Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 28 z 40
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
- DW 6x02:
- Náhoda to podle mě není. Doctor je hodně propojený (linie s River se táhne už od poloviny 4. série; Rose se řešila 2 série a Harold Saxon je poprvé zmíněn už v 10. díle 2. série. Ony se totiž i ty nejmenší detaily tak nějak vyřeší nebo hrají důležitou roli a táhnou se celým seriálem (Torchwood, Bad wolf nebo Face of Boe, na jehož odhalení jsme čekali 3 série. A to se objevil ještě v době, kdy jsme o žádném Jackovi Harknessovi neslyšeli...)
- Doctor Who 602:
- Přesně. "Nikdy neignoruj náhody. Pokud tedy zrovna nejsi zaneprázdněn." Navíc když si Silence nepamatují ani Páni času, tak by jimi mohli být do výroby zařízení na Konečnou sankci snadno vmanipulováni. Pak by pro ně ani nemusel být problém kohokoli z Časové války propašovat. Daleci ji měli pomalu jako holubník.
A ještě k dnešnímu dílu: jestli do teď Doctor Who učil lidi dávat si pozor na věci jako strašáci, sochy andělů nebo poletující prach v lese, tak po dnešním dílu by mnozí mohli mít problém jenom vylézt z postele.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
- DW 6x02:
- No to tedy ano. Však už po "Blink" jsem měla hodně nepříjemný pocit jít kolem takových soch a můj strach ze tmy nádherně umocnila Vashta Nerada. I když je pravda, že třeba některé díly Torchwoodu mě tedy děsí víc.
A teď jsem se znovu dívala a Ticho řekne Amy: "You bring the silence." Co když tím myslí to dítě? Dítě, které bude jakoby "vyslanec" Ticha. Bude to člověk, co si je bude pamatovat a povede nějakou revoluci nebo tak. A pokud to s Tichem vyřeší nějak zajímavě (dají příklady, kdy ovlivnili i Doctorova minulá dobrodružství), tak by to mohl být zajímavý nápad. Ale u 11. Doctora se mi nelíbí, že dělají, jako by nebylo nic předtím. Jako, já třeba celou pátou sérii přemýšlela, jestli to vymazalo i Rose a jestli se poté, co si "Amy vzpomněla", vrátila, nebo jestli celá její dimenze byla vymazána. Takže pokud dají nějaké důkazy, že třeba Ticho má na svědomí ty úniky z Časové války nebo třeba i chování TARDIS, tak to hodně přispěje k "uvěření", že to teda nejsou jen rádoby nepřátelé vymyšlení pro 13 dílů a nazdar.
A ještě mě napadlo - jak tam Amy ležela a oni na ní dělali (nebo chtěli) pokusy, tak mi to docela připomnělo to, co vypráví někteří o "setkání s mimozemšťany" - jsou v divné místnosti, mimozemšťani mají šedou pleť velké oči (v tomhle případě oční důlky, nebo jak to nazvat), mají méně prstů atd. A taky prý mají dělat pokusy na ženách (s otěhotněním). Nevím, jestli to byl od Moffata záměr (inspirace), ale nebylo by to poprvé, co si takhle zahrávají s něčím, co známe nebo co se stalo v minulosti.
A ještě - včera jsem poprvé viděla klasického Doctora. 1. a 2. díl s 1. Doctorem a 3 díly se 4. Doctorem, do kterého jsem se naprosto zamilovala . As the Iceberg said to Titanic - Glup glup glup...
- Doctor Who 602:
- Podle mě je ta holčička Amyina dcerka, vysvětlovalo by to tu fotku ze sirotčince. Otázka je, kdo je otec. S tím dítětem Silence určitě něco udělali. Teď jestli jen přidání DNA Pánů času (byla-li třeba) nebo jestli z ní udělali svojí Orici.
S tím kolapsem událostí mám taky trochu problémy. Pamatuje si už Amy Daleky? Co Cyberking z viktoriánského Londýna? Nebo jak si celkově stojí Cybermani / Armáda duchů, Daleci, Sontarani (ATMOS), Adipose, Scicoraxové, 456?
Určitě bych ale rád viděl, jak Silence zasáhli do běhu světa a Doktorových cest. No třeba uvidíme, v traileru na 6. řadu je vidět konzole TARDIS 9. nebo 1. Doktora.
A když už mluvíme o podobnosti věcí z Doctora a ve skutečném světě:
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- DW:
- Tak ta prasklina/mlhovina nemá chybu . To dítě mě vskutku trápí. Co když je to mladá River? Mohli jí později vzpomínky na Amy vymazat, takže se k ní nechovala jako k matce. Ale to dítě může klidně být Amyina dcera, ale tak nějak si to nemyslím. Bylo by to moc očividné a jak znám Moffata, tak ten to nakonec vymyslí ještě úplně jinak. Třeba je to Doctorova dcera (a nemusí to být nutně Jenny). To, že ji Amy držela na fotce ještě nic neznamená. Ale je na 100% jasné, že v tom obleku (kt. zabil Doctora) je někdo z TARDIS. Nedivila bych se, kdyby to byl obyčejný oblek a ne ten "žrout" a udělali to tak, že s TARDIS přistáli v té vodě a teď nevěděli, jak vylézt, aniž by se prozradili a zároveň aniž by se namočili - no, tak použijí oblek, který dokáže ochránit lidi ve vesmíru, tak proč ne ve vodě. A začínám si čím dál víc myslet, že v něm byla Amy. Protože ta nejvíc vyšilovala. A to kecání předtím, než vystřelila, bylo jen Doctorovo přesvědčování, že to musí udělat. Jelikož byla TARDIS stále ve vodě a Doctora poslali po té loďce (kterou tam samozřejmě nachystal sám), tak potichu a nenápadně vyplavali a Doctora z loďky sundali během doby, kdy ostatní buleli a vykecávali se. No, pak Doctora nějak oživí nebo tak něco (beztak to na ně jen hrál) a příběh pokračuje dál.
A když někdo v DW řekne, že už není šance něco udělat/někam se dostat/někoho zachránit, tak jim nevěřím (od té doby, co 10. Doctor řekl Rose v Doomsday, že se reality uzavírají a oni se už nikdy neuvidí. Jak vidno, mýlil se. (což je dobře ).
A co mě štve - včerejší díl potvrdil, že River je skutečně jeho "láska" a ne matka, sestra nebo cokoli jiného. Na jednu stranu to beru, ale na druhou je mi to líto, protože jsem se tak nějak ještě nevzpamatovala ze ztráty Rose .
- Doctor Who:
- Třeba to je Moffatova taktika, třeba to schválně nechal jednoduché, protože mi si budeme myslet, že by to takhle jednoduché nenechal. Ale souhlasím s tím, že ta holka v tom skafandru v Utahu nejspíš nebyla. Jestli to opravdu byla nějaká šaráda v Doktorově režii, tak bych spíš tipoval Roryho, protože ten oblek je dost těžký i suchý, natož nasáklý vodou.
Jestli není, čas může být přepsán.
Btw.: Jestli Doktor nelhal a je mu opravdu 1104 let, tak je to dost možná druhá nejstarší inkarnace hned po prvním Doktorovi, který regeneroval někdy ve svých 450 letech.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
- DW 602:
- Ale je divné, že vypadal pořád tak mladě. Vzhledem k tomu, že jeho tělo stárne (i když pomalu), tak prostě nemůže vypadat tak, jako před dvě stě lety. Alespoň 20 let mu mohli přidat. Ovšem i tak to může být nějak jinak - dvě stě let hibernován nebo tak něco.
A oblek zas tak těžký nebude, když ho unesla malá holka (i když neuvěřitelně silná). A pokud vím, tak vodou nenasákne, naopak by ho voda měla nadnášet. Vzhledem k tomu, že oblekem neprojde ani vzduch, vakuum nebo slabá radiace, tak asi ani voda.
Nebo v té době bude Amy těhotná s tím super silným děckem a to přenese její sílu i na Amy (Amy bude silná, nikdo nebude vědět proč a pak se přijde na to, že to s ní dělá to dítě.
- Doctor Who:
- Pravda, ta vnější vrstva je vlastně Mylar, takže nenasákne a pod tím už je guma. Stejně, jenom ten skafandr váží 40kg + 50kg pro batoh s kyslíkem, vysílačkou a tak. Na Měsíci to je jen 15kg, tady na Zemi to váží jako člověk v něm. Navíc by skafandr byl takovému škvrněti příliš velký. Kdyby ta holka byla uchycená uprostřed, tak by asi nedosáhla do rukavic a bot.
A já měl dojem, že během těch let dělal právě ty nejrůznější voloviny (a osnoval plán, jak se zbavit svých pronásledovatelů, nebo před čím to vlastně utíkal). Ještě záleží na tom, jestli Páni času stárnou stejným stylem jako lidé. Osmiletý PČ vypadal jako osmiletý člověk, jestli se po pubertě stárnutí nějak nezastaví a nevypadají dalších 300 let víceméně stejně a pak teprve začnou znatelněji stárnout.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
bez rozklikávání těch spoilerů je to vskutku zajímavá diskuze
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Ty taky najdeš všude nějakou chybu.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Já neříkám, že je to chyba, jenom že je to zajímavé. Vypadá to docela vtipně taková debata. Jenom pokračujte.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Kdyby tady všichni Doctora znali, tak alespoň můžeme pořádně polemizovat .
Však já se na něj chystám, ale až přijde čas.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
juuuu. silena zrzka ma nove hudebni video.
a ja na to prisel az dneska (byl jsem trochu offline).
Chacha. A jeste vysel 3. dil hry o truny.
Best monday EVAR
Edit: A jeste byla na slunicku, tak ma vylezle pihy. juuuuuu.
*porad doufam ze to tu necte zena*
BTW Kolikokoli- Ray v LA, Tessa v LA. hmmm. Co myslis. Je to otazka casu? Akorat teda nevim co Will. Jeho kanal nesleduju. A Big Rob je rizek. Jak se ti vlastne libi nova tvorba YF Martian?
A s Big Robem bych si rozumnel v kuchyni.
a ja na to prisel az dneska (byl jsem trochu offline).
Chacha. A jeste vysel 3. dil hry o truny.
Best monday EVAR
Edit: A jeste byla na slunicku, tak ma vylezle pihy. juuuuuu.
*porad doufam ze to tu necte zena*
BTW Kolikokoli- Ray v LA, Tessa v LA. hmmm. Co myslis. Je to otazka casu? Akorat teda nevim co Will. Jeho kanal nesleduju. A Big Rob je rizek. Jak se ti vlastne libi nova tvorba YF Martian?
A s Big Robem bych si rozumnel v kuchyni.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
No, abych pravdu řekla, tak Ray v LA se mi moc nelíbí. Přestává být tak, já nevím... prostě když byl v NY, tak pořád říkal, jak nikdy nebude dělat nic komerčního atd., BNYC bylo o tom, jak myl nádobí a kupoval spodní prádlo. Měla jsem jednoduše pocit, že sleduji normálního Američana a jeho běžný život. Tenhle Ray mi přijde příliš... prostě... není to ono.
A Tessu nesleduji, ale o jejím novém videu vím, ale neviděla jsem ho. A podle mě je opravdu jejich vztah na spadnutí. Tessa jednou řekla, že by s Rayem nechodila, protože on hledá vážný vztah, ale ona ne. Což je jen otázka času, kdy si řekne, že to s ním zkusí.
A chudák Will. Sice furt mlel nějaké hlouposti, ale měla jsem ho ráda . Rayovi noví přátelé se mi tolik nelíbí.
Ale YF Martian je stále super. Nejlepší - Zombie love song a Unofficial Smithers love song
A Tessu nesleduji, ale o jejím novém videu vím, ale neviděla jsem ho. A podle mě je opravdu jejich vztah na spadnutí. Tessa jednou řekla, že by s Rayem nechodila, protože on hledá vážný vztah, ale ona ne. Což je jen otázka času, kdy si řekne, že to s ním zkusí.
A chudák Will. Sice furt mlel nějaké hlouposti, ale měla jsem ho ráda . Rayovi noví přátelé se mi tolik nelíbí.
Ale YF Martian je stále super. Nejlepší - Zombie love song a Unofficial Smithers love song
Urcite mas svym zpusobem pravdu. Ale on vzdycky tvrdil, ze nebude delat product placement atd. Porad me v hlave velky projekt a tedka uz vime ze to byl YFM. Kdyz to vemu, tak pisnicky z YFM jsou zadarmo, ten poplatek 99 centu z toho fakt nevydela. Opakovane tvrdil, ze to co plati jeho ucty jsou tricka a na ty se tedka marketingove zameruje.
O penezich za YFM moc nemluvi,ale tam musi byt i nejake smlouvy jinde, protoze jen z prodeju na itunes by to neuzivil.
Myslim si ze Tessa se vyblbne, ale tedka je v LA na te filmove skole. Ted jde jen o to jestli se vyblbne dostatecne rychle aby trpaslika neulovila nejaka jina :-)
Jinak v jednom videu povidal o Willovi, ze je taky v LA, ale mozna jsem jen blbe rozumnel. Obcas kdyz bloguje z rusne ulice tak to je hardcore. Kazdopadne will of dc nemam v odberech, tak nevim.
O penezich za YFM moc nemluvi,ale tam musi byt i nejake smlouvy jinde, protoze jen z prodeju na itunes by to neuzivil.
Myslim si ze Tessa se vyblbne, ale tedka je v LA na te filmove skole. Ted jde jen o to jestli se vyblbne dostatecne rychle aby trpaslika neulovila nejaka jina :-)
Jinak v jednom videu povidal o Willovi, ze je taky v LA, ale mozna jsem jen blbe rozumnel. Obcas kdyz bloguje z rusne ulice tak to je hardcore. Kazdopadne will of dc nemam v odberech, tak nevim.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Já ho taky nemám v odběrech, takže kdo ví. Ale i tak, celkově jsem měla raději BNYC, protože tam se mi víc líbilo jejich bydlení a i lokality, kam chodili. Taky problém je, že teď už je Ray mnohem populárnější, takže si to soukromí i víc hlídá a tak, no. Ale ti jeho noví kámoši mi prostě nesedli, už tak se mi moc nelíbily BNYC epizody, kde jel Ray navštívit LA (teda, až na to, jak mu ukradli tu kameru a pak podnikli výstup ke značce ).
jen chci upozornit na dnešní hydepark
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10252839638-hyde-park/211411058080505/
vypadá to, že by to mohlo být něco pro místní jazykofily
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10252839638-hyde-park/211411058080505/
vypadá to, že by to mohlo být něco pro místní jazykofily
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Jé, díky. Určitě se podívám. Jinak nejhorší slova, která existují - těhu a manža. Přežiju všecko, ale "těhuli" a "manžu"... to mám chuť skočit ze skály .
manža je náhodou roztomiloučké a těhulka taky..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Fuj!
A teď se rozčiluju u toho HydeParku. Oni to ještě obhajují! Prznění češtiny! Vyznělo to, jako by obhajoval pražskou mluvu (jakožto "moderní") na úkor "zastaralé" spisovné češtiny. Fuj fuj fuj!
A teď dotaz: "Co znamená slovo "nicméně"?"
A teď se rozčiluju u toho HydeParku. Oni to ještě obhajují! Prznění češtiny! Vyznělo to, jako by obhajoval pražskou mluvu (jakožto "moderní") na úkor "zastaralé" spisovné češtiny. Fuj fuj fuj!
A teď dotaz: "Co znamená slovo "nicméně"?"
já s tím člověkem náhodou souhlasím prakticky ve všem co říká.. to jsem ani nečekala že bude takhle otevřený.. super, víc takových..
nicméně říká že nic není špatně, a každý má mluvit jak mu to sedí nejvíc..
nicméně říká že nic není špatně, a každý má mluvit jak mu to sedí nejvíc..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Já jsem v tomhle docela konzervativní. Dialekty a podobně beru, sama nemluvím úplně spisovně, ale vadí mi to a snažím se to omezovat. Nejhorší je, když to pak někde čtu/slyším v médiích. Čeština je nádherný jazyk a nesouhlasím s tím, aby jazyk sloužil jen k "přenesení informace". Stačí si poslechnout třeba jak se mluví ve Svěrákových filmech, ve starších knihách atd. Copak není krásnější říct: "Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným" A ne říct: "Je to upa na p***"
V tomhle já jsem puritán, nemám ráda anglicismy a podobné nešvary.
Tím ale neříkám, že nemám ráda angličtinu. Kdepak. Angličtina je nádherný hravý jazyk, stejně jako čeština. Ale to neznamená, že by se měly tyto jazyky míchat a myslím, že je jen otázkou času, než se objeví další jazykovědec jako Jungman, který bude vydávat slovníky aby dokázal, že čeština se může vyrovnat i světovým jazykům.
A teď tam ještě obhajoval "by jsme". Jdu blejt velebnosti...
Edit: vím, co znamená nicméně, ale někdo tam volal a ptal se na to .
V tomhle já jsem puritán, nemám ráda anglicismy a podobné nešvary.
Tím ale neříkám, že nemám ráda angličtinu. Kdepak. Angličtina je nádherný hravý jazyk, stejně jako čeština. Ale to neznamená, že by se měly tyto jazyky míchat a myslím, že je jen otázkou času, než se objeví další jazykovědec jako Jungman, který bude vydávat slovníky aby dokázal, že čeština se může vyrovnat i světovým jazykům.
A teď tam ještě obhajoval "by jsme". Jdu blejt velebnosti...
Edit: vím, co znamená nicméně, ale někdo tam volal a ptal se na to .
Naposledy upravil Kolikokoli dne Thu 05 May 2011, 21:08, celkově upraveno 1 krát
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
Strana 28 z 40
Povolení tohoto fóra: