G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně
+6
Kitelon
NoMouse
Shelly-Nelly
Irwain Nornossa
Ďasík
yossarian
10 posters
Strana 6 z 12
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: G. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně
Pro mě úplně prázdné posty toto Shame on me!
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
Kolikokoli napsal:Mg... yossariane... ty mě zabíjíš! Musím si ten Tanec přečíst co nejdřív. Už se nechci bát spoilerů .
Hehe. Ten prvni si precti. Ten spoiler z tance URCITE PRESKOC!
Kitelon: No. Pri cekani na nove BBT muzes zkusit serial. Knizky jsou uz pak jen otazkou casu, pokud budes chtit vedet "jak to bylo doopravdy" respektive "jak to bylo do hloubky"
Jinak co rikate na 6. dil a Ygritte?
Zensky jsou proste potvory
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
To k Tanci jsem obešla velkým obloukem
K dílu:
Nechce se mi to znovu psát, tak sem dám to, co jsem psala na icefire:
Danyiny draky unesla Ros . Možná Ros teď nahradí Irri, když nám zařvala .
K dílu:
Nechce se mi to znovu psát, tak sem dám to, co jsem psala na icefire:
A poté, co si všichni stěžovali, jak změnili Jonovu linku (nenechal ji jít, ale ztratil se) - čtěte jen pokud jste četli Střet králů:Musím říct, že přestože půlka scén byla asi vycucaná z prstu, tak se mi díl líbil. Tywina začínám mít dokonce i ráda. Theon je chudák, prostě děcko, co mu sebrali lízátko a teď se zlobí a ničí všechny bábovičky ostatních dětí. Danyina linka na konci - no... zajímavé. Ale tu Irri si mohli odpustit :/.
Dneska boduje Zimohrad a Harrenov. A samozřejmě i Královo přístaviště - na tuhle scénu jsem se těšila po Domě neumírajících nejvíc. A Ohař u Sansy, jak začala hrát ta hudba, neměl chybu. Úplně jako ten dokonalý rytíř, jakého si vysnila . A Tyrion dělající si starosti o Sansu <3 . A další Aryino jméno... to jsem fakt nečekala. Ale je super, že se takhle odklonili od knížky (alespoň v tomto případě), protože člověk je víc napjatý a jak by řekla mnohokrát zmiňovaná Ygritte (která ví, jak na to ) - furt nic nevíme i když jsme to četli .
- Spoiler:
- Myslím, že najdou družinu, Jon řekne, že se chce přidat (asi pod výhrůžkou, kdy ho Chřestivá košile bude držet pod krkem). Pak přitáhnou Půlrukého a řeknou, že ho našli kousek dál. Nu a Jonovi řeknou, ať prokáže, že je teda s nimi a ať s Půlrukým bojuje. Půlruký přikývne a na Jona mrkne, Jon se rozmáchne, udeří a bude to .
Danyiny draky unesla Ros . Možná Ros teď nahradí Irri, když nám zařvala .
Jses si jista, ze Irry je tuha? Ja jsem teda nevidel kolem krev.
Ros, jak Ros? To me tedka nedochazi.
Ja bych to spis videl tak, draky odnesly do domu neumirajicich a diky tomu tam Dany bude muset jit, coz bude zase zpatky priklon ke knizce.
Ros, jak Ros? To me tedka nedochazi.
Ja bych to spis videl tak, draky odnesly do domu neumirajicich a diky tomu tam Dany bude muset jit, coz bude zase zpatky priklon ke knizce.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
To se neboj, seriál hltám od s01e01yossarian napsal:Kitelon: No. Pri cekani na nove BBT muzes zkusit serial. Knizky jsou uz pak jen otazkou casu, pokud budes chtit vedet "jak to bylo doopravdy" respektive "jak to bylo do hloubky"
Jinak ano, Tywin je skvělá postava. Líbil se mi od první scény, ve které kuchal jelena (narážka na Baratheony? ). Už kvůli tomu, že ho hraje Charles Dance.
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
No Tywin je rozhodne zajimava hlava rodu, ale ja ho moc rad nemam.
To Tyrion to je jina. To je pašák :-)
To Tyrion to je jina. To je pašák :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
yossarian: Ros je všude. Byla to d*vka na Zimohradu, pak to táhla s Pycellem, pak u Malíčka v bordelu, najednou ochraňuje tu holku, co jí zabili Baaru, a pak má ještě potěšit Joffa... Je prostě všudypřítomná a už se (na icefire) debatuje o tom, že pravděpodobně nahradí jak Chatayu, tak Piu a nakonec se přidá i k Danyinýmu khalasaru (jestli jí někdo zbyl )
Aha. To neni Ros, ale Rose. Ta prostitutka, co jela ze zimohradu pak do kralova pristaviste a malicek s ni mel tu rozmluvu. Tak jasne, ale jak by se tahle šlápota dostala pres rude more aby mohla unest draky. To je ulet. Nehlede na to jak by se tam tak rychle dostala.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Je to Ros, ne Rose . Asi to tolik nevidíš, to je asi jen nějakej folkór na icefire.cz. Ros je tam známé jméno. Vlastně i jinde na netu... ostatně...
Tak jsem si konečně udělal čas na poslední díl a k tomu konci nemám slov: Theon je větší kurva, než jsem mylel.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
No, a v seriálu je to ještě dobrý, tam mu totiž našeptává Dagmer (ten kapitán lodi), v knížce to byly všecko ale jeho nápady :/. Každopádně je Theon má velmi oblíbená postava, protože je takový zvláštní a nevyzpytatelný a nejednoznačný. Asi jako Malíček, Jaime a další (a proto jsou moji oblíbenci ).
K pochopeni Theona je potreba knizka.
Theon je proste chudak, co se snazi vsem zavdecit a vubec se mu to nedari a nedostava odezvu takovou jakou by potreboval.
Koli: Aha. Mel bych asi vic chodit na icefire :-)))
BTW tohle znate? Ma na blogu i pro ostatni dily
http://audreychristina.tumblr.com/post/23024482852/tonight-on-game-of-thrones-2-07
Theon je proste chudak, co se snazi vsem zavdecit a vubec se mu to nedari a nedostava odezvu takovou jakou by potreboval.
Koli: Aha. Mel bych asi vic chodit na icefire :-)))
BTW tohle znate? Ma na blogu i pro ostatni dily
http://audreychristina.tumblr.com/post/23024482852/tonight-on-game-of-thrones-2-07
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
tady to byl ještě takovej hodnej klučík https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/715/beznzvujt.png/
clif- Znamení :
Pohlaví :
- Spoiler:
- Proboha mě nikdy nenapadlo, že ti a upálení byli Bran a Rickon , celou dobu jsem myslel, že to jsou ti sirotci
clif- Znamení :
Pohlaví :
Uf to se mi ulevilo, já se prostě musím dívat na díly až do konce, než něco napíšu.
Nejvíc to zabily Tyrion s Varysem jak si dělali prdel z Jofryho
Nejvíc to zabily Tyrion s Varysem jak si dělali prdel z Jofryho
clif- Znamení :
Pohlaví :
Mně se hlavně líbil ten způsob jakým Ros vyhmátli, přeci jen s ní spal jenom dvakrát a vždycky na Zimohradu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
No, Ros zastala roli Chataye i Alayaye dohromady. V knížce vlastně Tyrion chodil do Chatayina bordelu do pokoje s Alayayou, kudy se dostával do pokoje k Šae. Proto vyhmátli Alayayu. Kdežto v seriálu chodil do Rosina bordelu (či Malíčkova bordelu, kde hlavní bordelmamá byla Ros) a odtud se nějak dostával k Šae. I když to není až tak očividné. Prostě nečtenář nemůže pochopit "proč právě Ros".
Počkat, já to pochopil, že jí na Zimohradu zaplatil tím náhrdelníkem se lvem a teď nějaký ptáček královny jí vykecal, že v Malíčkově bordelu je coura s náhrdelníkem s lannisterským lvem, který jí dal Tyrion. Teď jsem koukal na Fire and Blood a u Pycella ho už má. Se Shae se prostě schází ve svém pokoji v Pobočníkově věži.
Hodně se mi taky líbila ta scéna potom s Shae. "Možná pro tebe někoho zabiju, než tohle všechno skončí."
Hodně se mi taky líbila ta scéna potom s Shae. "Možná pro tebe někoho zabiju, než tohle všechno skončí."
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo, to je další možnost. Ale někde v prvním nebo druhém díle šel za Šae přes Rosin bordel.MartyCZ napsal:Počkat, já to pochopil, že jí na Zimohradu zaplatil tím náhrdelníkem se lvem a teď nějaký ptáček královny jí vykecal, že v Malíčkově bordelu je coura s náhrdelníkem s lannisterským lvem, který jí dal Tyrion. Teď jsem koukal na Fire and Blood a u Pycella ho už má. Se Shae se prostě schází ve svém pokoji v Pobočníkově věži.
Dokonalá scéna.MartyCZ napsal:Hodně se mi taky líbila ta scéna potom s Shae. "Možná pro tebe někoho zabiju, než tohle všechno skončí."
- Bouře mečů:
- Ale pořád tak nějak věřím, že to pitivo otrávil někdo jiný - klidně mohl být otrávený pohár, ne víno. No a kdo mu dal ten pohár? Takže tipuju královnu trnů nebo někoho z toho okruhu. I když... to by bylo vlastně úplně zbytečné, když si M stejně nakonec vzala T. Tak třeba to otrávil Podrick .
Jestli myslíš, jak našel Varyse se Shae, tak to bylo v Pobočníkově věži, jak si píská, tak jde přes zasedačku Rady. Jediné scény, kdy tam je Rosin bordel je když si pro Barru přijde Janos a pak když brečí nad tím, že zabili Barru.
- Bouře mečů:
- Myslel jsem spíš taťku Tywina, toho zabil napůl kvůli tomu že ho přistihnul se Shae a napůl, když mu Jaime řekl, jak to bylo s Tyšou.
Tyrion Joffreyho nezabil. Na tuty v tom má prsty Malíček, použil Škrtič, ten samý jed, co zkusil mistr z Dračího kamene na Melisandru, který vypadá jako tmavě fialové krystalky, stejně jako ty "ametysty" z síťky, které dostala Sansa od Dontose. Možná součást dohody s Margaery, aby se stala Tou Královnou. To, že se pak vdala za Tommena, bylo součástí plánu, není nic lepšího, než snadno manipulovatelný manžel král.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Aha, tak to teda jo, jestli byli v Pobočníkově věži...MartyCZ napsal:Jestli myslíš, jak našel Varyse se Shae, tak to bylo v Pobočníkově věži, jak si píská, tak jde přes zasedačku Rady. Jediné scény, kdy tam je Rosin bordel je když si pro Barru přijde Janos a pak když brečí nad tím, že zabili Barru.
- Bouře mečů:
Myslel jsem spíš taťku Tywina, toho zabil napůl kvůli tomu že ho přistihnul se Shae a napůl, když mu Jaime řekl, jak to bylo s Tyšou.
Tyrion Joffreyho nezabil. Na tuty v tom má prsty Malíček, použil Škrtič, ten samý jed, co zkusil mistr z Dračího kamene na Melisandru, který vypadá jako tmavě fialové krystalky, stejně jako ty "ametysty" z síťky, které dostala Sansa od Dontose. Možná součást dohody s Margaery, aby se stala Tou Královnou. To, že se pak vdala za Tommena, bylo součástí plánu, není nic lepšího, než snadno manipulovatelný manžel král.
- Spoiler:
- Jasně, na Tywina jsem zapomněla. Stejně ale nechápu, proč ho zabil, to bylo od Tyriona docela hloupé a moc to k němu nesedělo. I přesto, že se dozvěděl o Tyše a Šae... Vím, že Joff byl otráven tím stejným, co Dontos, ale ty kameny mohly být v tom poháru "zevnitř" nebo na okrajích. Každopádně tomu, že to udělala sama Margaery asi moc nevěřím, to spíš ta královna trnů. BTW - Tommen není tak manipulovatelný, jak si všichni mysleli
- Bouře mečů:
- Zabil ho, protože Tyša ho opravdu milovala a Tywin, aby chránil milovanou čest rodu, protože si myslel, že by se mu ostatní smáli, kdyby se Tyrion oženil pod svůj stav, tak donutil Jaimeho říct, že je to šlapka, kterou najal. Pak jí nechal kolovat mezi všema v kasárně, zatímco nutil Tyriona, aby se na to díval a nakonec si jí musel vzít sám. Od té doby mu říká kurevník a odepře mu Casterlyovu skálu, aby z ní neudělal svůj bordel. A nakonec ho najde se Shae, kterou ještě před tím donutili svědčit proti Tyrionovi.
Asi by mi to taky víc sedělo na Olennin nápad, to ale pořád neznamená, že v tom Margeary nejela.
A Tommen je manipulovatelný asi jako Sheldon, musí se vychytraleji, když na něj ještě nepřišla puberta.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Strana 6 z 12
Povolení tohoto fóra: