takovýmhle lidem, kteří takto získávají pocit hrozné moci.. četla jsi válku s mloky? ti byli taky ze začátku dobří..
na závěr snad jen - každá totalita vždycky začínala s ušlechtilým úmyslem..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Vím, co je SOPA, PIPA i ACTA, jsou tam rozdíly a ACTA je víc obsáhlejší, v důsledku je to ale stejné - omezení svobody.
To, že nečtu noviny ani nesleduji bulvár neznamená, že neznám názory protistran. Ty si však vyhledávám na internetu na různých stránkách, ne v novinách.
Zatím podporuji, ano. Prostě dokud se to nepodělá, ale tahle situace, názory a přístup mi vyhovuje. Pokud se to změní k horšímu, tak samozřejmě už Anonymous podporovat nebudu. Jistěže každá totalita začínala ušlechtile, ale to neznamená, že ti, kteří ji ze začátku podporovali, byli špatní. Vím, že kdybych žila na počátku 20. století, tak bych ty komouše taky podporovala, až se Stalinem se to podělalo. To, že někdo pomáhal Leninovi neznamená, že byl špatný a nemůže za to, co se stalo pak. Stejné je to tady. Ti, kteří tu stojíme na počátku, přece neneseme zodpovědnost za to, že za x let bude třeba z Anonymous nějaká zlodějská tyranská banda .
Navíc... nechápu, proč ACTA obhajuješ, to je největší humus za posledních... no... hodně let. Jediná taková malinká naděje je, že Češi jsou chytří a mazaní, takže se jim to nějak podaří obejít. Ale říkám ti. Jedinej Němčour se mi na hranici bude chtít podívat do noťasu a s tímto státem končím. Protože to je skutečná tyranie.
Nenechám si sebrat tu poslední špetku svobody, která nám ještě zbývá. Myslíš, že by se nemělo bojovat za svobodu? Ber Anonymous jako takové "internetové partyzány". Ty prostě podporovat musíme, i když občas šlápnou vedle.
Jak myslíš, že by se mělo proti tomuto bojovat?
"Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní, a zatímco se z ní bude sbírat, nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano? A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček."???
To, že nečtu noviny ani nesleduji bulvár neznamená, že neznám názory protistran. Ty si však vyhledávám na internetu na různých stránkách, ne v novinách.
Zatím podporuji, ano. Prostě dokud se to nepodělá, ale tahle situace, názory a přístup mi vyhovuje. Pokud se to změní k horšímu, tak samozřejmě už Anonymous podporovat nebudu. Jistěže každá totalita začínala ušlechtile, ale to neznamená, že ti, kteří ji ze začátku podporovali, byli špatní. Vím, že kdybych žila na počátku 20. století, tak bych ty komouše taky podporovala, až se Stalinem se to podělalo. To, že někdo pomáhal Leninovi neznamená, že byl špatný a nemůže za to, co se stalo pak. Stejné je to tady. Ti, kteří tu stojíme na počátku, přece neneseme zodpovědnost za to, že za x let bude třeba z Anonymous nějaká zlodějská tyranská banda .
Navíc... nechápu, proč ACTA obhajuješ, to je největší humus za posledních... no... hodně let. Jediná taková malinká naděje je, že Češi jsou chytří a mazaní, takže se jim to nějak podaří obejít. Ale říkám ti. Jedinej Němčour se mi na hranici bude chtít podívat do noťasu a s tímto státem končím. Protože to je skutečná tyranie.
Nenechám si sebrat tu poslední špetku svobody, která nám ještě zbývá. Myslíš, že by se nemělo bojovat za svobodu? Ber Anonymous jako takové "internetové partyzány". Ty prostě podporovat musíme, i když občas šlápnou vedle.
Jak myslíš, že by se mělo proti tomuto bojovat?
"Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní, a zatímco se z ní bude sbírat, nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano? A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček."???
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Genetická manipulace, ovládání myslí a další hi-tech hračky
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Něco pro zasmání...
» S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
» Stahování dílů
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Něco pro zasmání...
» S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
» Stahování dílů
Strana 8 z 13
Povolení tohoto fóra: