Kantýna (všeobecný pokec) I
+27
lockka
ondrej263
bodomkes
Irwain Nornossa
Dr.Snak
karlos89
terminal
Zireael
g.hofstadter
tx
KilianD
cubehash
MartyCZ
Shopingjs
R&omize
Geser
Unown
DrNicholasRush
NoMouse
yossarian
baal666
Raistlin
TedTonks
bobosus
minnie
Ďasík
Kolikokoli
31 posters
Strana 9 z 40
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Kantýna (všeobecný pokec) I
Minnie: Nevyžívám. Akorát se s rostoucím počtem vašich připomínek zvyšuje riziko mého nesouhlasu... A co se čeknout týče, jak už jsem jednou psal, to, že to čeština umožňuje, neznamená, že musíme prznit každý cizí výraz, který nás napadne.
NoMouse:
- ad SMS upozornění: Mně chodí upozornění na všechny e-maily, bez výjimky. Takže i upozornění z TBBT fóra, Facebooku, Darren Shan fóra, MSTS fóra, Misfits fóra... I když z těch je podstatně míň.
- ad oranžové papírky: Tohle jsem v životě nepoužil, klikám prostě na témata, co mají obří červené kolečko.
- ad chybějící/otravné fce: To ještě nic není. Na Misfits fóru je třeba odkaz na hlavní stránku o seriálu tučnější a větší než odkaz pro návrat do úvodní stránku fóra, takže se vždycky spletu. A navíc mě to vždycky odhlásí, i když mám zapnuté sušenky a možnost trvalého přihlášení, což je naprostá katastrofa...
tx: To je v pohodě, dají se jednoduše smazat, takže není problém... Normální spamy jsou horší.
NoMouse:
- ad SMS upozornění: Mně chodí upozornění na všechny e-maily, bez výjimky. Takže i upozornění z TBBT fóra, Facebooku, Darren Shan fóra, MSTS fóra, Misfits fóra... I když z těch je podstatně míň.
- ad oranžové papírky: Tohle jsem v životě nepoužil, klikám prostě na témata, co mají obří červené kolečko.
- ad chybějící/otravné fce: To ještě nic není. Na Misfits fóru je třeba odkaz na hlavní stránku o seriálu tučnější a větší než odkaz pro návrat do úvodní stránku fóra, takže se vždycky spletu. A navíc mě to vždycky odhlásí, i když mám zapnuté sušenky a možnost trvalého přihlášení, což je naprostá katastrofa...
tx: To je v pohodě, dají se jednoduše smazat, takže není problém... Normální spamy jsou horší.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
to já teda mám taky veškerá upozorňování zrušená a i když náhodou něco přijde, tak přijde na spamovací mail kam moc nechodím.. a už vůbec upozorňování smskou.. velkou část dne jsem online, a když už nejsem online, tak mě většinou fakt nezajímá co mi kde kdo mailuje
jinak já vím, že s používáním převzatých výrazů v běžné řeči, případně počeštěných anglických slov, tady neuspěju, smířila jsem se s tím.. jak už jsem vysvětlovala, u mě to není vytahování, u mě je to pracovní deformace a někdy svým způsobem nutnost
jinak já vím, že s používáním převzatých výrazů v běžné řeči, případně počeštěných anglických slov, tady neuspěju, smířila jsem se s tím.. jak už jsem vysvětlovala, u mě to není vytahování, u mě je to pracovní deformace a někdy svým způsobem nutnost
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
No, mě by to stejně nebavilo, a to i přes to, že Gmail je v tomhle ohledu naprosto luxusní v porovnání třeba právě se Seznamem.
A co se normálních spamů týče, tak to se mi v doručené poště objeví tak 1 až 2 spamy měsíčně, jinak je vše správně označeno jako spam. V porovnání s Centrem, se kterým mám zkušenosti z dřívějška, je to nebe a dudy
Jediné, co mi na Gmailu chybí oproti Centru jsou upozornění na mobil.
A co se normálních spamů týče, tak to se mi v doručené poště objeví tak 1 až 2 spamy měsíčně, jinak je vše správně označeno jako spam. V porovnání s Centrem, se kterým mám zkušenosti z dřívějška, je to nebe a dudy
Jediné, co mi na Gmailu chybí oproti Centru jsou upozornění na mobil.
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
Seznam spam filtruje taky perfektně...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík napsal:Seznam spam filtruje taky perfektně...
S tím nemám zkušenost, dřív jsem měl Centrum a přešel na Gmail, Seznam mám právě jenom jako registrační mail, takže jsem ho nijak zevrubně nezkoumal
Centrum má ale Spam filtr v porovnání s Gmailem otřesnej (můžu srovnávat, protože si všechny zprávy, které mi chodí na centrum, stahuju automaticky do Gmailu)
Já...
To zase budu asi za exota, ale já si nechávám posílat upozornění na hlavní mail a na kompu mám Seznam Pošťáka, abych věděl, že něco došlo... A jak už psala minnie...
minnie napsal:... a když už nejsem online, tak mě většinou fakt nezajímá co mi kde kdo mailuje ...
Tak to já mám seznam (na přihlašování do warez fór a podobných "nebezpečných" věcí ), centrum (normálně na vše) i gmail (ale na ten si prostě ani po dvou letech nedokážu zvyknout - buď nevím, jaké mám heslo nebo jméno ).
Jinak Ďasíku, nevím, proč ti Misfits blbne, ale mně jede perfektně. Po registraci jsem se přihlásila, dala, že chci trvalé přihlášení a od té doby jsem se nemusela přihlašovat ani jednou.
Na TBBT fóru mi akorát vadí, že mi někdy neoznačí nové příspěvky (tj. nesvítí červeně a ani není oranžový papírek). přestože je tam něco nového...
Jinak Ďasíku, nevím, proč ti Misfits blbne, ale mně jede perfektně. Po registraci jsem se přihlásila, dala, že chci trvalé přihlášení a od té doby jsem se nemusela přihlašovat ani jednou.
Na TBBT fóru mi akorát vadí, že mi někdy neoznačí nové příspěvky (tj. nesvítí červeně a ani není oranžový papírek). přestože je tam něco nového...
no, já to mám podobně, mám seznam e-mail už od základky a dnes ho mám převážně spamovací, používám ho na registrace na různé blbosti.. a pak mám "oficiální" mail ve tvaru jmeno.prijmeni na gmailu, a ten si nemůžu vynachválit..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Zhruba tak nějak stejný i u mě + centrum mail, což byl domácí úkol z informatiky a teď slouží jako odpaďák těch nejméně důležitých registrací
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Já mám primární mail na seznamu a spam mi tam nechodí absolutně žádný, pak mám na seznamu jeden "spamový" email (právě na různé registrace), kam mi překvapivě taky nechodí žádné spamy. Ale je fakt, že u nejvíce obskurních (a většinou jednorázových) registrací využívám mailinator.com.
Na gmail tedy nemám důvod přecházet, jednak má nečeskou příponu .com a jednak stejně používám Outlook, takže ani na internetovém UI mi nezáleží. Hlavně když to odesílá, přijímá a přeposílá a nechodí tam spamy.
Mimochodem, jak tu někdo psal, to upozornění na mobil z gmailu a jiných, se dá vyřešit právě tím přeposíláním na vodafonemail (a tuším, že ostatní operátoři mají obdobnou službu taky).
Ad oranžové papírky - používám je proto, že z jiných fór jsem zvyklý, že když kliknu na papírek (ať už bílý nebo oranžový), tak mě to hodí přímo na ten příspěvek, žel tady to tak nefunguje, hodí mě to jen na seznam témat v daném subfóru (pokud vůbec).
Na gmail tedy nemám důvod přecházet, jednak má nečeskou příponu .com a jednak stejně používám Outlook, takže ani na internetovém UI mi nezáleží. Hlavně když to odesílá, přijímá a přeposílá a nechodí tam spamy.
Mimochodem, jak tu někdo psal, to upozornění na mobil z gmailu a jiných, se dá vyřešit právě tím přeposíláním na vodafonemail (a tuším, že ostatní operátoři mají obdobnou službu taky).
Ad oranžové papírky - používám je proto, že z jiných fór jsem zvyklý, že když kliknu na papírek (ať už bílý nebo oranžový), tak mě to hodí přímo na ten příspěvek, žel tady to tak nefunguje, hodí mě to jen na seznam témat v daném subfóru (pokud vůbec).
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
NoMouse napsal:Ad oranžové papírky - používám je proto, že z jiných fór jsem zvyklý, že když kliknu na papírek (ať už bílý nebo oranžový), tak mě to hodí přímo na ten příspěvek, žel tady to tak nefunguje, hodí mě to jen na seznam témat v daném subfóru (pokud vůbec).
Coo? Mě to hodí na poslední příspěvek, který jsem nečetla (tj. když je tu 13 stran a já četla naposledy něco na straně 11, tak mě to hodí právě na stanu 11, na ten příspěvek, který jsem ještě nečetla).
Koli: No tak zrovna TEĎ mě to na nepřečtený příspěvek výjimečně hodilo taky. Ale jinak to asi v 90% případů háže na výpis témat nebo na Žádné nové příspěvky... Prostě je to fórum příliš inteligentní, dělá si co chce a vždycky mě přechytračí.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Přesně tak, stejně jako dneska ránoKolikokoli napsal:Coo? Mě to hodí na poslední příspěvek, který jsem nečetla (tj. když je tu 13 stran a já četla naposledy něco na straně 11, tak mě to hodí právě na stanu 11, na ten příspěvek, který jsem ještě nečetla).
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
tx napsal:Ďasík napsal:Seznam spam filtruje taky perfektně...
S tím nemám zkušenost, dřív jsem měl Centrum a přešel na Gmail, Seznam mám právě jenom jako registrační mail, takže jsem ho nijak zevrubně nezkoumal
Centrum má ale Spam filtr v porovnání s Gmailem otřesnej (můžu srovnávat, protože si všechny zprávy, které mi chodí na centrum, stahuju automaticky do Gmailu)
Já mám hlavní mailovky na seznamu, kde jsem se spam filtrem spokojenej, a druhej mail mám na yahoo.co.uk kde jsem ještě spokojenější, protože tam se mě ten systém zdá asi nejlepší, google jsem čásek zkoušel, ale nějak jsem mu nepřišel na chuť..... o centrum.cz nebudu víc hovořit, tak mě i přes 3 hodinový nastavení spam filtru chodí poloviny spamů normálně do mailu, takže to ani neloguju :-D
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Místo : Česko (zatím)
Mě to zase dělá tady, ostatní fóra v pohodě, jen BBT mě neustále odhlašuje...Ďasík napsal:A navíc mě to vždycky odhlásí, i když mám zapnuté sušenky a možnost trvalého přihlášení, což je naprostá katastrofa...
Zireael- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 41
Bodů : 41
Věk : 37
Herec a dabér, mluvil třeba Chandlera v Přátelích
Zireael- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 41
Bodů : 41
Věk : 37
RIP
RIP... byl to opravdu dobrej daber... a herec....
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
To je fakt škoda. Bude mi jako dabér Matthewa Perryho dost chybět... RIP.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ctvrtlik RIP
Emaily: upozorneni pres jmeno@vodafonemail.cz je luxus.
2 hlavni maily mam na seznamu, nejake mrtve duse (2 ke kterym mam jeste hesla na centru), jedna dalsi na seznamu pro web co mame jako parta a nakonec gmail.
Gmail je nutnost pro kazdeho kdo ma Android a neni to spatny. Registraci u googlu rovnou mate youtube ucet, picaso, kalendar, vzdalene dokumenty a spoustu dalsich veci vcetne takovych veci jako chatovaciho klienta (v gmailu vlevo dole na obrazovce)
O tom jsem treba nevedel,ale v podstate ten komu dam gmailovou adresu me muze po pozvani chatout a me se to pak objevi na mobilu (HTC Android).
Emaily: upozorneni pres jmeno@vodafonemail.cz je luxus.
2 hlavni maily mam na seznamu, nejake mrtve duse (2 ke kterym mam jeste hesla na centru), jedna dalsi na seznamu pro web co mame jako parta a nakonec gmail.
Gmail je nutnost pro kazdeho kdo ma Android a neni to spatny. Registraci u googlu rovnou mate youtube ucet, picaso, kalendar, vzdalene dokumenty a spoustu dalsich veci vcetne takovych veci jako chatovaciho klienta (v gmailu vlevo dole na obrazovce)
O tom jsem treba nevedel,ale v podstate ten komu dam gmailovou adresu me muze po pozvani chatout a me se to pak objevi na mobilu (HTC Android).
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Pridavam se ke všem, kterým bude Čtvrtlík chybět...RIP
A to se tam dá ještě nastvit, že ho máš vpravo od složky doručená pošta, kde mi to přijde lepší. Mimochodem dobrá funkcionalita je taky možnost zrušení odeslaného mailu během několika vteřin po odeslání (už se mi párkrát stalo, že jsem si v okamžiku odeslání vzpomněl, že jsem chtěl napsat ještě něco:), či jeho upozornění před odesláním, že jsem možná zapomněl připojit přílohu.yossarian napsal:... vcetne takovych veci jako chatovaciho klienta (v gmailu vlevo dole na obrazovce)...
tx napsal:Pridavam se ke všem, kterým bude Čtvrtlík chybět...RIPA to se tam dá ještě nastvit, že ho máš vpravo od složky doručená pošta, kde mi to přijde lepší. Mimochodem dobrá funkcionalita je taky možnost zrušení odeslaného mailu během několika vteřin po odeslání (už se mi párkrát stalo, že jsem si v okamžiku odeslání vzpomněl, že jsem chtěl napsat ještě něco:), či jeho upozornění před odesláním, že jsem možná zapomněl připojit přílohu.yossarian napsal:... vcetne takovych veci jako chatovaciho klienta (v gmailu vlevo dole na obrazovce)...
jojo to je v google laborce. to by mel pouzivat bursik, treba by pak neposilal emaily kam nema :-)
A me se chat vlevo dole libi. nepouzivam ho v tradicni podobe na pc moc, spis jen v tom mobilu, coz je super.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
když jsme už u toho chatu, co udělat chat i sem? třeba by se našli lidičky, co by si tam chodili pokecat.... čásek jsem spravoval ten od blueboard.cz a bylo to celkem v pohodě, a myslím, že i sem by byl dostačující....
Naposledy upravil K.Hofstadter dne Wed 09 Mar 2011, 19:11, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : neumim psat :-()
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Kantýna (všeobecný pokec)
» Kaley Cuoco (Penny) v Charmed