Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
+19
meanpersonleslie
Xaron
Dalicek
vetka.M
tx
KRtek™
Kyong
clif
Strix
bodomkes
MartyCZ
Ďasík
lubabe
NoMouse
rampage
Irwain Nornossa
minnie
R&omize
Kolikokoli
23 posters
Strana 5 z 13
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Re: Ukradl bych auto, kdyby se dalo zkopírovat (stahování)
Irwain Nornossa napsal:Jo, a já klasicky zase z torrentů ( torrentz.com )
Tak já teda zareaguju... V tomhle případě torrent opravdu nechápu, když to mám z Rapidsharu stažené dřív, než dopíšu tenhle příspěvek...Kolikokoli napsal:Irwain: tak se tím, prosím, nechlub. Torrenty tady netrpíme, je to nelegální a nebezpečné. K této zprávě se prosím nevyjadřujte, je to jen oznámení. Pokud bude mít někdo chuť odpovědět, tak v Pokecu v příslušném tématu o stahování (zkopíroval bych auto, kdyby to bylo možné).
Všechny příspěvky reagující na tento v tomto tématu budou bez varování vymazány.
Jsou situace, kdy sáhnu po torrentu, ale tahle fakt ne.
No, a už to je. Dvě minuty. A to jsem limitovaný pouze rychlostí svého připojení.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Torrentyyy!!!! Torrenty forever!!!
No jo. Nebrat vážně. Divná nálada.
Já teda nevím, za jak dlouho se mi to stáhlo, ale nebylo to dlouho. Navíc, stahuju 720p verzi.
No jo. Nebrat vážně. Divná nálada.
Já teda nevím, za jak dlouho se mi to stáhlo, ale nebylo to dlouho. Navíc, stahuju 720p verzi.
Pohlaví :
Na jednotlivý epizody preferuju uloz.to a podobný, ale když to stahuju po sériiích, nebo stahuju třeba hru, beru torrenty.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
BBT je třetím nejstahovanějším seriálem podle TorrentFreak: http://www.lupa.cz/zpravicky/nelegalni-stahovani-televiznich-serialu-v-usa-na-sestupu-nejstahovanejsi-je-dexter/
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/sopa-americka-vlada-se-snazi-znicit-internet
reagujte...
reagujte...
Jo tohle mě taky nakrklo. No, užívejte si ještě relativně svobodný internet dokud to jde...
Pokud tohle projde a plus v EU se schválí dohoda ACTA, tak to tu bude jak v Číně.
Pokud tohle projde a plus v EU se schválí dohoda ACTA, tak to tu bude jak v Číně.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Pak můžeme jen čekat, kdy se proti tomu lidi vzbouří.
Pohlaví :
V tom je ten problém - lidi se nevzbouří. Teda jo - těch pár, kteří tomu nějak rozumí a tráví na internetu spoustu času, ale většině "obyčejných lidí" je to fuk. No, co - fyzicky to totiž nikoho neovlivní, že? Cenu chleba to nezmění, tak proč by protestovali, dokud bude fungovat Seznam, tak je to nezajímá. Víc řeší reformy sociální a důchodové, ale že jsou okrádáni o něco důležitějšího, než jsou peníze - o svobodu - už nevidí, nechcou vidět nebo nemají čas na to, aby se tím zabývali.
Každopádně, pokud to zavedou, tak se může stát to, co kdosi psal na VČ - Čína bude moci zrušit svůj mega firewall, protože za ním se stejně nenajde nic jiného...
Každopádně, pokud to zavedou, tak se může stát to, co kdosi psal na VČ - Čína bude moci zrušit svůj mega firewall, protože za ním se stejně nenajde nic jiného...
Hehe, teď jsem narazil na toto: http://technet.idnes.cz/hackeri-planuji-vlastni-minisatelity-pro-komunikaci-bez-cenzury-pyl-/tec_vesmir.aspx?c=A120102_121040_tec_vesmir_vse
Taky řešení...
Taky řešení...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ty vole... https://www.youtube.com/watch?v=ynjIoymWHvU Video, které má 10 milionů shlédnutí a je tam už 5 let a oni teď zakážou zvuk, bez kterého to video jaksi ani nemá smysl... To jsou fakt kojoti. Já bych je vraždil.
Ano dá se tam najít novější video v lepší kvalitě, kde zvuk funguje, ale jde mi o princip...
Ano dá se tam najít novější video v lepší kvalitě, kde zvuk funguje, ale jde mi o princip...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Tohle mě dokáže maximálně nakrknout a (možná z trucu) mě to přesvědčí, abych tyhle věci dycky "pirátovala". Neuvěřitelný, co si tyto společnosti dovolují. Fakt strašný. Přitom kdyby nebylo pirátů, tak by spousta věcí zapadla a nikdo by si jich nevšímal. Takhle si to lidi vyzkouší (dema jsou trapná a o výsledné hře/programu nic neřeknou, protože jsou to jako filmové trailery - i ten nejlepší trailer může být k trapnému filmu), a pak si to i koupí a řekne lidem kolem sebe, že to doporučuje atd.
Protože kupovat zajíce v pytli za přemrštěnou cenu může jen pracháč nebo hlupák (nemluvím o hrách, které beru, že si lidi hned koupí, protože se společností atd. mají dobré zkušenosti).
U filmů je to zase tak, že vám řeknou - buď běžte na film do kina nebo si kupte DVD. Aha, super. Kina beru, sice se tam nedá chodit každý týden, ale jednou za čas, proč ne. Když si teda vezmete, že vás tento rok zaujalo třeba 10 nových filmů. Tak na 5 jich půjdete do kina a co ten zbytek? Čekat rok než to vyjde na DVD? Nebo čekat třeba i 3 roky než se to rozhodnou dát v televizi? Jak by se na ty filmy měl člověk jinak podívat? Navíc, vzhledem k tomu, jak jsou DVD směšně drahá a neuvěřitelně otravná (každý zná ten obrázek, kterak si chce borec pustit Matrix - viz http://www.dailyfunnystuff.net/wp-content/uploads/2010/04/pirate-vs-original.jpg ). A navíc - 1. platíme OSA za to, že "bychom mohli krást" tudíž počítá s tím, že kradu filmy, hry, muziku atd., takže ok, udělám jí radost. To samé je tady ten nesmysl se SOPA. Je to jako kdyby mohl policajt zavřít jakéhokoliv chlapa za znásilnění, protože má penis, tudíž by teoreticky mohl někoho znásilnit.
S muzikou je to taky na nic - když poslouchám písničky a autor se mi zamlouvá, takže ho chci podpořit, tak ho v žádném případě nebudu "podporovat" kupováním CD, ze kterého stejně daný autor dostane sotva 1/5. A ještě navíc zaplatím OSA, za to, že jsem to ukradla, i když jsem to koupila legálně. Pokud budu autora chtít podpořit, půjdu na jeho koncert a tam si koupím třeba triko a je to. OSA se může jít zahrabat.
Samozřejmě teď tu máme nějaké internetové stránky, ze kterých si člověk může stáhnout písničku/film/hru za nižší poplatek než když by si koupil krabici, ale to je třeba tady u nás taky ještě celkem na prd, protože tu nemáme tak velký výběr a některé ty servery, které fungují v USA, u nás v Evropě neplatí.
Takže asi tak - dokud budou ceny za všechno přemrštěné a přitom půjde 83 % peněz korporacím místo autorům, dokud budu muset na to, než mi přijde CD/DVD čekat x týdnů, dokud bude taková dlouhá doba než vyjde nový film na DVD, dokud budou všechny korporace automaticky předpokládat, že jsem zloděj (přestože ony organizace jsou mnohem víc zlodějské), tak prostě krást budu, ať mají radost. Když se budu chtít rozhodnout podpořit autory, tak zajdu do kina nebo na koncert.
Howgh
Protože kupovat zajíce v pytli za přemrštěnou cenu může jen pracháč nebo hlupák (nemluvím o hrách, které beru, že si lidi hned koupí, protože se společností atd. mají dobré zkušenosti).
U filmů je to zase tak, že vám řeknou - buď běžte na film do kina nebo si kupte DVD. Aha, super. Kina beru, sice se tam nedá chodit každý týden, ale jednou za čas, proč ne. Když si teda vezmete, že vás tento rok zaujalo třeba 10 nových filmů. Tak na 5 jich půjdete do kina a co ten zbytek? Čekat rok než to vyjde na DVD? Nebo čekat třeba i 3 roky než se to rozhodnou dát v televizi? Jak by se na ty filmy měl člověk jinak podívat? Navíc, vzhledem k tomu, jak jsou DVD směšně drahá a neuvěřitelně otravná (každý zná ten obrázek, kterak si chce borec pustit Matrix - viz http://www.dailyfunnystuff.net/wp-content/uploads/2010/04/pirate-vs-original.jpg ). A navíc - 1. platíme OSA za to, že "bychom mohli krást" tudíž počítá s tím, že kradu filmy, hry, muziku atd., takže ok, udělám jí radost. To samé je tady ten nesmysl se SOPA. Je to jako kdyby mohl policajt zavřít jakéhokoliv chlapa za znásilnění, protože má penis, tudíž by teoreticky mohl někoho znásilnit.
S muzikou je to taky na nic - když poslouchám písničky a autor se mi zamlouvá, takže ho chci podpořit, tak ho v žádném případě nebudu "podporovat" kupováním CD, ze kterého stejně daný autor dostane sotva 1/5. A ještě navíc zaplatím OSA, za to, že jsem to ukradla, i když jsem to koupila legálně. Pokud budu autora chtít podpořit, půjdu na jeho koncert a tam si koupím třeba triko a je to. OSA se může jít zahrabat.
Samozřejmě teď tu máme nějaké internetové stránky, ze kterých si člověk může stáhnout písničku/film/hru za nižší poplatek než když by si koupil krabici, ale to je třeba tady u nás taky ještě celkem na prd, protože tu nemáme tak velký výběr a některé ty servery, které fungují v USA, u nás v Evropě neplatí.
Takže asi tak - dokud budou ceny za všechno přemrštěné a přitom půjde 83 % peněz korporacím místo autorům, dokud budu muset na to, než mi přijde CD/DVD čekat x týdnů, dokud bude taková dlouhá doba než vyjde nový film na DVD, dokud budou všechny korporace automaticky předpokládat, že jsem zloděj (přestože ony organizace jsou mnohem víc zlodějské), tak prostě krást budu, ať mají radost. Když se budu chtít rozhodnout podpořit autory, tak zajdu do kina nebo na koncert.
Howgh
.........NoMouse.........Kolikokoli napsal:Tohle mě dokáže maximálně nakrknout a (možná z trucu) mě to přesvědčí, abych tyhle věci dycky "pirátovala". Neuvěřitelný, co si tyto společnosti dovolují. Fakt strašný. Přitom kdyby nebylo pirátů, tak by spousta věcí zapadla a nikdo by si jich nevšímal. Takhle si to lidi vyzkouší (dema jsou trapná a o výsledné hře/programu nic neřeknou, protože jsou to jako filmové trailery - i ten nejlepší trailer může být k trapnému filmu), a pak si to i koupí a řekne lidem kolem sebe, že to doporučuje atd.
Howgh
Podpis
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
připojuji se k podpisové akci
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Reputace : 0
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Přesně moje řeč, je to banda zlodějů.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Jo, ale tohle se korporacím nebude líbit. Víš co, chtějí peníze. Je jim jedno, jak je získají. I kdyby kvůli nim měla zaniknout civilizace, protože zrušením netu zpomalí technologický rozvoj a za 100 let při nějaké katastrofě se nebudeme moct bránit, tak jim by to bylo jedno. Hlavně, že oni mají peníze.
Jo, kdyby tu tak byly legální služby. Kdyby tak poskytovali kvalitní obsah. Sakra, při stahování přes net nepotřebují nosiče, ta cena může být doopravdy směšná. A pokud bych si měl vybrat, jestli za směšnou cenu ale legálně (navíc s podpořením oblíbených tvůrců), nebo sice zadarmo, ale nelegálně, beru legální cestu. Stejně jako spousta lidí…
Dojde to každýmu debilovi v hospodě u piva, takže i korporacím. Jenže jim na tom asi něco nevoní. Hmmm, co by to mohlo být? No jasně, oni z toho přece nic mít nebudou.
Jsou přežití, jako dinosauři, jen to ještě neví.
Jo, kdyby tu tak byly legální služby. Kdyby tak poskytovali kvalitní obsah. Sakra, při stahování přes net nepotřebují nosiče, ta cena může být doopravdy směšná. A pokud bych si měl vybrat, jestli za směšnou cenu ale legálně (navíc s podpořením oblíbených tvůrců), nebo sice zadarmo, ale nelegálně, beru legální cestu. Stejně jako spousta lidí…
Dojde to každýmu debilovi v hospodě u piva, takže i korporacím. Jenže jim na tom asi něco nevoní. Hmmm, co by to mohlo být? No jasně, oni z toho přece nic mít nebudou.
Jsou přežití, jako dinosauři, jen to ještě neví.
Pohlaví :
Tady nejde ani tak o peníze, jako o moc a kontrolu.
Docela úspěšný byly ty DVDčka za 50,- , tam byl ale ten problém, že je to nosič, já se prostě kvuli filmu nebudu hrabat ve stovkach placek, abych ho mezi nima našel.
clif- Znamení :
Pohlaví :
clif: jo, přesně, tam se krásně ukázalo, že za rozumnou cenu jsou lidi ochotní filmy kupovat. Těchhle DVD z trafik máme doma fůru, jsou to asi jediné legální DVD co doma máme. Ale jo, jsou nepraktické, zabírají místo, těžko se v nich hledá a časem se kazí jednak samotné nosiče a jednak optické mechaniky. Na optická média jsem zanevřel. Dokonce jsem teď cosi stahoval i když jsem věděl, že to mám někde na DVD - bylo to pohodlnější a nemusel jsem se bát nečitelného disku.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo, jenže jaké to byly filmy…
Ale jo, nápad je to dobrý, pointa tam je. Teď ještě to samé, o alespoň 16 kč levněji (cena DVD, stále nechápu, proč tak moc) přes net.
On je doopravdy problém v těch nosičích. Nejen to, že prohrabávat se tím je skoro jako hrabat se v popelnici, ale koupim si film, a kvůli nekvalitnímu nosiči ho za rok ani mít nebudu? To asi ne.
Ale jo, nápad je to dobrý, pointa tam je. Teď ještě to samé, o alespoň 16 kč levněji (cena DVD, stále nechápu, proč tak moc) přes net.
On je doopravdy problém v těch nosičích. Nejen to, že prohrabávat se tím je skoro jako hrabat se v popelnici, ale koupim si film, a kvůli nekvalitnímu nosiči ho za rok ani mít nebudu? To asi ne.
Pohlaví :
Jo, ta DVD byla dobrá. V Kampusu jich mají plno před Tescem, ale jsou tam buď pohádky, nějaké starší filmy, a pak pár Stmívání atd. Ale musíme se taky podívat KDY to vyšlo. Nebudu přeci čekat 2 roky, abych si mohla nový film legálně zhlédnout!
Kdyby udělali stránky, na kterých by si člověk mohl stáhnout jakýkoli film, s možností titulků a více zvukových stop ideálně do nějaké aplikace, jako je Itunes, mohl by si ten film po přihlášení přehrát kdekoliv. A cena by byla dejme tomu 25,-. Tak si myslim, že by to mohlo mít úspěch.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Genetická manipulace, ovládání myslí a další hi-tech hračky
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Něco pro zasmání...
» S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
» Stahování dílů
» O ročních obdobích, jak se v létě chladit, a podobně.
» Něco pro zasmání...
» S03E04 - The Pirate Solution [EPIZODA]
» Stahování dílů
Strana 5 z 13
Povolení tohoto fóra: