Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 33 z 40
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
To jo . Bodomkes, napiš něco do tématu ComicCon 2010 (je to někde v pokecu , přidám ti body reputace )
A ještě jsem nehodnotila tady https://bigbangtheory.forumczech.com/t218-tbbt-a-herci-v-tv, tak kdo chce reputaci, tak tam něco napište
A ještě jsem nehodnotila tady https://bigbangtheory.forumczech.com/t218-tbbt-a-herci-v-tv, tak kdo chce reputaci, tak tam něco napište
No co, když nechce Ďasík nic dělat s věcmi, se kterými při registraci musíš souhlasit, tak jim to musíme vtloukat do hlavy jinak.
A kde jsem vůbec splašil ty tři? Včera večer jsem ještě neměl ani jeden.
bodomkes: To není náhodné, stojí to na stejném principu jako yahoo answers. Tohle fórum počítá s tím, že se v první řadě chceš na něco zeptat, a tomu, komu děkuješ, tak děkuješ za nejlepší odpověď.
A kde jsem vůbec splašil ty tři? Včera večer jsem ještě neměl ani jeden.
bodomkes: To není náhodné, stojí to na stejném principu jako yahoo answers. Tohle fórum počítá s tím, že se v první řadě chceš na něco zeptat, a tomu, komu děkuješ, tak děkuješ za nejlepší odpověď.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Re: Kantýna (všeobecný pokec)
Koli: Jééé *__* Tak děkuju! Aspoň si nebudu připadat méněcenně proti vám. Ale trvalo to, než jsem ten topic našla..v Pokecu je to pěkně nepřehledné
Marty: Ajo tak..potom to smysl dává. Akorát tady je to spíš na pokec, než na skutečné otázky ....většinou...ne?
Marty: Ajo tak..potom to smysl dává. Akorát tady je to spíš na pokec, než na skutečné otázky ....většinou...ne?
Naposledy upravil bodomkes dne Mon 16 May 2011, 14:18, celkově upraveno 1 krát
Marty: ty jsou všecky ode mě . Dala jsem "merci" za to "kujte železo dokud je žhavé". Pak jsem si všimla, že ti přibyla reputace a "merci" už nikomu dát nemůžu. Tak jsem šla do tématu o Doctorovi a zkusila jsem to znova .
Jak my si s tím fórem vyhrajeme, že?
EDIT: Já to radši neřekla takhle explicitně, Koli, ale myslela jsem to úplně stejně.
EDIT: Já to radši neřekla takhle explicitně, Koli, ale myslela jsem to úplně stejně.
Naposledy upravil bodomkes dne Mon 16 May 2011, 14:37, celkově upraveno 1 krát
Co má za smysl být dospělým, když se člověk nemůže sem tam chovat dětinsky?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
...říkají děti
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Počkat, když se za merci přidávají 3 body, jaktože má Kolikokoli 10 bodů
lockka- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 30
Bodů : 31
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : Benátky nad Jizerou/Brno
Asi za merci = 3 body a za +- = 1 bod.
bodomkes: a co ta maturita? Ani jsem se nezeptala
bodomkes: a co ta maturita? Ani jsem se nezeptala
Jj, taky si myslím, že Ti nějaký moderátor přidal bodík, Koli.
Výsledky se dozvím až příští pondělí (po dalším svaťáku ). A hned ve středu 25. jdu na ústní, tak vám všechno řeknu na BotaSrazu. Ale díky, že se ptáš.
EDIT: já ještě pořád nezastihla Pračlovíčka online.
Výsledky se dozvím až příští pondělí (po dalším svaťáku ). A hned ve středu 25. jdu na ústní, tak vám všechno řeknu na BotaSrazu. Ale díky, že se ptáš.
EDIT: já ještě pořád nezastihla Pračlovíčka online.
Naposledy upravil bodomkes dne Mon 16 May 2011, 16:18, celkově upraveno 1 krát
Jo, Koli má jednu reputaci ode mě. Kdysi dávno, když jste tu všichni měli nulu, jsem asi pěti šesti lidem dal plus u nějakého náhodného příspěvku. Taky Kolik děkuju, že konečně vyřešila záhadu, proč se mi někde zobrazuje merci a někde vůbec.
A co se týče Slováků na tomhle fóru, zapomněli jste na Metzli. A taky zdravím Ondřeje.
A co se týče Slováků na tomhle fóru, zapomněli jste na Metzli. A taky zdravím Ondřeje.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Na Metzli jsem vskutku zapomněla. Tímto se hluboce omlouvám, jsem dneska zasypána kvanty informací z kvartérní geologie, které se snažím nějak uspořádat do "učivé" formy .
Hehe, už chápu pojem prokrastinace mnohem lépe. Pustila jsem se do 6. série House .
A nějak mě to chytlo... Ta epizoda o Cuddyové byla výborná!
A 6x15 (to o té bloggařce) - zatím nejlepší díl této řady
Hehe, už chápu pojem prokrastinace mnohem lépe. Pustila jsem se do 6. série House .
A nějak mě to chytlo... Ta epizoda o Cuddyové byla výborná!
A 6x15 (to o té bloggařce) - zatím nejlepší díl této řady
R&omize napsal:ondrej263 napsal:Zdravím vás vidím že ste tu všetci fajn típci a som zvedavý či tu je aj niekto zo slovenskaKolikokoli napsal:Vítej, nováčku ...Nepřeháníte to, vy dvě, trochu s tou politickou korektností a Ďasíkovou instruktáží? Slovenské příspěvky se zatím pravidelně objevují pouze u komentářů na hlavní stránce, pokud vím... Tak tedy vítej, ondrej263... A nedělej bordel nebo budeš deportován... (A teď do mě... )bodomkes napsal:... A také Tě tu vítám, Ondřeji.
Ja nechcem byť deportovaní veď som len teraz prišiel .A ďakujem za pekné privítanie ale dúfa že nieste milí len kôli tomu že som nováčik.
ondrej263- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Reputace : 0
Datum registrace : 07. 03. 11
Věk : 31
Místo : Slovakia Zlaté Moravce
Zdravil Tě ještě Ďasík. A neboj, u nás je to vrozené. A pokud nechceš být deportován, tak vážně radím opravit v citaci R&omizovo jméno, jinak si to od něj odskáčeš...
Ta epizoda o Cuddyové je fakt super. Ale ta bloggerka mi moc nesedla, být takhle posedlý už není dobré...Kolikokoli napsal:Pustila jsem se do 6. série House . A nějak mě to chytlo... Ta epizoda o Cuddyové byla výborná! A 6x15 (to o té bloggařce) - zatím nejlepší díl této řady
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
ad. house... je to tak... 6-tá serie je luxusní... sedmá není taky od věci.... jsem zvědavej, jak ta 7. skončí.....
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 34
Místo : Česko (zatím)
Už mám 6. sérii dokoukanou. Musím říct, že je asi nejlepší ze všech, co si pamatuji. Lockdown a Černá díra byly parádní epizody, i závěr byl skvělý. Na konci jsem pořád čekala, kdy se House probudí s tím, že to byly zase halucinace .
Edit: a zjistila jsem, že jsem už kompletně "nakažená". Tuhle jsem v obchodě vybírala dárek pro kamarádku a nemohla jsem na nic přijít. Najednou jsem narazila na trička Justice league a jediné, na co jsem myslela bylo, jak jí to triko dát, aby se jí líbilo . A jedno bych si vzala pro sebe .
A včera měla ta kamarádka oslavu narozenin a já si často (ne soustavně, ale jen tak občas) říkala, co se asi děje na fóru, jaká další záhada se tu řeší. Naštěstí jsme pak začali řešit jisté věci, které tedy mou pozornost trochu odvedly, ale i tak .
Edit: a zjistila jsem, že jsem už kompletně "nakažená". Tuhle jsem v obchodě vybírala dárek pro kamarádku a nemohla jsem na nic přijít. Najednou jsem narazila na trička Justice league a jediné, na co jsem myslela bylo, jak jí to triko dát, aby se jí líbilo . A jedno bych si vzala pro sebe .
A včera měla ta kamarádka oslavu narozenin a já si často (ne soustavně, ale jen tak občas) říkala, co se asi děje na fóru, jaká další záhada se tu řeší. Naštěstí jsme pak začali řešit jisté věci, které tedy mou pozornost trochu odvedly, ale i tak .
Ale dokud si nevybereš fórum místo oslavy narozenin, tak je to ještě celkem v pohodě.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jako bylo to super, ale ta naše párty v pátek se mi líbila víc . Tady jsem zůstala jenom do čtyř .
Jenom?
Jenom, ach ty mladá léta...Kolikokoli napsal:Jako bylo to super, ale ta naše párty v pátek se mi líbila víc . Tady jsem zůstala jenom do čtyř .
No jo, ty jsi hrozný důchodce, co? . Abys věděl, tak ta spolubydlící slavila 25 narozeniny a taky tam vydržela do rána. Ale je pravda, že další dva vytrvalci, kteří tam taky museli zůstat tak dlouho, a kterým bylo oběma kolem 27 let, odpadli jako první v autobuse .
jo, taky jsem přemýšlela když jsem to četla, kdy jsem naposled kde pařila aspoň to čtyř.. to už nějaký ten pátek bude..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed